bebeksiz bir ANNE olabilmek !

Canım belkı unutamazsın ama hafıfler zamanla helekı bır evladın olunca Rabbım elbettekı sana bır evlat nasıp eder dik dur guclu ol yenıden anne olmayı düşün... Gösteriş yapanlara gelecek olursak, eltının nıyetını hıc bılemıyorum anne olanı anne olan anlayacagı gıbı kendı bu durumda oldugunda uzulecegını dusunseydı ( ) o hareketlere gırmezdı netıcede sen yıne bıraraya geleceksın yıne dusunemeyebılır bunları aklına getırme bırak ne yapmaya calısıyorlarsa yapsınlar,Bayan bayana hep hava yapar malesf her konuda para bebek koca hatta acımasızca bunu yapanlar var lutfen onlardan olmayalım Allaha şükredin bıgun hava yaptıgımız sey ımtahanını verdıgımız şeyde olabılır bıraz empatı derım ben herzaman ama nerdeeeee......

Konunun daha ilk cümlesinde vuruldum...
Başınız sağolsun, Allah tez zamanda meleğinize kardeş versin, acınızı hafifletsin tabi bu mümkünse.

Lakin, eltiniz gerçekten denyoluk etmiş ise de, ortamda bir bebek hele de minnacıksa sevilir.
Yani size kötülük olsun diye o anne babanın bunu yapacağını düşünmüyorum, onlara bilenmeyin.
Asıl hala acınız tazeyken düşüncesizce davranılmış, ardından da toparlanmaya çalışılmamış olması.
İyi niyetli bir kimse, eminim ifadenizden ya da duruşunuzdan anlardı, gelir sarılır af dilerdi.
Ama bunlar olmamış, yine de mübarek gün günah almayayım onları Allah'a havale edin.
Tesekkur ederim
zaten ben de oyle yaptim aynen
eger ki bilmeden yapmissa ki bunu dusunememek icin insanin akli melekelerden yoksun olmasi gerek ki kendisinin mahsus yaptigina cok eminim cunku bu yaptigi sey ilk degil evladimi kaybettigim o acili gunumde dahi utanmadan tek derdimiz oymus gibi sutun geldi mi diye soran bir insan kendisi ama diyorum ya mevlam neylerse guzel eyler allaha havale ettim ben onlari rabbim bu derdi sanki kendine veremezmis gibi davranip dursun tabi rabbim kimselere bunu vermesin asla istemem ama canimi yakanlar var hem de bile bile biyik altindan gule gule hic kotu bir sozum yok allaha havale eder gecerim cunku onun da uc tane evladi var bunlari anlayamayacak bir durum yok ama allahin adaletine ragmen kullari cok merhametsiz olabiliyor demek ki...

Cok tesekkur ederim
Canım belkı unutamazsın ama hafıfler zamanla helekı bır evladın olunca Rabbım elbettekı sana bır evlat nasıp eder dik dur guclu ol yenıden anne olmayı düşün... Gösteriş yapanlara gelecek olursak, eltının nıyetını hıc bılemıyorum anne olanı anne olan anlayacagı gıbı kendı bu durumda oldugunda uzulecegını dusunseydı ( ) o hareketlere gırmezdı netıcede sen yıne bıraraya geleceksın yıne dusunemeyebılır bunları aklına getırme bırak ne yapmaya calısıyorlarsa yapsınlar,Bayan bayana hep hava yapar malesf her konuda para bebek koca hatta acımasızca bunu yapanlar var lutfen onlardan olmayalım Allaha şükredin bıgun hava yaptıgımız sey ımtahanını verdıgımız şeyde olabılır bıraz empatı derım ben herzaman ama nerdeeeee......
Cok tesekkur ederim cok haklisiniz bu insanlara sadece Edep Yahu diyebiliyorum ne yazik ki ...
cok guzel yazmissiniz bugun ovunduklerimiz yarin Allah korusun tabi ama sinavimiz da olabilir her sey bize rabbimin bir emaneti sonucta...
Herkesi rabbime havale ediyorum mevlam neylerse guzel eyler
Tekrar bebek cok istiyorum ama cok da korkuyorum tekrar ayni sey olursa diye

Cok tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim cok haklisiniz bu insanlara sadece Edep Yahu diyebiliyorum ne yazik ki ...
cok guzel yazmissiniz bugun ovunduklerimiz yarin Allah korusun tabi ama sinavimiz da olabilir her sey bize rabbimin bir emaneti sonucta...
Herkesi rabbime havale ediyorum mevlam neylerse guzel eyler
Tekrar bebek cok istiyorum ama cok da korkuyorum tekrar ayni sey olursa diye
Korkma cnm Rabbim hayırlisiyla nasip eder sen moralini yuksek tut herşey gönlünce olsun:KK25:

Cok tesekkurler
oyle de yapmaya calisiyorum moralim cok kotu de olsa asla belli etmemeye ugrasiyorum en azindan benim uzuntumle sevinemesinler diye ...
meger ufacik bir bebegin sessizce ölůmü demekki bazi insanlari mutlu edip icten ice sevindirebilirmis bunu da gordum ben...
adimlarim cok saglam dostum dusmanim hep belli ama allaha havale etim ben onlari...

