- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi haziranaski
-
Karnında çocuğu var adamı engelleyince oh tamam bitti sanıyor. Ne engelmiş arkadaş insanlar amma anlam yükledi şu telefonlara. Ya adam çocuğu yapmış, artık istediği gibi girer çıkar hayatına ne engeli? Yarın birini bulur evlenir, çocuğumu alcam diye tutturur, dava falan tonla işle uğraşırsın. Bi yandan kendi hayatını yaşar bi yandan seninkine burnunu sokar saçma sapan. Şimdi hoşuna gidecek şeyler yarın başına bela olacak haberi yok.Engelleme merak uyandırıp, sevgilinin senin için bir şeyler yapmasını, arayıp bulmasını istemenden kaynaklanıyor. Bir çeşit ilgi çekme yöntemi aslında.
Size katılıyorumDaha önce de yazmıştım yine aynı fikirdeyim. Çok zor bir durum tek başına çocuk büyütmek. Ve hayatınızla ilgili her şey yolunda mı? Bir çocuğa bakacak psikolojiniz ve vaktiniz var mı?
Siz daha çok genç değil miydiniz? Mutlaka hayatınıza insanlar girecek. Her açıdan babasız ve düzeninizi kurmadan çocuk işi çok zor. Yol yakınken aldırın
Kendisi de çocuğa karşı bütün sorumluluklarını yerine getireceğini söylüyor. Yasa hukuk ne derse o diyor. İyi bir baba olabilir hala o konuda bir ümidim var. Gereken neyse her şeyi yaptıracagimizi söyledi. Zaten evlilik gibi bir şey aramızda hiçbir zaman olmayacak bazı üyelerin dediği gibi öyle bir hayalim yok.Ben bu adamın nüfusa alacağını düşünüyorum soyadını verir bence yasal aldırma süreci geçince ben alıcam üstüme der ama ne iyi eş olur ne iyi baba olur sadece üstüne alır belki arada görür o da Mc donalds babası olur nadiren , kendi de aile görmemiş
Bu bebek evlilik sınırları içerisinde yapılmış olup doğsa kimse gık diyemezdi.
Durum çok farklı.
Burası da Türkiye
Bana kalırsa engellemek gereksiz geldi..çünkü zaten arayıp sorduğu yok umru değil..birde bu çocuk doğduğunda kimliği olmayacakmi yani o nasıl olacak kimin soyadını alacak baba ismi ne yazacak..okula başlayacak arkadaşları olacak babam nerde diye soracak ..yani ben buradan üzülüyorum bu çocuğun dünyaya geldikten sonra yaşayacakları için..çok ciddi bir sorumluluğun altına gireceksiniz öyle şuan dusundugunuz gibi olmayacak hicbirsey..tüm hayat boyunca boyunca stresle yaşayacaksınız bana goreKeseyi gördük.
Ben de bu ihtimali düşündüm ama millet ne stresle yaşıyor yine de sağlıklı bir çocuk dünyaya getirebiliyor diye kendimi rahatlattım. Önceden kullandığım ilaç gebelerin kullanması için epey tehlikeliymiş 10. haftalarda fetal dna testi yaptırmayı planlıyorum.
Evli olmadığınız için mahkemenin belirleme durumunu hiç bilmiyorum evli olup boşanan çiftlerde iki haftada bir haftasonu babanın hakkı oluyor nafakada kuş kadar oluyor.. bir avukata danış bence evlilik dışı çocuğun hakları neler diye eğer doğurmaya karar verirsen yasal olarak araştırKendisi de çocuğa karşı bütün sorumluluklarını yerine getireceğini söylüyor. Yasa hukuk ne derse o diyor. İyi bir baba olabilir hala o konuda bir ümidim var. Gereken neyse her şeyi yaptıracagimizi söyledi. Zaten evlilik gibi bir şey aramızda hiçbir zaman olmayacak bazı üyelerin dediği gibi öyle bir hayalim yok.
Ya benim eşim ailesinden gördüğü haksızlıklar sebebiyle 1 yıldır ailesiyle tüm ilişkisini kesti. Varken artık yoklar. Üzüntüden sakal kıran oldu adam. Bu bebeği düşünemiyorum. hayatı boyunca düzgün bir babası olmayacak ki sen de okumuşsunudur mutlaka benim bebeğimi aldırma sürecimi. Hala doğru düzgün katil psikolojisinden sıyrılamadım. O yüzden aldır diyemem ama eğer doğarsa çok zor bir hayat onu bekliyor olacak.Aynen bu işte, hakiki yokluğa tahammül daha kolay, ama varken yok olması durumu insanı bi başka yıkıyor.
