Bebekli hayata alışamadım

Ben nerelere gideyim...
Annemler yurtdisinda, kv Türkiye'nin obur ucunda (çok şükür).
Annem doguma geldi, izni kisa oldugu icin doğumdan 2 hafta sonra döndüler.
Sonra her seyi tek basina yaptım.
Benim şansım oglumun cok uysal olmasıydı. Gece emmeye bile uyanmaz zorla uyandırırdım 2 saatte bir. Hic oyle dakikalarca aglamasi falan olmadi.
Suan 4.5 yasinda hala ayni.
Ben ona ragmen sizi cok iyi anladim. Evet anneanne/babaanne bakmak zorunda degil ama yorgun bir anneye yardim edebilirler pek ala. Neticede al bütün gün bak demiyorsunuz.
Yok canım bütün gün bak demeye cesaret bile edemem baktırmamda.benim istediğim arada bi geldiğinde gece yanında durup uyutması

Annenden hayır yok belli ki kendin çözüm bulacaksin mecbur. Haklısın yoksa. O kendine batırmaya gelio demek ki. Kolik mi bebeğin. White noise falan iyi gelmio mu? Perdeleri blackout yaptır yattığı oda tam karanlik olsun öyle degilse.

Hep kalmıyorlar yazın gelip 1 hafta kalıyor asağıda yazdım yazlık bi şehirde yaşıyoruz biz
1 hafta kalıyorsa ben olsam 0 beklenti yaparım . Bakmıyor işte boşuna üzülme . Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Ki baksa ne bakmasa ne hayatında hiç bir değişiklik olmayacak

Herkese merhaba 13 aylık bi oğlum var.8 sene sonra dünyaya geldi.oğlumu tabiki çok seviyorum sorunum bu değil.ben yaşadığım şehirde tek başımayım eşim saolsun bişeyler yapmaya çalışır ama işi çok yoğun bana çok bi faydası yok.eşimin ailesi burda aslında ama kayınvalidem oğlumu görmedi bile o ayrı bi mesele .yardım etmek şöle bi dursun.oğlum ne gece uyur ne gündüz ve aşırı hareketli doktor bi sorunu yok dedi.şimdi bide diş çıkarıyor.1 haftadır her akşam 1-2 saat uykuyla güne devam ediyorum .bi annem var evde tek başına yaşıyor yani bi sorumluluğu yok.çocuk yan odada sabaha kadar ağlar bi kapıya bile gelmez kızım bu çocuk niye ağlıyor diye.asıl zoruma giden de bu .bi yemek isterim oda senede bir burnumdan getirir.artık istemiyorum zaten.kendi başımın çaresine bakmaktan gerçekten yoruldum.isterdim ki annem kızım bu gece ben bakayım sen uyu ama bilmiyorum fazla bi istek mi bu şumarıklık mı yapıyorum istemem öyle de olmayı çok konuştum kusura bakmayın dertlendim biraz.hiç evine çağırmaz rahat et demez sizler de nasıl bu durumlar ben çok mu şey bekliyorum
Çocuk büyütmek zor destek olan yoksa daha zor Allah yardım etsin valla benimde oglum var 15 aylık anlıyorum ama devir artık tırnağın varsa başını kaşı oldu kimseden fayda yok anneniz çok garipmiş insan torununa sevmek için bile olsa yarım saat bakmaz mı banyoyu bile çogu zaman oglumla beraber yaptım yeni yeni toparladık ama artık büyümüş yürümeye başladığı zaman dışarı çıkar güzelce gezdir yorulsun gelince de uyutursun mis gibi sana zaman kalır

1-2 saat Çocukla ilgilenip kızına destek olmaz ama kendine baktırır evladı ancak kendine baktırmak için doğuran ebeveynlerden nefret ediyorum.
Kaldı ki zaten sizinle yaşıyormus muhtemelen evladı ona baksın diye yanında kalıyor ne var 1 2 saat torunuyla ilgilense kızına destek olsa hiç mi içine vicdanına sığmıyor Rahatlığa bak açıkçası ben eşinizin yerinde olsam birlikte yaşamayı kabul etmezdim

beklentileriniz normal ama normal değil. çocuğu kimseye güvenip yapmamalıydınız. kaldı ki kimsesiz de olabilirdiniz. ya yardımcı tutacaksınız ya da rica edeceksiniz birinden bir gün. herkes bunları yaşıyor.
bu nasıl bencilce üslup....Post sahibi annelik malesef zor. Anennle güzelce konuş imkanın varsa yarım gün yardımcı

1-2 saat Çocukla ilgilenip kızına destek olmaz ama kendine baktırır evladı ancak kendine baktırmak için doğuran ebeveynlerden nefret ediyorum.
Kaldı ki zaten sizinle yaşıyormus muhtemelen evladı ona baksın diye yanında kalıyor ne var 1 2 saat torunuyla ilgilense kızına destek olsa hiç mi içine vicdanına sığmıyor Rahatlığa bak açıkçası ben eşinizin yerinde olsam birlikte yaşamayı kabul etmezdim
Birlikte yaşamıyoruz senede 2 kere falan geliyorlar uzak bi şehirde yaşıyorlar

Back
X