Seni öyle iyi anlıyorum ki 2013 yılında bende 37haftalik kızımı karnimda kaybettim
Daha bir hafta dolmadan eltim son ses muzik dinledi aynı binadayiz bide

Ne kadar üzüldüm kızımın ölümüne saygı duymadı bir yıl sonra bunu ona söyledim defalarca Özür diledi seni anlayamadım kızım açtı dedi ama ne çare kalben affetmedim onu

Çok şükür tekrar hamile kaldım kızım şuan 17 aylık eltim ve kızı gözünün içine bakıyorlar çok seviyorlar ama ben affedemedim onları

Rabbim sanada en kisa zamanda bebisini gondersin
Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin

Seni öyle iyi anlıyorum ki 2013 yılında bende 37haftalik kızımı karnimda kaybettim
Daha bir hafta dolmadan eltim son ses muzik dinledi aynı binadayiz bide

Ne kadar üzüldüm kızımın ölümüne saygı duymadı bir yıl sonra bunu ona söyledim defalarca Özür diledi seni anlayamadım kızım açtı dedi ama ne çare kalben affetmedim onu

Çok şükür tekrar hamile kaldım kızım şuan 17 aylık eltim ve kızı gözünün içine bakıyorlar çok seviyorlar ama ben affedemedim onları

Rabbim sanada en kisa zamanda bebisini gondersin
Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
Cok tesekkur ederim
demekki ates dustugu yeri yakar lafi dogru...
ama boyle olmamali bence hele bir anne nasil anlayamaz sizon eltini zi bilmem ama benimkini cok iyi taniyorum hep hasetinden yapiyor insan malini bilmez mi ...
ne olursa olsun yedi kat yabanciniz bile olsa insan bir haftalik bir ölümün uzerine son ses muzik dinlememeli diye dusundum... evladiniza cok uzuldum Rabbim cennette beraber olmayi nasip eylesin size insallah...
nasil basa ciktiniz bu aciyla nasil sabrettiniz birinin anlatmasina cok ihtiyacim var... bazen teslim olup susuyorum bazen de icim bir volkan gibi kayniyor dilim susuyor ama icim yaniyor dua ede ede icimdeki atesi sonduruyorum siz ne yaptiniz nasil dayaniyorsunuz

Cok tesekkur ederim
demekki ates dustugu yeri yakar lafi dogru...
ama boyle olmamali bence hele bir anne nasil anlayamaz sizon eltini zi bilmem ama benimkini cok iyi taniyorum hep hasetinden yapiyor insan malini bilmez mi ...
ne olursa olsun yedi kat yabanciniz bile olsa insan bir haftalik bir ölümün uzerine son ses muzik dinlememeli diye dusundum... evladiniza cok uzuldum Rabbim cennette beraber olmayi nasip eylesin size insallah...
nasil basa ciktiniz bu aciyla nasil sabrettiniz birinin anlatmasina cok ihtiyacim var... bazen teslim olup susuyorum bazen de icim bir volkan gibi kayniyor dilim susuyor ama icim yaniyor dua ede ede icimdeki atesi sonduruyorum siz ne yaptiniz nasil dayaniyorsunuz
Canım işe girdim çalıştım iki ay sonra çok agladigim günler geceler oldu senesi yaklaşıyor yine içim acıyor

Şükürler olsun ikinci kızımı kucağıma aldım acim azaldı Rabbim seninde kucağıni doldursun

Canım işe girdim çalıştım iki ay sonra çok agladigim günler geceler oldu senesi yaklaşıyor yine içim acıyor

Şükürler olsun ikinci kızımı kucağıma aldım acim azaldı Rabbim seninde kucağıni doldursun
Amin insallah
tek bu dusuncenin varligi ile ayakta kalabiliyorum bebekleri cok severdim zaten oglumdan sonra oyle icim yaniyor ki daha bir duskun oldum bebeklere hem bakamiyor dokunamiyorum hem de goz ucumla bakmadan gecemiyorum sanki icim eriyor onlar icin...

