Hidrops ne oluyor canım ödem mi? Allahtan maalesef.. Çok teşekkür ederim hayırlısını dileyip dua edebiliyorum sadece.. İbsan perişan oluyor bi saniye olsun çıkmıyor aklımdan. Bi evladım daha var allaha bin şükür ama yine de üzülüyor insanMerhaba cok gecmis olsun oncelikle allah sabir versin yeni birilerini gormek beni üzuyor acikcasi bide dikkatimi ceken son 2 3 aydir hidrops vakasi cogaliyor gibime geliyorinstagramda da takip ediyorum gebelik sitelerini bi kac kisiyle konustum malesef elden gelen bi sey yok dua ediyorum bolca kimse bu durumla karsilasmasin diyebence cvs yaptirmalisin bn iki kere amniyo yaptirdim
İnşallah canım bütün dualarım o yönde.. Allah büyük. Elimden geleni yapıyorum ama üzülyor insan. Sağol canım allah sana da inşallah sağlıklı evlatlar nasip ederEvet canim hidrops deniyor allah yardimcin olsun cok sevindim bi evladin olmasina allah ona saglikli omurler versin ins bende cok zor gunler yasadim 2 ölu dogumum var benimde 2 cisi hidropstu 7 hafta direndi yavrum sende cok stres yapmamaya calis bebegin icin bazen gerileyebiliyormus odem
Yurtdışındayım canım burdaki doktorlar pek iyi değil zaten. 3 tane gördü beni 3ü de aynı söyledi. En son gene çok umutsuzduUzulmemek eldemi hic unutmam doktor bni gorunce direk mendil uzatti gunlerdir agliyor gibisin dedi tabiki perisan olmustum ama malesef sana tavsiyem tek doktorla kalma iyi bi perinatoloji uzmanina git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?