- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Benim de var bir bebeklik arkadaşım. Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor, kafalar çok değişiyor. Umrunuza takmayın. Sizi çağırmıyorsa da mesafe koyarsınız.Merhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
Sorun beni cagirmamasi bile değil. Hamile olduğunu cinsiyet öğrenene kadar gizlemesi bulusacagimiz günü iptal edip baby shower yapması birde yüz yüze diyecektim diye açıklama yapması. Çok kırıldım.Benim de var bir bebeklik arkadaşım. Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor, kafalar çok değişiyor. Umrunuza takmayın. Sizi çağırmıyorsa da mesafe koyarsınız.
Hamilelik hemen paylaşılmıyor. Ben de hamileyim tüm riskli süreçlerin geçmesini bekledim/bekliyorum. Niyetim gizlemek değil aslında sadece doğru zamanı beklemek. Arkadaşınız bunu size güzel bir şekilde açıklamalıydı. Biraz özensiz olmuş. Demek ki pek kıymet vermiyor. Siz de ona göre davranırsınız artık.Sorun beni cagirmamasi bile değil. Hamile olduğunu cinsiyet öğrenene kadar gizlemesi bulusacagimiz günü iptal edip baby shower yapması birde yüz yüze diyecektim diye açıklama yapması. Çok kırıldım.
Hiç bir şey. O süreç belki aile arasındaydı ya da ailelerin hazırladığı bir sürprizdi. Başka sorun yoksa bebeklikten bu yana görüştüğüm kişiyle rahatlikca konusurdum .Merhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
Merhaba, demek ki sizin ona verdiğiniz değeri vermiyormuş size. Ben olsam bu saatten sonra umrumda olmazdı.Merhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
TamamMerhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
olay çok net. UzaklaşMerhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
Bir şey yazma tekrar buluşma planı yaparsanız sen de aynısını yap,ödeşirsinizMerhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?