Ben de 15 gün önce 40 haftalık bebeğimi ölü doğurdum.ilk hamileliğimdi...Bu acı nasıl geçecek bilmiyorum.. Allah hepimizin sabrını arttirsin..Evim bebeğimin eşyalarıyla dolu.....Hiç aklıma gelmezdi ölüm...

Ben de 15 gün önce 40 haftalık bebeğimi ölü doğurdum.ilk hamileliğimdi...Bu acı nasıl geçecek bilmiyorum.. Allah hepimizin sabrını arttirsin..Evim bebeğimin eşyalarıyla dolu.....Hiç aklıma gelmezdi ölüm...
Basiniz sag olsun sizi cok iyi anliyorum ben de yaklasik yedi ay once o aciyi yasadim allah yardimciniz olsun inanin gecmiyor asla da gecmez ama gecen zaman sizi alistiriyor bir sekilde ... akliniza geldigi yerde kopuyorsunuz sonra yine normallesmeye calisiyorsunuz bu kisir dongunun icinde yitip gidiyorsunuz ...
siz bebeginizi neden kaybettiniz gercekten cok uzuldum kendi kaybim ve yasadiklarim ayni o gunler gibi geldi aklima
ben kendimi ya oglum yasasaydi ama cok aci veren bir hastaligi olacakti belki boylesi daha hayirliymis diyerek teselli ediyorum rabbimin merhametine siginiyorum ....

Allah rahmet eylesin minik kuşunüz size cennette duacı olacak inşallah.insanların sizı anlamasını çok beklemeyin anlamıyorlar çünkü gözüne soka soka yaparlar ve sizin canınız acır :( Allah kimsenin başına vermesin siz biraz daha sağ duyu bekliyorsunuz insanlar kendi başına gelmeden anlamazlar malesef hani bi tabir vardır ya ateş düştüğü yeri yakar diye tam da öyle oluyo işte :(

Allah rahmet eylesin minik kuşunüz size cennette duacı olacak inşallah.insanların sizı anlamasını çok beklemeyin anlamıyorlar çünkü gözüne soka soka yaparlar ve sizin canınız acır :KK43: Allah kimsenin başına vermesin siz biraz daha sağ duyu bekliyorsunuz insanlar kendi başına gelmeden anlamazlar malesef hani bi tabir vardır ya ateş düştüğü yeri yakar diye tam da öyle oluyo işte :KK43:
Cok sagolun
insanlardan hassasiyet beklemiyorum kastiniz eltimse onun derdi baska benim yanan canimi daha da yakmak
yoksa kimse yirmi gunluk bebegi havalara atarak sevemezdi derdi kanayan yarami daha da kanatmakti onu da rabbime havale ettim gectim...
Her seyin hayirlisi olsun ne yapalim mevlam neylerse guzel eyler...

Bence duygulariniz abartili acinizdan kaynakli. Ama eltiniz kotu bir sey yapmamis.

Cok sagolun
insanlardan hassasiyet beklemiyorum kastiniz eltimse onun derdi baska benim yanan canimi daha da yakmak
yoksa kimse yirmi gunluk bebegi havalara atarak sevemezdi derdi kanayan yarami daha da kanatmakti onu da rabbime havale ettim gectim...
Sizin gibi güzel bi anneyi çok üzmüş vardır Rabbimin bir bildiği gönlünü ferah tut ❤

Cok sagolun
işte olay bu ,
20 günlük bebeği neden abartarak seviyor beyinsiz yaratık,
allaha havale et, bebek sahibi olmak kimsenin hüneri değil,
rabbim ol demesi ile olur...
benm de ablamların 3 çocuğu var en küçüğü erkek oldu çok isteidler ama nasıl abartıyorar severken nasıl....
bne de beş yıılık evliyim bebeğim yok bir düşüğüm var ,ablamın çocuklarına resmen pas pas ettim kendimi o derece sevdim sahiplendim ama artık kıymet bilmemeleri ve erkke çocuklarını aşırı derece de bağıra bağıra sevmeleri yüzünden soğudum onlardan, benm evladım yok , benim yanımda delirmeyin bari ben zaten çok seviyorum onların çocuklarını kendiler görüştüğümüzde sakin kalsalar bari,
göze soka soka sevilmez hele de sizin yanınızda ..
sezaryanla mı doğum yaptınız?

İnşallah arkadaşım
görümcemle aynı dönemde hamile kalmıştık
onun 3. gebeliğiydi
benim ilk..

Kayınvalidem bebeğimi kaybettikten sonra
onun oğluna hırkalar yelekler battaniyler ördü
benim yanımda, mavi hepsinin rengi..
Bir de nasıl olmuş diye soruyodu
her defasında...

O zamanlar geldi aklıma..
İnsana insan lazım