Canım odemin caresi var diyorlarda başka sıkıntı varmi bilmiyorum.3 tane doktor ne dedi tam olarak cigerlerindeki suyu cekelim diyen olmadimi
Olmadı canım o kadar kötü konuştular ki yaşamıcağından çok eminler nerdeyse3 tane doktor ne dedi tam olarak cigerlerindeki suyu cekelim diyen olmadimi
Ödemin çaresi neymişCanım odemin caresi var diyorlarda başka sıkıntı varmi bilmiyorum.
Bemim de 6 mm dediler canım başın sağ olsunSelam canim benim bebegim de tum vücut odem ve iskelet bozukluğu baska sorunlarda çıktı yasamaz olur dediler bem doğruldum bir ay yasadi vefat etti insallah sende sadece olup caresi bulunur ense kalınlığı normalmi benin 6 mm cıktı tehlikelidi.
Kuzum sen ne düşünüyorsun peki ben 2 aylikken ense kalinligindan basladi sonra farkli farkli kol bacak kisa vesare dendi hep olur dendi dogum yaptim ama sende nediyorlar sadece ense kalinliligimi.Bemim de 6 mm dediler canım başın sağ olsun
Peki aldirmi diyorlar sana bende cvs yaptırdim karindan su alindi temiz geldi ense kalınlığı 6mm odem dendi temiz gelince gebelige devam ettim 2hafta sonra ayaklar kollar kisa cenede sorun beyinde bi iki boslul iskelet bozuklugu falan bir suru sorn cikti sonradandaDemekki butun vucudunu sarmis odemi benimkide oyleydi
Bizde de ilk 12+2de ense kalınlığı ile başladı sonra 14+2de ödem dedi. Bidaha 10 gün sonra gidicem ama o zamana yaşamayabilir dedi. Ne kötü ya bi sonraki kontrole acaba yaşıyo mu yaşamıyo mu diye gitmek.Kuzum sen ne düşünüyorsun peki ben 2 aylikken ense kalinligindan basladi sonra farkli farkli kol bacak kisa vesare dendi hep olur dendi dogum yaptim ama sende nediyorlar sadece ense kalinliligimi.
Amniyosentezde nasıl temiz çıkar çok ilginç canım..Bn dogum yaptim canim kasimda zaten kac tane prof gezdik hepsi yasamaz dedi ama bn sonlandirmadim 2 kere amniyosentez yapildi temiz cikti 7 hfta sonra bebegi kaybettik ölu dogum yaptim sana da cok gecmis olsun basin saolsun
Ya çok ilginç peki neden olduğuna dair bişey dediler mi öyle bir anda olması..Kromozom bozuklugu yokmus canim gelisimselmis zaten 12 haftalikken gittigimde normaldi bi anda olmus
Bize de dedi aynı şeyleri doktor ihtimal olarak.. Enfeksiyon kan uyuşmazlığı turner sendromu bunlar olabilir dedi.. Aynen bebeği alalım deseler bile ben amniyosentez için diretçem bana ne yani bilmem lazım ne olduğunu.. Hayırlı haberler alırsın inşallah canım sen de çok zor gerçekten. Sen doğum yaptım yazmışsın ölü mü doğdu yavrun?Enfeksiyondan dediler kan uyusmazligindan olabilir dediler kan uyusmazligi yok lenf sisteminde damarlarinda sikinti olmus bebegin bnde patoloji sonucunu aldim doktora gitcem genetik sonuclarimizi bekliyorum cikicak oda yakinda ayrintili bi sekilde konuscaz doktorla ama senin cvs mutlaka yaptirman lazim gelecek sonuc onemli
Kıyamam canım benim allah çok sabır versin sana.. İnşallah bundan sonra sağlıklı evlatların olur canım. Vaktinde mi yapmıştın peki canım doğumSen istemedigin surece alalim diyemezler canim bnada 1 haftaya dayanmaz dedi bn direttim iyikide beklemisim evet ölu dogum yaptim canim zaten yasamaz demislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?