15 aylık bir oğlum var. Bu aralar çok kafama takılıyor. Reklamlardan etkileniyorum sanırım.. Devam sütü (aptamil, bebelac vb..) vermeli miyim? Siz veriyor musunuz 1 yaş üstü bebeklerinize?
15 aylık bir oğlum var. Bu aralar çok kafama takılıyor. Reklamlardan etkileniyorum sanırım.. Devam sütü (aptamil, bebelac vb..) vermeli miyim? Siz veriyor musunuz 1 yaş üstü bebeklerinize?
Hayır vermiyorum , anne sütü olsaydı keşke ( bendede yok) verebilseydik 2 yaşına kadar .Ben aptamil verdim. 1 yaşına kadar ayrıca 6 aya kadar yettiği kadar anne sütü verdim. Sonrası velilerimden bulduğum inek sütü .
Aptamile filan gerek yok,inek sütune baslayin,hem tadinada alismis olsun simdiden. Paketlerden degilde,bildigniz yakinlarda filan ciftlik,koy sütü filan bulabilseniz cok daha iyi olur bence.
Günde bir defa da olsa emiyor hala çok şükür.. Biberon almıyor, bu nedenle inek sütünü de içmiyor istediğim kadar. Zamanla sever umarım inek sütünü.. Çok teşekkürler cevaplarınız için.
Günde bir defa da olsa emiyor hala çok şükür.. Biberon almıyor, bu nedenle inek sütünü de içmiyor istediğim kadar. Zamanla sever umarım inek sütünü.. Çok teşekkürler cevaplarınız için.
inek sutunu isitmadan soguk ver.
Sicakken sutun kokusu geliyordur belki sevmiyordur.
Birde sippy cup lar var, 1 yasindan sonra cocuklarin kullandigi.
biberon gibi ama biberon deyil.
Zaten 1 yasindan sonra cocuklarin biberon kullanmasi iyi bir sey deyil.