Cilt Bakımı Ürünleri Bebeksi bir görünüm ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

OnDeryaa

Yürümek; yürekten gülerekten yürümek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
3.549
3.683
133
Merhaba kızlar;
26 yaşındayım bu güne kadar makyajla ,bakımla , kremlerle hiç ilgim olmadı.
Bi düğünümde birkaç da özel günde makyaj yaptım o derece :(
Cildim pütür pütür, sivilce izleri çene ve alnımda çok fazla. Artık çok dert etmeye başladım bunu çok mutsuzum. Gittikçe çirkinleşiyorum sanki.
Cildime kapatıcı, fondoten,Baz ne bileyim hangisinin ne olduğunu da bilmiyom! Ama insan içine çıkarken cildim güzel gözüksün ne bileyim eşim gelince Bi hoş karşılayayım istiyorum.

Bebeksi bir görünüm istiyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bütçe konusunda çok ta sıkıntı değil ama gidipte Bi kreme 100+ lira veremem.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba kızlar;
Bi düğünümde birkaç da özel günde makyaj yaptım o derece :KK43:
Cildim pütür pütür, sivilce izleri çene ve alnımda çok fazla. Artık çok dert etmeye başladım bunu çok mutsuzum. Gittikçe çirkinleşiyorum sanki.
Cildime kapatıcı, fondoten,Baz ne bileyim hangisinin ne olduğunu da bilmiyom! Ama insan içine çıkarken cildim güzel gözüksün ne bileyim eşim gelince Bi hoş karşılayayım istiyorum.

Cilt yenileme özelliği olan bir krem varı pişik kremi aslında ama yüze falan sürülüyor. Adı hametan krem. Bunun pomad,merhem şeklinde alternatifleri de var fakat krem olanı tercih edin. Sivilce izlerini falan geçirdiğini iddia eden hanımlar vardı burada. Bende yeni kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum. Ayrıca ağda sonrası tahriş olmuş cilde de cok iyi geliyor anında acısını alıyor.
Bu arada fondöten olarakta size Estee Lauder Double Wear fondöteni öneririm. Kapatılıcığı müthiştir ve kalıcıdır akma vs yapmaz. Yalnız fiyatı biraz pahalıdır haberiniz olsun. Gerçi yılbaşı geliyor indirimler olur eminim ki.
Birde cildinize Rosense'in gül suyunu sabah akşam pamuk yardımıyla tonik niyetine sürmenizi tavsiye ederim. Gözenekleri cok güzel sıkılaştırıyor. En azından bende çok işe yaradı.

Cilt yenileme özelliği olan bir krem varı pişik kremi aslında ama yüze falan sürülüyor. Adı hametan krem. Bunun pomad,merhem şeklinde alternatifleri de var fakat krem olanı tercih edin. Sivilce izlerini falan geçirdiğini iddia eden hanımlar vardı burada. Bende yeni kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum. Ayrıca ağda sonrası tahriş olmuş cilde de cok iyi geliyor anında acısını alıyor.
Bu arada fondöten olarakta size Estee Lauder Double Wear fondöteni öneririm. Kapatılıcığı müthiştir ve kalıcıdır akma vs yapmaz. Yalnız fiyatı biraz pahalıdır haberiniz olsun. Gerçi yılbaşı geliyor indirimler olur eminim ki.
Birde cildinize Rosense'in gül suyunu sabah akşam pamuk yardımıyla tonik niyetine sürmenizi tavsiye ederim. Gözenekleri cok güzel sıkılaştırıyor. En azından bende çok işe yaradı.
Ya hametan ı çocukların pişiğine sürüyordum geçen seneye kadar. O mu gerçekten e peki çok yağlı değil mi. Gül suyunu 3 gündür yapıyorum inşallah etkisi olur.
Fondotenin fiyatı fazlaymış eşimin okadar müsaade edeceğini hiç zannetmiyorum. Zira kendisi bu malzemelere para vermez önemsemez pek. Ama güzel olmamamı da ister
Uygun Bi ürün önerirmisin hani şöyle en fazla 50-60 liraya

Mesela Bi kuruluk bişey olduğunda yüzüme Bi nemlendirici sürsem yakıyo, sızlıyor bu herkese oluyo mu.
Nivea,Arko,oriflame,avon,babek ,komikli. bunlardan sürdüm başka bilmem. Sürünce de cildim kusuyor kremi çok kötü oluyo.

