Beni
Ben de henüz almadim eşyalarını nereye koyuyordunuz merak ettim.
Anladım.benim bebeğim de 3 aylık coronadan dolayı çıkıp sağa sola bakamadım. Zaten ilk 3 ay beni ambale etti sağolsun.Gardrobumuz büyük. 3 kişiye hayli hayli yetiyor. İkinci çocuğu yaparsam da koymam o dolabı falan sokmam çocuk odasına hiç.
Evimiz küçük değil. Kendi odasında da montessori yatak, masa, kaydırak, büyük salıncak, oyuncak kutuları ve çadırı var.
Çok güzel gözüküyor. Açık dolap mı? Ben normalde odayı takım olarak sevmiyorum mobilya dükkanı gibi geliyor ama bu gözüme hiç öyle gelmedi.Biz esim cok istediginden oda takimi aldik. Hem konsol hem dolabi var. Ama en ideali bence ikeada kendi isteginze gore yapabilecginiz dolaplar. Buyuk bir dolap icinde hem askilik hemde cekmecler. Odayi esyalarla doldurmamis olursunuz.
Ben de böyle almıştım. Şimdi ikinci çocuğum var. Yeni hiçbir şey almadım. Şifonyeri ikinciye tahsis ettim sadece kıyafetler ve bezler için. Battaniye nevresim falan da gardrobun çekmecelerinde.22 günlük anneyim. Ben de aynı ikilimde kaldım. İşin sonunda 3 kapılı gardrop ve 3 çekmeceli şifonyer aldım ikeadan. Çok da kullanışlı oldu. Büyük ürünler olmadığı için çok yer de kaplamadı. Şifonyere bez, ıslak mendil, banyo ürünleri, çorap, önlük, eldiven vs vs koydum. Gardropta da yorgan, kıyafet, nevresim vs eşyaları duruyor. İkisi de çok işlevsel oldu benim için ama ille birini tercih edicek olsam gardrop daha mantıklı bence.
Kesinlikle dolapEki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
tabi ki dolap asılacak şeyleri nereye asıcaksınız ? hem de sonra ki yıllarda lazım olacak şimdiden kaliteli bi gardolap alın eviniz büyükse 3 kapaklı alın bir tarafını raflı yapın zaten o iki taraflı olan kısmındada hem altta hem üstte raf oluyor orta kısmındada askılık oluyor bana göre gardolap daha kullanışlı.Eki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
Çok güzel gözüküyor. Açık dolap mı? Ben normalde odayı takım olarak sevmiyorum mobilya dükkanı gibi geliyor ama bu gözüme hiç öyle gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?