Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 aylık bebeğim var 12.ayindan sonra inek sütü denedim icmedi anne sütü alıyor tabi belki de ondan olabilir ama devam sütü vermedim hiç15 aylık bir oğlum var. Bu aralar çok kafama takılıyor. Reklamlardan etkileniyorum sanırım.. Devam sütü (aptamil, bebelac vb..) vermeli miyim? Siz veriyor musunuz 1 yaş üstü bebeklerinize?
ü v15 aylık bir oğlum var. Bu aralar çok kafama takılıyor. Reklamlardan etkileniyorum sanırım.. Devam sütü (aptamil, bebelac vb..) vermeli miyim? Siz veriyor musunuz 1 yaş üstü bebeklerinize?
Benim kızım 2 yaşına kadar emdi ben bir 1 buçuk yaşında biberonu kestim...verebilirsin çocuğun seni emmiyor sa ve biberon alıyorsa verebilirsin15 aylık bir oğlum var. Bu aralar çok kafama takılıyor. Reklamlardan etkileniyorum sanırım.. Devam sütü (aptamil, bebelac vb..) vermeli miyim? Siz veriyor musunuz 1 yaş üstü bebeklerinize?
Günde bir defa da olsa emiyor hala çok şükür.. Biberon almıyor, bu nedenle inek sütünü de içmiyor istediğim kadar. Zamanla sever umarım inek sütünü.. Çok teşekkürler cevaplarınız için.