bebekte kusma

aynen dedigin gibi..tam pesinde kosturmaktan 2 kasik birseyi zorla yediriyorum..onuda kusunca bazen delircek gibi oluyorum...oturup aglayasim geliyor bazen o derece yani...cocukta hakli yemekten sogudu cocuk kusmaktan bi hal oluyor.

İlk bebeğin mi?
Benim de kızım ilk çocuğumdu? Kendimi gördüm sende bir an
İkinci olursa insan daha bir başka bakıyor gerçekten? Telaş falan kalmıyormuş insanda..

İlk bebeğin mi?
Benim de kızım ilk çocuğumdu? Kendimi gördüm sende bir an
İkinci olursa insan daha bir başka bakıyor gerçekten? Telaş falan kalmıyormuş insanda..

evet ilk bebegim canim..telasliyim evet biraz..ama bir muddet zaten normaldir gozuyle baktim..suanda ise hani baya buyudu 2 yasina girecek bir kac ay sonra insaAllah..simdiye kadar gecmesi gerekirdi diye dusundugumden bu telas.insaAllah kotu birsey yoktur ve basit bir refludur ve tedavi edilir...

cok iyi anliyorum seni..herkes oyle diyor banada 2. cocukta boyle olmazsin diyorlar...tabiiki hem bunye hem kafa alisiyor hemde birseyleri farkli yapmak istiyorsun bir dahakine..mesela oglumda yaptigim yanlislari kismet olurda 2. bebegim olursa o zaman yapmam diye dusunuyorum..bu kadar korkak tedirgin olmazsin herhalde...hayirlisi Rabbim cocuklarimizin acilarini gostermesin bizlere...

oğlumda 5 aylık ve çok kusuyodu gerçekten..
son bikaç gündür biraz daha azaldı...
çok zor gerçekten birinin kucağına veriyorum alıyo beni bi telaş ha kustu ha kusacak elimde mendil tetikte bekliyorum...
bizim doktorda bebeklerde reflü olur zamanla geçer normal dedi ama bilemiyorum bekliyorum geçsin diye...

Benim kızım da 12 aylık biz boyle bi sorun yasamadık ama 20 ay da hala devam etmesi bana pek normal görünmedi. Reflu olabilir mii Yada yemek borusunda bi sıkıntı. Daha detaylı bi doktora görürseniz aslında

Gerekli butun testleri yaptirdiysaniz,bir beyin cerrahi veya nurologa da goturmenizde fayda var. Fiskirir tarzda kusmak bu tur bir hastaligin habercisi olabilir.
Benim kizim ilk 4 ay normal bebekler gibi degil de fiskirtarak kusuyordu.
Bizim sorun kafatasindaymis. Ameliyattan sonra gecti.
Yani ben telaslandirmak istemem sizi tabi. Dedigim butun tetkik ve tedaviler yapildiktan sonra gidin.

benim kardeşim ilkokula gidene kadar kustu.....şimdi sağlıklı bir insan iş hayatında başarılı
biz küçükken hatırlıyorum bir yere gitmeden önce annem kardeşime çişini yap kus sonra gidelim derdi......bazen kızardı kusmadan mı yatağa girdin diye....bizim için çok alışıldık birşeydi
sizinkisi de zamanla iyileşecektir diye düşünüyorum........yalnız antiasit zararlı olabilir......besinlerin sindirilmemesi iyi birşey değil.....sindirilmeden emildiğinde vücut onu yabancı madde olarak algılayabilir....allerjik reaksiyon gelişebilir......antiasitten emin değilim

2 yaşında oğlum var 1 yaşına kadar hep kustu özellikle ıkınırken falan oluyordu, tahliller yapıldı, bebek reflüsü dedi doktor kapakçıklar gelişmiyormuş ondan oluyormuş büyüdükçe geçer demişti gerçekten de geçti, AR mama kullandık o biraz önledi yemek yemeye başlayınca bitti bizim, yemeğini yedikten sonra kucağa alsan, biraz koştursa hemen kusuyordu, hele ilk zamanlar uykuda kusacak diye hiç uyumadım nerdeyse, dışarı çıkarken kocaman bir çanta hazırlıyordum kusacak diye kendime bile yedek elbise alıyordum, Allah yardımcın olsun zor bir durum yakın zamanda geçer inşallah.

ek gıdaya geçtiğinde deyince merak ettim başka şikayetleri var mı bebeğinizin boyu kilosu veya tuvalet düzeni nasıl ?

gecmis olsun canim, gercekten cok zor bir durum..senin bebegin yine daha kucukmus..hani normal goruyorlar 1 yasina kadar..ama benimki 2 yasina girecek nerdeyse…Allah sifasini versin yavrucaklarin, zor…

Benim kızım da 12 aylık biz boyle bi sorun yasamadık ama 20 ay da hala devam etmesi bana pek normal görünmedi. Reflu olabilir mii Yada yemek borusunda bi sıkıntı. Daha detaylı bi doktora görürseniz aslında

Ben mide kapakcigindan supheleniyorum ama bilemiyorumda…suan incelemede ama iste deneye deneye bakacaklar…reflu ise diger seylere bakilmasina gerek yok…biraz zahmetli ve cocuk icin pek kolay arastirmalar degil bu yuzden bekliyoruz bakalim karisim kullaniyoruz.

Gecmis olsun..Allah Allah kafatasi mi? ilk defa duyuyorum boyle birsey ben…alakasi neymis anlatabilir misin???

Ilacin ismi nexium 10 mg…1 ay kullanin dedi..simdi 1 ay sonra tekrar randevumuz var…

Sagol canim sizede gecmis olsun…bizde iste o mamadan kullandik..ama sade mamalik birsey degilmis..suan kac aydir ek gida aliyor..ve hala kusuyor nerdeyse 2 yasina girecek kismet olursa…dedigin gibi bazen kendine bile yedek kiyafet aliyorum ne yapayim..

ek gıdaya geçtiğinde deyince merak ettim başka şikayetleri var mı bebeğinizin boyu kilosu veya tuvalet düzeni nasıl ?

Boy kilo normal sukur tuvalet duzenide oyle sukur…zamanla azar azar vermeye basladim anlattigim gibi…doktor belkide bu yuzden kilosunun normal oldugunu soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…