- 29 Aralık 2020
- 329
- 93
- 33
- 28
Ilerde full gururla diye bilirsinki, Ben seni yapa yanliz büyüttüm cocugum! Ne güzel Bir duyguHerkese merhaba 13 aylık bi oğlum var.8 sene sonra dünyaya geldi.oğlumu tabiki çok seviyorum sorunum bu değil.ben yaşadığım şehirde tek başımayım eşim saolsun bişeyler yapmaya çalışır ama işi çok yoğun bana çok bi faydası yok.eşimin ailesi burda aslında ama kayınvalidem oğlumu görmedi bile o ayrı bi mesele .yardım etmek şöle bi dursun.oğlum ne gece uyur ne gündüz ve aşırı hareketli doktor bi sorunu yok dedi.şimdi bide diş çıkarıyor.1 haftadır her akşam 1-2 saat uykuyla güne devam ediyorum .bi annem var evde tek başına yaşıyor yani bi sorumluluğu yok.çocuk yan odada sabaha kadar ağlar bi kapıya bile gelmez kızım bu çocuk niye ağlıyor diye.asıl zoruma giden de bu .bi yemek isterim oda senede bir burnumdan getirir.artık istemiyorum zaten.kendi başımın çaresine bakmaktan gerçekten yoruldum.isterdim ki annem kızım bu gece ben bakayım sen uyu ama bilmiyorum fazla bi istek mi bu şumarıklık mı yapıyorum istemem öyle de olmayı çok konuştum kusura bakmayın dertlendim biraz.hiç evine çağırmaz rahat et demez sizler de nasıl bu durumlar ben çok mu şey bekliyorum

sadece kendine güvenebilirsin ve Bunu gercekten ögrenmelisin, Yok bu yardim etmiyor su ama yapa bilirdi…