Bebekte ödem acil cevap

Nazanfrt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
26
8
32
Kızlar 12 haftalık hamileyim bebegimin her yeri ödem ölür yasamaz dediler böyle olupta sağlıklı kucağına alan varmi çok korkuyorum psikolojim bozuldu

ben yasamadim cnm ama neden oyle olur ki sordun mu dr a cok mu tuzlu yiyorsun tansiyonun ya da troid hastalığın var mi kilolu mu hamile kaldin bi de sekerin kac cikiyor baktirdin mi

Canım onlarda bilmiyo cvs yaptırdım onun sonucundan sonra nedeni belli olucak triod var ama onunla ilgisi yokmuş.boyle bi durumda yasamaz çok ödem var dedi 3 tane doktora gözüktüm malesef hep aynı sonuç

Merhaba bebeğin kalbi durdu malesef sonlandırıldı
Merhaba tekrar bnimde bebegimin kalbi durdu kasimda yasadim bu durumu allah kimseye yasatmasin yeni bi gebelik icin korkuyorum doktorlar dogum sonrasi bi bilgi verdimi size.bu arada bildirimde sikinti var sanirim yazdiginizi tesaduf gordum

Merhaba canım doğru düzgün bi bilgi vermediler tekrar hamilelikle ilgili ama bebegin kalbi durmadan önce karnimdan bebegin esinden parca almislardi o sonuclarim temiz cikti bende ve esimde sikinti yokmus her insanin basina gelebilen biseymis biseyler ters gitmis o yuzden boyle olmus dogsaymis cok buyuk bi kalp sikintisi olup en fazla 3 yasina kadar yasarmis.senindemi bebeğinin her yeri ödemdi ve kasımdan beri korunuyomusun çok ara vermişsin bende korkuyorum ama 1 ay geçti 3. Ayimda bi doktora gidip tekrardan hamile kalmak için elimden geleni yapicam Allah kimseye yasatmasin

Cok gecmis olsun sonuclarin temiz cikmasi iyi sevindim senin adina sagliksiz gelisim oldugu icin bebek yasamaz demislerdi bizede 15 haftalikken ogrendik 2 li test temiz cikmisti butun vucudu odem tutmus gitmedigim doktor perinatolog kalmadi capada ayrintili inceleme sonucu lenfanjiyom denen durumdan kaynaklandigini soylediler damarlarla yeni bi yapilanma olmus zaten dogumda gordum damar tikanmis gibi kan oturmus goruntuau vardi bide kordonda damar daralmasi varmis patoloji sonucunu bekledik o yuzden korunduk yeni aldik sonucu ama esimle benim genetik testlerimiz daha cikmadi iyi bi perinatolog arayisindayim bende istiyorum artik sende perinatologla devam ediceksin dimi folik asite basladin mi

Canım perinatolog dediğin riskli gebelikmi bikere baktı sonra kalbinin durduğunu söyledi patoloji sonucu temiz çıktı bizimde biz genetikle devam edicez ama onlarda aralığa randevu verdiler bizlik bişey yokmuş ama her ihtimale karşı kan alacaklarmış bende okadar beklemek istemiyorum hani 3 ay dolunca hemen istiyorum.sen doğum yaptinmi yoksa kürtajmi oldu onu anlamadim.bu arada nerde oturuyorsun

Evet canim riskli gebelik bende senin gibi olu dogum yaptim ardindan kurtaj oldu istanbuldayim sen nedesin bn hemen randevu aldim genetikten

Izmirde çok güzel bi doktor var canim 10 gün yasamaz dedi 9.gün-de kalbi durdu yine gidicem ona bakalim ne diycek

Izmir de iyi bi doktor vardi ben hamileyken arastirip bulmustum hidropsllu bebekleri anne karninda tedavi ediyo diye asistanina ultrason goruntuleri atmistim cok iyi bi doktor sende bi an evvel anne olmak istiyosun anladigim kadariyla o doktoru tavsiye ederim belki genetige bile ihtiyac duymaz aklinda soru isareti kalmaz

Bana da aynisinu dediler 1 hafta 10 ama 7 hafta direndi bebegim malesef omru bukadarmis allah saglikli bebekler nasip etsin ikimizede

Amin canım inşallah Allah kimseye yasatmasın gerçekten zor sende inşallah sağlıklı bi gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. Hangi hastane canim doktorun adını hatirliyomusun

Aminnn Allah razi olsun bnde cok istiyorum bebek gorunce kötu oluyorum.doktorun adi prof serkan güclü canim iyi yorumlar var saolsun asistani baya yardimci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…