- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Armut kafa olmak isterdim :) benim kafa yapım arkası tamamen yassı maalesef sürekli sırt üstü yatırmışlar galiba beni :/ saçlarımı hiç açık tutamıyorum çok çirkin duruyor.Benim de boynumu destekleyip sırt üstü uyutmuşlar galiba, tam armut kafayım
Hatta ters duran armut, ampul, memnun değilim, koca kafayım :))
Eşit olarak, sağlı sollu yatmasını sağlayın, en azından gündüz uykusunda düzeltin bari, hamur gibi yumuşak, hemen şekil alıyor
Kuzenim 1 aylıktı, diğer kuzenlerle bebeği kurcalarken kafasına parmak bastırdık, bir süre çukur kaldı orası, nasıl korkmuştuk çocuktuk biz de
Kulaklarına dikkat edin bir de, yan yatarken
her bebek o yastikta yatmiyorBence sizin bebeği yatırma pozisyonunuzda hata var. Oğlum çok hareketli bi bebekti ama düzgün yatırınca dönemezdi o zamanlarında.
Bu şekilde yan yatırırsanız dönemez. Yan yatırma yastığı kullanınEki Görüntüle 2063440
Benim saçlarım da kamufle etmiyor armut kafamıArmut kafa olmak isterdim :) benim kafa yapım arkası tamamen yassı maalesef sürekli sırt üstü yatırmışlar galiba beni :/ saçlarımı hiç açık tutamıyorum çok çirkin duruyor.
İlahi soru işareti gibi miBenim saçlarım da kamufle etmiyor armut kafamı
Ne toplu, ne salık
Doğumum mu zor olmuş, yanlış mı yatırmışlar bilemiyorum
Yan profilim soru işareti gibi “?”
Bildiğin dümdük koca kafayımİlahi soru işareti gibi miyanımda kızım uyuyor gülemedim de sesli ben at kuyruğu yapıyorum mecbur :) benim yan profilde kafamın arkasını unutmuşlar gibi birşey oluyor çok üzülüyorum kendime :/
Boş ver yine sekilli bir model soru işareti gibi de olsa benim ki gibi dümdüz olsaydı depresyona girerdin kesin
Evet gerçekten kafa çok önemli :)Bildiğin dümdük koca kafayım
Şapka bile takamıyorum
Kafamın üstü büyük, aşşa doğru küçülüyor
Sadede pahalı bir markanın tek modeli güneş gözlüğü takabiliyorun
Kafa önemli ya :))
Kafasını kaldırabiliyorsa yüzüstü yaptırabilirsiniz, bizim çocuk doktorumuz önermişti, ben iki oğlumu da öyle yatırdımHayır sırtüstü yatırıyorum en sağlıklısı oymuş
her bebek o yastikta yatmiyor
benim iki cocugum da istemediler o yastigi
konu sahibi benim kizim da surekli saga yatiyordu , simdi 10 aylik kalmadi yamukluk sizinki de gecer zamanla merak etmeyin
Yan yatış yastığında yüzüstü düşüp boğulma riski de var her dakika çevireyorum çok yoruldum en son ağladı beni rahat bırak der gibi böyle inat görmedim doktora götüreceğim galiba
yalan mi soyluyorum sizce? nedir bu agresiflik anlayamadim , iki cocuk annesiyim yalan soylemeye ve insanlari yanlis yonlendirmeye ne niyetim ne de ihtiyacim var ve evet 3 aylik degil yenidogan bebek yastik tercihi yapiyor , sizinkilerin yapmamis olmamasi tum cocuklarin sizin bebeginiz gibi olacagi anlamina da gelmiyor3 aylık bebek, yastık tercihi mi yapıyor?
Mesele illa bu yastığı kullanmak değil. Bebeği sırtını destekleyerek yan yatırmak...
Sırt üstü yatırıp, kafasını sola çevirince sola yatırmış olmuyorsunuz...
Sizinki düzelmiş olabilir ama her çocukta düzelmiyor. Yaşına geldiği halde kafası yamuk olan çocuklar var. Düzelsin diye kask takmak zorunda olan çocuklar...
Hiçbir çocuk o kaskı takmak istemez. Ama iş o noktaya gelince mecbur kalınıyor. Çocuğu buna zorlamaktansa, soluna yatmaya zorlamak çok daha kolay ve akılcı bi yöntem...
yalan mi soyluyorum sizce? nedir bu agresiflik anlayamadim , iki cocuk annesiyim yalan soylemeye ve insanlari yanlis yonlendirmeye ne niyetim ne de ihtiyacim var ve evet 3 aylik degil yenidogan bebek yastik tercihi yapiyor , sizinkilerin yapmamis olmamasi tum cocuklarin sizin bebeginiz gibi olacagi anlamina da gelmiyor
Merhaba simdi duzeldi mi ?Benim oğlum 4.5 aylık, o dönemlerde benimkide dönüyordu, hala daha inatla dönüyor. Her gördüğümde sola çeviriyorum ben. Gün içerisinde de aktivite vs yaparken soluna yatırmaya özen gösteriyorum. Ama ne yazık ki o yamukluk düzelmiyor. Ne güzel yuvarlak kafası vardı, artık yok...
Merhaba simdi duzeldi mi ?
Masallah gozunuz aydin. Bizimki iki yasina girecek hala sag tarafta yassilik var malesef.Düzeldi düzeldi :) çok güzel kafası var maşallah.Ama baya uğraştım, 7-8 ay kadar uğraştırdı beni. :) yaşına doğru kafasının şekli de iyice oturdu, sorun kalmadı. Sizinki de mi öyle?
Masallah gozunuz aydin. Bizimki iki yasina girecek hala sag tarafta yassilik var malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?