Bebekte ödem acil cevap

Doktora gitmedim doktorun korunmayi birak demesini bekliyorum acikcasi uzun zamanda gecti eger gerek yok derse hemen basliycam allah kismet ederse sikildim bnde

Lohusaligin bitmis bence bekleme doktor sana vitamin fln baslatir belki gebeliklerimiz ard arda olur ins ikimizde kisa surede hamile kalir saglikla kucagimiza aliriz

Amin canım Allah kimseye yasatmasın bu yaşadıklarımızı ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.birbirimizle iletişim halinde olalım en azından fikir alış verişinde bulunuruz güzel haberler bekliyorum

Kızlar merhaba, kayıplarınız için çok üzgünüm. Allah size güç sabır versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah.. Ben de şuan 14+4 hamileyim ve bebeğimin vücudu 9mm ödemle kaplıymış. Benim doktorumda kalbi dayanamaz buna dedi. 10 gün sonra kontrolüm var resmen yaşıyor mu yaşamıyor mu diye bakmak içim gidicem. Ciğerinde su varmış bir de.. Bana bir dahaki kontrolde cvs yapmafan direk almayı önerdi eğer durumu çok kötüyse ama ben istiyorum çocuğumun tam olarak nesi olduğunu bilmek..

Merhaba cok gecmis olsun oncelikle allah sabir versin yeni birilerini gormek beni üzuyor acikcasi bide dikkatimi ceken son 2 3 aydir hidrops vakasi cogaliyor gibime geliyorinstagramda da takip ediyorum gebelik sitelerini bi kac kisiyle konustum malesef elden gelen bi sey yok dua ediyorum bolca kimse bu durumla karsilasmasin diye bence cvs yaptirmalisin bn iki kere amniyo yaptirdim

Hidrops ne oluyor canım ödem mi? Allahtan maalesef.. Çok teşekkür ederim hayırlısını dileyip dua edebiliyorum sadece.. İbsan perişan oluyor bi saniye olsun çıkmıyor aklımdan. Bi evladım daha var allaha bin şükür ama yine de üzülüyor insan

Evet canim hidrops deniyor allah yardimcin olsun cok sevindim bi evladin olmasina allah ona saglikli omurler versin ins bende cok zor gunler yasadim 2 ölu dogumum var benimde 2 cisi hidropstu 7 hafta direndi yavrum sende cok stres yapmamaya calis bebegin icin bazen gerileyebiliyormus odem

İnşallah canım bütün dualarım o yönde.. Allah büyük. Elimden geleni yapıyorum ama üzülyor insan. Sağol canım allah sana da inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder

Uzulmemek eldemi hic unutmam doktor bni gorunce direk mendil uzatti gunlerdir agliyor gibisin dedi tabiki perisan olmustum ama malesef sana tavsiyem tek doktorla kalma iyi bi perinatoloji uzmanina git derim tesekkur ederim canim dualarin icinde

Uzulmemek eldemi hic unutmam doktor bni gorunce direk mendil uzatti gunlerdir agliyor gibisin dedi tabiki perisan olmustum ama malesef sana tavsiyem tek doktorla kalma iyi bi perinatoloji uzmanina git derim
Yurtdışındayım canım burdaki doktorlar pek iyi değil zaten. 3 tane gördü beni 3ü de aynı söyledi. En son gene çok umutsuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…