- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.454
- 548
- 37
- Konu Sahibi haziranaski
-
aşk kadınları ile, aman be sanki dibimde olsa napiyo yatip uyuyo bide bunun kirli donlarini yikiyorumcu kadinlar karşi karşıya resmen bu konudaUmarım bir an önce doğru kararı verirsin. Hayatını yakmazsın.
İleride çocuklu biri olarak yaşayacağın aşk hayatı da gençliktekilerden olmayacak.
Çocuk her anlamda dönüştürüyor insanı.
İleride tekrar aşık olup evlenmek istediğinde üstünde dev sorumluluklar olmadan evlenip baştan sonra mutlu olmak varken bir ömür geçmişini yanında taşımak zorunda kalmadan anne olursun umarım.
Yani bu şunun kararı aslında. Sıfırdan bir hayat kurup evlenip çocuk sahibi olup güzel aşk yaşamam mı? Yoksa aşık olduğunda gayrimeşru çocuğum var diye anlatıp, ailesinin yada onun tutumunu ömür boyu irdeleyeceğin bir hayat mı?
Yok benim dediğim şu aslında, 27 yaşında gencecik kız. Doğuracak 29-30 yaşında hayatınım aşkı çakacak karşısına çocuk nedeniyle evlenmeyecekler. Kucağında 1-2 yalında bebek, bebek kararı nedeniyle aşkından kopmuş bir kadın olarak kalacak.aşk kadınları ile, aman be sanki dibimde olsa napiyo yatip uyuyo bide bunun kirli donlarini yikiyorumcu kadinlar karşi karşıya resmen bu konuda
cocugun psikolojik durumu ve etkileri olmasa evlenmeden dogururdum ne aşki ne sevgisi kokuşmuş çorapları etraftan toplarken aşka falan kalmadı bende çünkü.
evlenip aşkinı devam ettirebilenlere sonsuz saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasin
Keseyi gördük.
Ben de bu ihtimali düşündüm ama millet ne stresle yaşıyor yine de sağlıklı bir çocuk dünyaya getirebiliyor diye kendimi rahatlattım. Önceden kullandığım ilaç gebelerin kullanması için epey tehlikeliymiş 10. haftalarda fetal dna testi yaptırmayı planlıyorum.
Çocuklu erkekler bile çocuklu kadınlara burun kıvıracak haddi kendinde bulabiliyor. Herifler o kadar lüks sahibi. Evlenirsin, yürümez, boşanırsın, kimseye düşmez senin çocuğunu sorgulamak. Ama evlilik dışı çocuk yapmış bir kadını kaç erkek cesaret edip ailesinin karşısına çıkarır? Daha evlilik dışı sekse yeni kafası basıyor bu toplumun. Yanlış anlaşılmaktan korkarım, benim fikirlerim değil bunlar, değer yargılarım da değil ben gerçeklerden bahsediyorum. Bu topluma rağmen çok şey yapabilirsin. Senin hayatını etkilediği sürece laf etmeye hakkımız yok. Ama çocuk olayı çok başka. Bu toplumda büyütecek, yetiştirecek, okula gönderecek, insan içine salacaksın. Bu yüzden o çocuğa bir evlilik bağı borçlusun. O senden ayrı bir birey. Senin seçimlerin sadece senin seçimlerin olmayacak işin içinde o da varsa.Bir de o kadar genç o kadar genç ki.
Önüne belki çok aşık olacağı biri çıkacak. O zaman bebeği olduğu için olmayacak. O zaman işte pişman olacak ama çok geç olacak.
Hiç evlenmemiş genç kaç tane erkek acaba çocuklu kadınla evlenir?
Şimdi sıfırdan bir hayat kurup geçmişi arkasında bırakabilir. Yeniden aşık olur, evlenir, bebeği olur.
Ama gayrimeşru bir çocuk kucağındayken nasıl aşık olup sorunsuz evlenecek. Türkiye’de aileler ortada. Kaç aile bunj kabul eder?
Konu sahibi ömür boyu aşk hayatının zor geçeceğini de kabul et düşünürken.
Konu sahibi de sevgilim diye anlatıyor.ee bildiğim fuckbudduyy bu.hatta fuckbudduy bile olamayacak kadar kötü bir ilişki.onda en azından arkadaşlık oluyor.bu kadar da kendi kendine gelin güvey olan görmedim.âşık olacağı tutmuş işte.
