- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
bizim bakıcı ablamız 50 yaşında, gayet enerjik bir yaş ...Evet aynen o modda ben de zamanında baktım diyo ve ben bütün gece uyuyan çok sakin bi bebekmişim herkes der bunu zaten yaşı da çok değil 50 yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim bakıcı ablamız 50 yaşında, gayet enerjik bir yaş ...Evet aynen o modda ben de zamanında baktım diyo ve ben bütün gece uyuyan çok sakin bi bebekmişim herkes der bunu zaten yaşı da çok değil 50 yaşında
O kişiden kişiye göre değişiyor çevrende birçok kişide gözlemledim bunu .bizim bakıcı ablamız 50 yaşında, gayet enerjik bir yaş ...
Herkesin yapısı çok çok farklı ama maddiyat yetiyorsa eve mutlaka bir yardımcı çağır. Tüm gün olmasa bile yarım gün mutlaka çağırmalısın.Yok canım bizimle yaşamıyor uzak bi şehirde bizden 3-4 gece kalmaya geldi geçenlerde o kadar onda da bakmadı zaten
Eşim yanımda eve gelince eğer olurda gelirse ilgileniyor oynatıyor ama çok az 1 saat FalanKonu sahibi eşiniz nerede ?
İnanırım ya bunu da yapmıştı ben de vazgeçtim çıkmaktan yani bu Bile sorun olacaksa e demek ki çocuğa nasıl bakacakGeçen arkadaşımla bulusacaktik bebegi 1 yaşında. Annesi bakacakti bebeğine. Demiş işte cikarken aciktiginda 120 ml mama 4 kaşık icine atar verirsin diye. Kadın demiş mamayı baska kaba koy 4 kaşık yanınada suyu koy bana hazir olsun oyle gitkız evdeykende aynısını yapıyormuş istediğinde
![]()
Şimdi "bakmak zorunda degilciler"gelmeden söyleyeyim bence çok haklısın. En azından arada bir gelip 1/2 saat oyalasa sen de uyusan ya da bir rahat banyona girsen, gelirken bir tas çorba getirseler ölmezler...ama işte insanda vicdan olacak.
Ben o dönem yarım gün yardımcı tutmustum yine de ilk sene çok zordu. Yardıma gelen ablamiz ben cocukla ilgilenirken, yemeği yapıp etrafı topluyordu, bazen oyaliyordu bi yarim saatcik banyomu yapiyordum. Sana da maddi durum elverirse yardıma gelecek part time birini bulmani tavsiye edebilirim
Ben "bakmak zorunda degil"cilerdenim.Yani ben kestiremiyorum gerçekten mi değiller mesela ben anneme anne bugün hiç uyumadı dediğim zaman annem e napacaksın işte herkes böle çocuk büyütüyor yani o kadar yorgun insana bu cevap mı verilir
Aynen oyle.Ya kadında dememiski annem alsın büyütsün. Tamam bakmak zorunda değiller ama anaanne yani o da 13 ayda 1 gece gelip yardım etmesi çok mu? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer ilerde olursa siz kimseden beklemeyin olur mu? Tamam tabiki herkes bunları yaşıyor bende 2 çocuğumu yalnız büyüttüm ama insan annesinden çok arada olmak kaydıyla ufak bı destek dahi isteyemeyecek mi?
Hemen yapıştıriyorsunuz bakmak zorunda değil. Sanki kadın demiş alsın annem büyütsün.. İnsanı bişey bu ya vicdani bişey..
Geçen aylarda apartmada bir bebek ağlama sesi geldi ama nasıl bir aglama yavrum Allah bilir nesi vardı. Aradım hemen komşumu çünkü bizim bebekten başka bı bebek var apartmanda. Dedim canım yapabileceğim bişey var mı ya bana gelin biraz nefes al yada ben geleyim yardımcı olayım. (Anormal ağlıyordu ve kızdan büyüğüm, tecrübeliyim) yardımcı olmak istedim. İnsanız ya çünkü. Neyse ki onun bebegi de değilmiş tanımadığımız bı komşunun misafiriymis. Yani insanlıktır bazı şeyler demek istediğim...
Sana benim hikayemden bahsedeyim İnan Yanlız değilsin kardeşim hiç üzülmeEşim yanımda eve gelince eğer olurda gelirse ilgileniyor oynatıyor ama çok az 1 saat Falan
Aynı evde değiliz canım senede 2 kere kalmaya geliyorlar yazlık bi yerde oturuyorum bu şekilde durumAynı evin içerisinde anneniz nasıl ilgilenmiyor torunuyla çok garip gerçekten. Ben böyle anneleri bir tek bu forumda gördüm. Çocuğum gece ağlasa iki kat altımdaki komşum bile soruyor ne oldu diye. Allah kolaylık versin inşallah
Bakmayacaksa niye sizde kalıyor ki anneniz? Kırk kat el olsa kalkıp bakarsın bu çocuk ne ağladı bi derdi mi var noluo diye.O kadar dertliyim ki dün oturdum ağladım kimsesizlikten yan odanızda bi çocuk sabaha kadar ağlasa bakmaz mısınız ya ben gerçekten bunu anlamıyorum ben gece uyanınca ertesi gün kendimi hissediyorum diyo laf arası sürekli