Bebekli anneler

Benim de boynumu destekleyip sırt üstü uyutmuşlar galiba, tam armut kafayım

Hatta ters duran armut, ampul, memnun değilim, koca kafayım :))

Eşit olarak, sağlı sollu yatmasını sağlayın, en azından gündüz uykusunda düzeltin bari, hamur gibi yumuşak, hemen şekil alıyor

Kuzenim 1 aylıktı, diğer kuzenlerle bebeği kurcalarken kafasına parmak bastırdık, bir süre çukur kaldı orası, nasıl korkmuştuk çocuktuk biz de

Kulaklarına dikkat edin bir de, yan yatarken

Bebek doğduğunda sürekli dönüşümlü bir sağa bir sola yatırılır ben öyle yaptım sorun çıkmadı. Yan yatma yastığı önermişler o mantıklı. Doktorunuza da bi sorun tabii fikir verecektir.

Armut kafa olmak isterdim :) benim kafa yapım arkası tamamen yassı maalesef sürekli sırt üstü yatırmışlar galiba beni :/ saçlarımı hiç açık tutamıyorum çok çirkin duruyor.

her bebek o yastikta yatmiyor
benim iki cocugum da istemediler o yastigi

konu sahibi benim kizim da surekli saga yatiyordu , simdi 10 aylik kalmadi yamukluk sizinki de gecer zamanla merak etmeyin

Armut kafa olmak isterdim :) benim kafa yapım arkası tamamen yassı maalesef sürekli sırt üstü yatırmışlar galiba beni :/ saçlarımı hiç açık tutamıyorum çok çirkin duruyor.
Benim saçlarım da kamufle etmiyor armut kafamı
Ne toplu, ne salık

Doğumum mu zor olmuş, yanlış mı yatırmışlar bilemiyorum
Yan profilim soru işareti gibi “?”

Benim saçlarım da kamufle etmiyor armut kafamı
Ne toplu, ne salık

Doğumum mu zor olmuş, yanlış mı yatırmışlar bilemiyorum
Yan profilim soru işareti gibi “?”

İlahi soru işareti gibi mi yanımda kızım uyuyor gülemedim de sesli ben at kuyruğu yapıyorum mecbur :) benim yan profilde kafamın arkasını unutmuşlar gibi birşey oluyor çok üzülüyorum kendime :/

Boş ver yine sekilli bir model soru işareti gibi de olsa benim ki gibi dümdüz olsaydı depresyona girerdin kesin

Bildiğin dümdük koca kafayım
Şapka bile takamıyorum

Kafamın üstü büyük, aşşa doğru küçülüyor

Sadede pahalı bir markanın tek modeli güneş gözlüğü takabiliyorun

Kafa önemli ya :))

Evet gerçekten kafa çok önemli :)

Yanlış anlama aklıma bir film geldi çok eski belki denk gelmissindir. Marslilar vardı yeşil kafalı sen anlatınca onlar geldi aklıma

Yan yatış yastığında yüzüstü düşüp boğulma riski de var her dakika çevireyorum çok yoruldum en son ağladı beni rahat bırak der gibi böyle inat görmedim doktora götüreceğim galiba

her bebek o yastikta yatmiyor
benim iki cocugum da istemediler o yastigi

konu sahibi benim kizim da surekli saga yatiyordu , simdi 10 aylik kalmadi yamukluk sizinki de gecer zamanla merak etmeyin

3 aylık bebek, yastık tercihi mi yapıyor?

Mesele illa bu yastığı kullanmak değil. Bebeği sırtını destekleyerek yan yatırmak...

Sırt üstü yatırıp, kafasını sola çevirince sola yatırmış olmuyorsunuz...

Sizinki düzelmiş olabilir ama her çocukta düzelmiyor. Yaşına geldiği halde kafası yamuk olan çocuklar var. Düzelsin diye kask takmak zorunda olan çocuklar...

Hiçbir çocuk o kaskı takmak istemez. Ama iş o noktaya gelince mecbur kalınıyor. Çocuğu buna zorlamaktansa, soluna yatmaya zorlamak çok daha kolay ve akılcı bi yöntem...

Yan yatış yastığında yüzüstü düşüp boğulma riski de var her dakika çevireyorum çok yoruldum en son ağladı beni rahat bırak der gibi böyle inat görmedim doktora götüreceğim galiba

Yan yatış yastığını doğru kullanırsanız yüzüstü dönme riski yok. Çünkü göbek kısmında da bir yastık var ve o da bebeğin yüzüstü dönmesini engelliyor...

Çok takıntılısınız sanırım boğulma konusunda. Öyleyse boğulma önleyici yastık kullanın alt kısmına. Yüzüstü dönse de nefes alabilir. Siz de boş yere evham yapmamış olursunuz belki...

yalan mi soyluyorum sizce? nedir bu agresiflik anlayamadim , iki cocuk annesiyim yalan soylemeye ve insanlari yanlis yonlendirmeye ne niyetim ne de ihtiyacim var ve evet 3 aylik degil yenidogan bebek yastik tercihi yapiyor , sizinkilerin yapmamis olmamasi tum cocuklarin sizin bebeginiz gibi olacagi anlamina da gelmiyor

Sizinkinin kafasının kendiliğinden düzelmiş olması da tüm çocukların sizinki gibi olacağı anlamına gelmiyor

Merhaba simdi duzeldi mi ?

Düzeldi düzeldi :) çok güzel kafası var maşallah. Ama baya uğraştım, 7-8 ay kadar uğraştırdı beni. :) yaşına doğru kafasının şekli de iyice oturdu, sorun kalmadı. Sizinki de mi öyle?
Masallah gozunuz aydin. Bizimki iki yasina girecek hala sag tarafta yassilik var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…