Bebekten Haberi Olmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aşk kadınları ile, aman be sanki dibimde olsa napiyo yatip uyuyo bide bunun kirli donlarini yikiyorumcu kadinlar karşi karşıya resmen bu konuda
cocugun psikolojik durumu ve etkileri olmasa evlenmeden dogururdum ne aşki ne sevgisi kokuşmuş çorapları etraftan toplarken aşka falan kalmadı bende çünkü .
evlenip aşkinı devam ettirebilenlere sonsuz saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasin

Yok benim dediğim şu aslında, 27 yaşında gencecik kız. Doğuracak 29-30 yaşında hayatınım aşkı çakacak karşısına çocuk nedeniyle evlenmeyecekler. Kucağında 1-2 yalında bebek, bebek kararı nedeniyle aşkından kopmuş bir kadın olarak kalacak.
İşte o zaman gelen pişmanlığım telafisi de yok.

Neden DNA testine ihtiyaç duyuyorsunuz. Kendinizden emin değil misiniz?

Çocuklu erkekler bile çocuklu kadınlara burun kıvıracak haddi kendinde bulabiliyor. Herifler o kadar lüks sahibi. Evlenirsin, yürümez, boşanırsın, kimseye düşmez senin çocuğunu sorgulamak. Ama evlilik dışı çocuk yapmış bir kadını kaç erkek cesaret edip ailesinin karşısına çıkarır? Daha evlilik dışı sekse yeni kafası basıyor bu toplumun. Yanlış anlaşılmaktan korkarım, benim fikirlerim değil bunlar, değer yargılarım da değil ben gerçeklerden bahsediyorum. Bu topluma rağmen çok şey yapabilirsin. Senin hayatını etkilediği sürece laf etmeye hakkımız yok. Ama çocuk olayı çok başka. Bu toplumda büyütecek, yetiştirecek, okula gönderecek, insan içine salacaksın. Bu yüzden o çocuğa bir evlilik bağı borçlusun. O senden ayrı bir birey. Senin seçimlerin sadece senin seçimlerin olmayacak işin içinde o da varsa.

Adamla konuştu zaten. İlk konusunda da yazdı. Adam kesinlikle evlenmek istemiyor ve kadına baya ağır hakaretler etmiş
Konu sahibi de sevgilim diye anlatıyor.ee bildiğim fuckbudduyy bu.hatta fuckbudduy bile olamayacak kadar kötü bir ilişki.onda en azından arkadaşlık oluyor.bu kadar da kendi kendine gelin güvey olan görmedim.âşık olacağı tutmuş işte.

O zaman bu düşüncen bebeğe çok büyük bencillik ve kötülük olacak. Sen erken anne olacaksın diye, anneliği tadacaksın diye çocuğun mutluluğu huzuru ne olacak?

Ben eşimle tanıştığımda senle yaşıttım. Daha çok gençsin. Genceciksin. Neden son şansın olsun.
Ayrıca ya çocuğum olmazsa diye çocuk yapılmaz. Onun düşünceleri hisleri olacak bir canlı o. Sen bir duyguyu yaşayacaksın diye babasız bir hayata zorlayamazsın onu.
Sanıyorum çevrende abla abi de yok yeğen büyütmedin, sana bebek bakmak evcilik gibi geliyor. Agu gugu seveceksin, giydireceksin. Hayatına etkisini tahayyül edemiyorsun.

Tamam da çocuğun etrafındaki kişiler nereden bilecek ki evlilik içinde mi doğmuş, evlilik dışı mı doğmuş.millet ne bilsin senin soyadın annenin soyadı mı babanın soyadı mı? Orasını anlamıyorum ben.kim böyle birşeyle niye ilgilensin ki.hanginizin aklına böyle şeyler geliyor? Konusu açılacak da annesinin evli olmadığını söyleyecek de, annesiyle aynı soyadında olduğu düşünülüp, annesinin hiç evlenmediği sonucuna varılacak da ohooo.anlamıyorum bazen sizi.

Adamı engellemene gerek yok. Dikkat çekmeye çalıştığını düşünür engellersen.
Birde bu adamın ailesi muhafazakar bir ailemi? Sizin ilişkinizden haberleri varmiydi? Onlardan korkuyo sanırım şuan.

Şu işe yaramaz uyuz ayıların g.tünü kaldırıp durmayın sonra hemcinslerimiz boş boş afra tafraya maruz kalıyor.

İyide evleneceği adam bilecek hiç evlenmedigi halde çocuğu olduğunu. Haliyle onun ailesi ve akrabaları da bilecek.

Adamın ailesi nasıl Babanne dede kavramı olur mu o ailede , ailesiyle tanışmış mıydın

Nerden bakarasan bak seni de çocuğu da rezillik bekliyor. İyi bir anne olacağını da düşünmüyorum kusura bakma, tek derd,n çocuğu kalkan edinip adama zorla nikah yaptırmak. Ablacım boşver gitsin başka erkek mi yok, ille de bununla evlenince ne olacak bu adam altından yapılma mı? Olmuyorsa olmuyor bırak gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…