Adamla konuştu zaten. İlk konusunda da yazdı. Adam kesinlikle evlenmek istemiyor ve kadına baya ağır hakaretler etmiş
Fetal dna genetik hastalıgı var mı cocugun diye yapılıyorNeden DNA testine ihtiyaç duyuyorsunuz. Kendinizden emin değil misiniz?
Khomyuk, şu an mantıklı düşünemiyorum farkındayım. Korkuyorum hayatıma kimse girmez bir daha, belki olabilecek tek çocuğum bu diye. Etrafıma bakıyorum arkadaşlarım evlenmeye hatta cocuk sahibi olmaya başladı bile. Kızacaksiniz bu gönderime biliyorum kızın hatta.
Ben eşimle tanıştığımda senle yaşıttım. Daha çok gençsin. Genceciksin. Neden son şansın olsun.Khomyuk, şu an mantıklı düşünemiyorum farkındayım. Korkuyorum hayatıma kimse girmez bir daha, belki olabilecek tek çocuğum bu diye. Etrafıma bakıyorum arkadaşlarım evlenmeye hatta cocuk sahibi olmaya başladı bile. Kızacaksiniz bu gönderime biliyorum kızın hatta.
Teşekkür ederim bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Diğer konuda adam DNA testi istemişti onu kabul etti sandımFetal dna genetik hastalıgı var mı cocugun diye yapılıyor
Tamam da çocuğun etrafındaki kişiler nereden bilecek ki evlilik içinde mi doğmuş, evlilik dışı mı doğmuş.millet ne bilsin senin soyadın annenin soyadı mı babanın soyadı mı? Orasını anlamıyorum ben.kim böyle birşeyle niye ilgilensin ki.hanginizin aklına böyle şeyler geliyor? Konusu açılacak da annesinin evli olmadığını söyleyecek de, annesiyle aynı soyadında olduğu düşünülüp, annesinin hiç evlenmediği sonucuna varılacak da ohooo.anlamıyorum bazen sizi.Çocuklu erkekler bile çocuklu kadınlara burun kıvıracak haddi kendinde bulabiliyor. Herifler o kadar lüks sahibi. Evlenirsin, yürümez, boşanırsın, kimseye düşmez senin çocuğunu sorgulamak. Ama evlilik dışı çocuk yapmış bir kadını kaç erkek cesaret edip ailesinin karşısına çıkarır? Daha evlilik dışı sekse yeni kafası basıyor bu toplumun. Yanlış anlaşılmaktan korkarım, benim fikirlerim değil bunlar, değer yargılarım da değil ben gerçeklerden bahsediyorum. Bu topluma rağmen çok şey yapabilirsin. Senin hayatını etkilediği sürece laf etmeye hakkımız yok. Ama çocuk olayı çok başka. Bu toplumda büyütecek, yetiştirecek, okula gönderecek, insan içine salacaksın. Bu yüzden o çocuğa bir evlilik bağı borçlusun. O senden ayrı bir birey. Senin seçimlerin sadece senin seçimlerin olmayacak işin içinde o da varsa.
Şu işe yaramaz uyuz ayıların g.tünü kaldırıp durmayın sonra hemcinslerimiz boş boş afra tafraya maruz kalıyor.Khomyuk, şu an mantıklı düşünemiyorum farkındayım. Korkuyorum hayatıma kimse girmez bir daha, belki olabilecek tek çocuğum bu diye. Etrafıma bakıyorum arkadaşlarım evlenmeye hatta cocuk sahibi olmaya başladı bile. Kızacaksiniz bu gönderime biliyorum kızın hatta.
İyide evleneceği adam bilecek hiç evlenmedigi halde çocuğu olduğunu. Haliyle onun ailesi ve akrabaları da bilecek.Tamam da çocuğun etrafındaki kişiler nereden bilecek ki evlilik içinde mi doğmuş, evlilik dışı mı doğmuş.millet ne bilsin senin soyadın annenin soyadı mı babanın soyadı mı? Orasını anlamıyorum ben.kim böyle birşeyle niye ilgilensin ki.hanginizin aklına böyle şeyler geliyor? Konusu açılacak da annesinin evli olmadığını söyleyecek de, annesiyle aynı soyadında olduğu düşünülüp, annesinin hiç evlenmediği sonucuna varılacak da ohooo.anlamıyorum bazen sizi.
Adamın umrunda değil bebek, ne çabalayacakta öğrenecek? Ne bekliyorsun, sana gelip "bebeği ve seni merak ettim" demesini mi? Hayal dünyasında yaşıyorsun, hiç olgun değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?