arkadaşımızda bence bebek fikrinden uzaklaşmamız için birazcık şuanımızın bile bizim için güzel olduğunu bahsettmiş elbette ki içimizde hep bir bebk özlemi isteği var bunu hiç bir zaman söküp atamayız ama çok fazla bunalıma girip kendimizi yıpratmamalıyız allahım zamanı gelince hepimize evlat duygusunu anneliği tatıracak sadece dua edip doğru zamanı beklememiz lazım
arkadaşımızda bence bebek fikrinden uzaklaşmamız için birazcık şuanımızın bile bizim için güzel olduğunu bahsettmiş elbette ki içimizde hep bir bebk özlemi isteği var bunu hiç bir zaman söküp atamayız ama çok fazla bunalıma girip kendimizi yıpratmamalıyız allahım zamanı gelince hepimize evlat duygusunu anneliği tatıracak sadece dua edip doğru zamanı beklememiz lazım
bende mutluyum .bir çocuğum olsun tabiiki isterim ama bütün imkanları zorlamamıza rağmen olmuyosa yapacak bişey yok.ben çalışıyorum işe giderken çocuğu nereye kime bırakacağım diye düşünmek zorunda kalmamak bile güzel.bence böyle gayet rahat bir hayat yaşadığım.olsa tabiiki çok mutlu olurum ama içinde bulunduğum durumun tadını çıkarmakta hoşuma gitmiyor değil yani
arkadaşlar bende puzzle aldım 1000 parçalık vaktımı onla geçiyorum çok zevklı oluyor.. ingilizce kursuna gidiyorum..
Canim bende puzzle yapiyorum 1500 parca 2 ay oldu daha bitiremedim :bbo: gerci bugunlerde hic ugrasmiyorum bende cok hevesle aldim ama simdi biraz hevesim gecti ondan da bitmeyince kaydirigubbakcemile3 gelen misafirlere bir el atin sunu bitirelim diyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?