Ya hametan ı çocukların pişiğine sürüyordum geçen seneye kadar. O mu gerçekten e peki çok yağlı değil mi. Gül suyunu 3 gündür yapıyorum inşallah etkisi olur.
Fondotenin fiyatı fazlaymış eşimin okadar müsaade edeceğini hiç zannetmiyorum. Zira kendisi bu malzemelere para vermez önemsemez pek. Ama güzel olmamamı da ister
Uygun Bi ürün önerirmisin hani şöyle en fazla 50-60 liraya
Revlon Colorstay fondöten var watsonslarda satılıyor oda iyi bir fondöten kendi rengine uygun olanı bulursan süper fondöten hatta:)
Yalnız kullandığın gül suyunun markasına dikkat et canım her gül suyu katkısız ve doğal olmuyor(!) haberin olsun.
Evet pişik kremi hametan..cilt yenileyici özelliği oldugundan coğu bayan normal krem olarak kullanmış. Bende 2 gündür öyle kullanıyorum herhangi bir yağlanma yapmadı ama cilt temizliğime cok önem veriyorum. Birde kış ayına girdik malum havalar soğudu ciltler kurudu falan:)) Alnımda 1 tane sivilce izi var bakalım onu geçirebilecek mi?

Bu arada normal nemlendirici krem olarak yves rocher markasını tercih edebilirsin. Kendi cilt tipine uygun olanını mağazada çalışan bayan ile bulursunuz zaten. Hem cok pahalı değiller hemde etkililer.

Şelaleymiş Gül suyumun adı.
Bu fondöteni yazıyorum Bi deniyeyim
Bide tek başına yeterli midir

Merhaba kızlar;
Bi düğünümde birkaç da özel günde makyaj yaptım o derece :KK43:

Bişey sorabilir miyim?
Bugüne kadar makyajla bakımla kremle hiç ilgim olmadı diyorsunuz.E bugüne kadar yüz temizliğinizi nasıl sağladınız?
26 yıl cildiniz hiç bakım görmediyse kabuklu ve pütür görünüm oldugunu düşünüyorumÖyle evde kolay kolay bebeksi görünüme kavuşacagını sanmıyorum.
bence başlangıçta evde hiç uğraşmayın.bir güzellik merkezinden cilt randevusu alın.öncelikli olarak yüzünüzden profesyonel şekilde ölü derileri vs.temizlemeleri lazım.cildiniz kendine geldiinde tavsiyeler doğrultusunda bazı ürünleri alıp bakımı devam ettirmek daha mantıklı.

Bişey sorabilir miyim?
Bugüne kadar makyajla bakımla kremle hiç ilgim olmadı diyorsunuz.E bugüne kadar yüz temizliğinizi nasıl sağladınız?
26 yıl cildiniz hiç bakım görmediyse kabuklu ve pütür görünüm oldugunu düşünüyorumÖyle evde kolay kolay bebeksi görünüme kavuşacagını sanmıyorum.
bence başlangıçta evde hiç uğraşmayın.bir güzellik merkezinden cilt randevusu alın.öncelikli olarak yüzünüzden profesyonel şekilde ölü derileri vs.temizlemeleri lazım.cildiniz kendine geldiinde tavsiyeler doğrultusunda bazı ürünleri alıp bakımı devam ettirmek daha mantıklı.
Valla hep boş suyla yada bazen sabunla yılıyordum yüzümü. Ve evet kabuklu ve pütür pütür. Maalesef

Back
X