Evet sadece soyadini verir ara sira belki para o kadar max gosterecegi babalik performansi bu olur belli zaten.Zaten netur duşuncelere sahip oldugu ortada evlilik dişi herşeyi yapip ama evlenince el sürülmemiş istiyor çogu erkegin duşunce tarzi bu maalesef.Ben erkegim ben herşeyi yaparim.Ben bu adamın nüfusa alacağını düşünüyorum soyadını verir bence yasal aldırma süreci geçince ben alıcam üstüme der ama ne iyi eş olur ne iyi baba olur sadece üstüne alır belki arada görür o da Mc donalds babası olur nadiren , kendi de aile görmemiş
İğrenç bir şekilde olmuş bu bebek. Nedense sevişirken iğrenç gelmiyordu. Yüzümüze leke sürülmüşmüş. Madem evlilik dışı ilişki beyimize ters geliyordu bunu yaşarken sıkıntı yok, bir sonuca ulaşınca mı onun Yeşilçamvari ifadesiyle yüzümüze leke sürülüyor? Bize ne insanlar ne düşünmüş etmiş şu durumda dusunecegimiz en son şeylerden biri bu olmalı sanırım.Evet sadece soyadini verir ara sira belki para o kadar max gosterecegi babalik performansi bu olur belli zaten.Zaten netur duşuncelere sahip oldugu ortada evlilik dişi herşeyi yapip ama evlenince el sürülmemiş istiyor çogu erkegin duşunce tarzi bu maalesef.Ben erkegim ben herşeyi yaparim.
Bebek konu sahibi için sevgilisiyle arasındaki bağ, onu bağlayacak bir araç niteliğinde.Karnında çocuğu var adamı engelleyince oh tamam bitti sanıyor. Ne engelmiş arkadaş insanlar amma anlam yükledi şu telefonlara. Ya adam çocuğu yapmış, artık istediği gibi girer çıkar hayatına ne engeli? Yarın birini bulur evlenir, çocuğumu alcam diye tutturur, dava falan tonla işle uğraşırsın. Bi yandan kendi hayatını yaşar bi yandan seninkine burnunu sokar saçma sapan. Şimdi hoşuna gidecek şeyler yarın başına bela olacak haberi yok.
Bu haklı isyanın hiçbir faydası yok şu an. Muhatabınız sizi umursamıyor. Bu lafların karşı tarafta bir karşılığı yok. Herif ikiyüzlü. Ve acı olan da siz binbir zorlukla boğuşurken onun bi yerinin keyfi bozulmadan devam edecek hayatına.İğrenç bir şekilde olmuş bu bebek. Nedense sevişirken iğrenç gelmiyordu. Yüzümüze leke sürülmüşmüş. Madem evlilik dışı ilişki beyimize ters geliyordu bunu yaşarken sıkıntı yok, bir sonuca ulaşınca mı onun Yeşilçamvari ifadesiyle yüzümüze leke sürülüyor? Bize ne insanlar ne düşünmüş etmiş şu durumda dusunecegimiz en son şeylerden biri bu olmalı sanırım.
Ama bu basbayagi büyük bencillikKhomyuk, şu an mantıklı düşünemiyorum farkındayım. Korkuyorum hayatıma kimse girmez bir daha, belki olabilecek tek çocuğum bu diye. Etrafıma bakıyorum arkadaşlarım evlenmeye hatta cocuk sahibi olmaya başladı bile. Kızacaksiniz bu gönderime biliyorum kızın hatta.
Erkeklerin beyini maalesef bu kadar çalişiyor canım toplumda hep böyle aşiliyor sen erkeksin sen herşeyi yaparsin kimse sana kirlenmişsin demez aldatir erkektir elinin kiridir falan saçmalar yani kisaca.Ama kadina gelince ayni şey geçerli degil mesela evliyken kadin aldatirsa kiyamet kopar yuz karasisin namussuzsun neler neler derler ama iṣ erkege gelince erkekdir yapmiş işte hata aff et her erkek yapar.Yani erkege olur ama kadina olmaz.Çogunuda erkek anneleri yapiyor hep gozlemledigim bu oldu kaç tane erkek annesi gordum oglu ihanet etmiş erkek işte ne olmuş yapar diyor sonrada neden boyle duşunuyorlar.İğrenç bir şekilde olmuş bu bebek. Nedense sevişirken iğrenç gelmiyordu. Yüzümüze leke sürülmüşmüş. Madem evlilik dışı ilişki beyimize ters geliyordu bunu yaşarken sıkıntı yok, bir sonuca ulaşınca mı onun Yeşilçamvari ifadesiyle yüzümüze leke sürülüyor? Bize ne insanlar ne düşünmüş etmiş şu durumda dusunecegimiz en son şeylerden biri bu olmalı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?