Allah razi olsun rabbim sizin de sabrinizi artirsin insallah.Canım seni çok iyi anlıyorum,
ben de oğlumu kaybettim geçen sene.
Doğum yapıyosun ama bebeğin yanında yok.
Çok zor bir durum.
Yaşayamayan pek bilmez.
Rabbim yardımcın olsun..
Allah razi olsun rabbim sizin de sabrinizi artirsin insallah.
Katilmayabilirsiniz cok dogal siz hic evladinizi kaybettiniz mi ? Cevabiniz hayirsa bence yorum da yapmayin evetse ki evet olmasi mumkun degildir boyle bir durumda . Yorumunuz kendinize kalsinBen düşüncenize katılmıyorum...
Acınızdan dolayı alınmışsınız sadece doğal olarak...başınız sağolsun
Ben de goremiyorum kardesim insan yok insan musveddesi hepsiİnşallah arkadaşım
görümcemle aynı dönemde hamile kalmıştık
onun 3. gebeliğiydi
benim ilk..
Kayınvalidem bebeğimi kaybettikten sonra
onun oğluna hırkalar yelekler battaniyler ördü
benim yanımda, mavi hepsinin rengi..
Bir de nasıl olmuş diye soruyodu
her defasında...
O zamanlar geldi aklıma..
İnsana insan lazım
en önemlisi anlayış...
Ben göremedim
inşallah sen görürsün.
Acılısınız kalp da kırmak istemem şu durumda ama saçmaladınız şu an...Katilmayabilirsiniz cok dogal siz hic evladinizi kaybettiniz mi ? Cevabiniz hayirsa bence yorum da yapmayin evetse ki evet olmasi mumkun degildir boyle bir durumda . Yorumunuz kendinize kalsin
Bence hic yorum bile yapma kendine sakla bu aciyi ta derine kadar yasamis bir anne olarak tek diyecegim insallah hic bir zaman boyle bir aci yasamazsin... lutfen yorum da yapmaAcılısınız kalp da kırmak istemem şu durumda ama saçmaladınız şu an...
Sanıyorum ki isteyen herkes yorum yapabilir...Bence hic yorum bile yapma kendine sakla bu aciyi ta derine kadar yasamis bir anne olarak tek diyecegim insallah hic bir zaman boyle bir aci yasamazsin... lutfen yorum da yapma
Benim forumuma tavsiyede falan bulunma ates dustugu yeri yakiyor nokta size kocaman.Sanıyorum ki isteyen herkes yorum yapabilir...
Kaldı ki böyle beddua vari dilekler de anlamsız
Siz ömür boyu bebekleri ve anneleri bir tehdit olarak görüceksiniz...size katılmadım yer burasıydı....neyse içiniz kin ve öfke dolu herkese beddua etmeye hazır pozisiyondasınız
İsyandasınız....tutumunuzu değiştirin
Nacizane tavsşyem...iyi günler
Ben düşüncenize katılmıyorum...
Acınızdan dolayı alınmışsınız sadece doğal olarak...başınız sağolsun
Uzaktan davulun sesi pek bir hos geliyor da o yuzden kardesim anne olan herkesin anlayabilecegi bir sey ama sanki hislerimizi aldirmisiz maalesef hassasiyet diye bir sey kalmamis ve empati zaten yok...Teselliye bak &&!
Cok tesekkur ederim o kadar anlayissiz insan var ki cevremde sizin su yazdiklariniz inanin ilac gibi geldi.Allah sabır versin kardeşim. Yaşamayan bilemez. Allah kınayanlara, kınadığını yaşatmadan öldürmezmiş. Bunu unutma. Seni ben o kadar iyi anlıyorum ki, şu yazdıklarını bile okurken içim sızım sızım sızladı, o kadar parçalandım ki, kendimi ağlamaktan geri alamadım. Özür dilerim. Ama bir yandan da sevinmelisin ki. Rabbim evladını o kadar çok seviyormuş ki, onu erkenden yanına almak istemiş. Merak etme o şimdi olduğu yerde çok mutlu ve hep senin için dua ediyor. Rabbim en yalın zamanda sana da bi evlat nasip eder de bu içindeki ateşini biraz da olsa dindirir inşallah
Cok tesekkur ederim giden evladimin yeri bende ayri hep de ayri olacak en cok o sevilip ozlenecek tabi su da var yavrumun kardesi olursa tekrar sag salim kaybettigim yavrumu gormus kadar olacagim insallah...Acınızı anlayabiliyorum.. Çok üzüldüm inanın
Inşallah istediğiniz zamanda sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..
Cok tesekkurler takmamaya calisiyorum ama elde degil 6 ay oldu evladimi kaybedeli kalkmislar benim yanimda 20 gunluk cocugu havalara atarak seviyorlar opup kokluyorlar cok cani yaniyor insanin bu asla kiskanclik degil sadece bu berzahtakileri idrake ve gorduklerimizle duygu halinde oldugumuz icin ben de evladimla yasasaydi boyle olacaktik diye insan mahsunlasiyor ister istemez ki eltimle ablasinin da dertleri zaten oydu canimi yakanlari ben Allaha havale ettim guzel kardesim mevlam neylerse guzel eyler... o gunu kendimi gectim o bebege kas altindan esimle oglumun mahzun mahzun bakisini hele o esimin kuculup kuculup et kutlesi gibi kalisini hic unutmuyorumEltin ağır gerizekalı ve düşencesizin önde gideniymiş.
Boşver takma milleti sen hiç.
Senin acın sana yetiyordur zaten.
Bi de onlarla uğraşma.
Allah bol bol sabırlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?