- Konu Sahibi blueeyes016
-
bizde bu gaz sorunu bebeğim 1 ayını doldurduğunda başladı. 3 aylık olana kadar sürdü.bazı rahtalatıcı yöntemler uygulayabilirsin. karnına sıcak havlu koyma. ayak tabanlarını acı elma yağı ile ovma, rezene çayı içirme, nurse harveys, zinco, metsil veya sab simplex damla kullanma (hangisinin iyi geleceğini denemeden bilemezsin canım), ılıtılmış zetinyağı ile göbek masajı yapma iyi gelebilir.kıslar bebişim bugün tam 2 aylık yaklaşık 1 haftadır geceleri sesi kısılana kadar ağlıyor sonrada hiçbişey yokmuş gibi agulamaya başlıyor ama ağladığı zman ne yapsam susturamıyorum kolikten şüphelendim bu durumu yaşamış olanlarınız varsa bana yardımcı olabilirlermi a.s.
Seni çok iyi anlıyorum. Bizimde 1,5 aylıkken başlamıştı. Çok şükür 3 aylık olunca bitti. Ama o 1,5 ayı gelin siz bana sorun. Ben nurseharveys kullandım. Diğer ilaçların hiçbiri fayda etmedi. Bide elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinası çalıştırın. Biz hergün saat 8-12 arası teakkuzda bekliyoduk. Saat gibiydi maşallah saat 8 dedimi benimki başlardı ağlamaya. Allah sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?