• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekte ense kalinligi

Kuzum bence boş yere yaptırmışsın. Bu arda test sonuçları da çıkacak onun daha. Sadece ense kalınlığı ölçümü bir değer değil. Buun kemiği oluşmuş mu?

Ben İzmir’de tepecik Ege dog evinde raporlu yaptırdım. İlk deneme pozitif sonuç aldık
Bitanesinin burun kemigini gordum ama digeri net got3medi cuma randevum var detayki ulturasyona girecegim isallah ama kipir kipirlardi gecen ikiisninede oglan demistim simdi birini kiA benzetdi isallah kizlar taa bi sikinti cikmaz yurtdisinda yapulan testi yaotirtacam yoksa ven 9aya kadar nasil sabrederimm oluo oluo dirilirim yaa allahim neolur bisikinti yoktur yuce rabime dua ediom sqgolun kizlar cok tesekkur ederim

Var cnm var benim yeğenim için ayni seyi söylediler almayi bile dile getirip israr ettiler ama kardeşim ne gelirse Allah'tan benim kabulümdur dedi ve aldırmadılar iyikide aldırmamışlar dunya tatlısı dünyayı okuyup yutmuşcasina konuşan 3 yasinda sağlıklı bir prensesimiz var cok şükür... Kün fe yekün...
:KK69:
Ay ciddimisin ay isalah rabbime siginiom o bikir ankima ne yazildiysa o tabiki rabbim twrcih yaptirmasin bana zOr bidurumm

Kuzum bence boş yere yaptırmışsın. Bu arda test sonuçları da çıkacak onun daha. Sadece ense kalınlığı ölçümü bir değer değil. Buun kemiği oluşmuş mu?

Ben İzmir’de tepecik Ege dog evinde raporlu yaptırdım. İlk deneme pozitif sonuç aldık
Raporlu biz yaptıramayız sanırım 1 ay sonra 2 yıllık evli olacağız.. 3 yıl evlilik şartı varmış sanırım :( Bir de bir hastanedeki kadın doğum doktoru tepecik hastanesini tüp bebek konusunda tavsiye etmiyorum eğe yada 9 eylül üniversitesi demişti o yüzden tepeciğe hep soğuk baktım... Tepecikte raporsuz fiyatlar nasıldı acaba... :/

Raporlu biz yaptıramayız sanırım 1 ay sonra 2 yıllık evli olacağız.. 3 yıl evlilik şartı varmış sanırım :KK43: Bir de bir hastanedeki kadın doğum doktoru tepecik hastanesini tüp bebek konusunda tavsiye etmiyorum eğe yada 9 eylül üniversitesi demişti o yüzden tepeciğe hep soğuk baktım... Tepecikte raporsuz fiyatlar nasıldı acaba... :/
Canim benim Yasin kaç bilmiyorum ama benim yaşım sınıra yakın olduğu icin 1.5 yıllık evliliği kabul ediyorlar. Tepecik hastanesinden ayrılmış bir bölüm tüp bebek bölümü. Asagida kimseyle muhatap olmuyorsunuz. Ben memnun kadim açıkcası. Labaratuari iyi gerçekten. Ekip de gerçekten anlayışlı bir ekip. Digerlerini bilemem ama öneririm tepeciği. Bu arada raporsuz ne kadar İnan bilmiyorum.
Hafta içi bir gün istediğiniz saatte gidip detaylı bilgi alabilirsiniz

Canim benim Yasin kaç bilmiyorum ama benim yaşım sınıra yakın olduğu icin 1.5 yıllık evliliği kabul ediyorlar. Tepecik hastanesinden ayrılmış bir bölüm tüp bebek bölümü. Asagida kimseyle muhatap olmuyorsunuz. Ben memnun kadim açıkcası. Labaratuari iyi gerçekten. Ekip de gerçekten anlayışlı bir ekip. Digerlerini bilemem ama öneririm tepeciği. Bu arada raporsuz ne kadar İnan bilmiyorum.
Hafta içi bir gün istediğiniz saatte gidip detaylı bilgi alabilirsiniz
Teşekkür ederim canım yaşım 28 olacak eylül 26 da.. sınır değil sanırım

Back
X