Bebekten Haberi Olmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu adamın nüfusa alacağını düşünüyorum soyadını verir bence yasal aldırma süreci geçince ben alıcam üstüme der ama ne iyi eş olur ne iyi baba olur sadece üstüne alır belki arada görür o da Mc donalds babası olur nadiren , kendi de aile görmemiş

Telefondan girdim diyenler bir tek bana mi garip geliyor. Bilgisayar mi kaldı
Hem telefondan girmek daha pratik değil mi

Engelleyince ne olacak size ulaşamayacak mı?
Çok çocukça geliyor bana engel olayları.
Ayrıldıysanız konuşursunuz biter gider.
Bebeği aldırın demek bana düşmez ama tek başınıza nasıl alacaksınız bu sorumluluğu? Bugun istemiyorum diyen adam 3 sene sonra ben de görecem, ben babasıyım derse? "Ne hakkı var da diyecek" demeyin. Olur mu olur.Aklına eser yapar, bilinmezki.
Ömür boyu o adamla bir bağ neden olsun aranızda? Daha gençsiniz başka biri ile mutlu bir hayat şansınızı neden tepeceksiniz.
Herkes de evlilik dışı doğurduğunuz çocuğu kabul etmeyecektir, şimdi doğruya doğru. Burda kimse kimseyi kandırmasın. Bu ülkede herkesin kaldırabileceği birşey değil bu.
En doğru kararı verirsiniz inşallah.
Ama eğer sırf o adamı geri döndürmek için doğuracaksanız çok yanlış yaparsınız. Bugun dönse yine mutlu olmazsınız çünkü.
*Keyfi kürtaja karşıyım bu arada. Ama sizin durumunuz çetrefilli.

Engelleme merak uyandırıp, sevgilinin senin için bir şeyler yapmasını, arayıp bulmasını istemenden kaynaklanıyor. Bir çeşit ilgi çekme yöntemi aslında.
Karnında çocuğu var adamı engelleyince oh tamam bitti sanıyor. Ne engelmiş arkadaş insanlar amma anlam yükledi şu telefonlara. Ya adam çocuğu yapmış, artık istediği gibi girer çıkar hayatına ne engeli? Yarın birini bulur evlenir, çocuğumu alcam diye tutturur, dava falan tonla işle uğraşırsın. Bi yandan kendi hayatını yaşar bi yandan seninkine burnunu sokar saçma sapan. Şimdi hoşuna gidecek şeyler yarın başına bela olacak haberi yok.

Size katılıyorum

Kendisi de çocuğa karşı bütün sorumluluklarını yerine getireceğini söylüyor. Yasa hukuk ne derse o diyor. İyi bir baba olabilir hala o konuda bir ümidim var. Gereken neyse her şeyi yaptıracagimizi söyledi. Zaten evlilik gibi bir şey aramızda hiçbir zaman olmayacak bazı üyelerin dediği gibi öyle bir hayalim yok.

Bu bebek evlilik sınırları içerisinde yapılmış olup doğsa kimse gık diyemezdi.
Durum çok farklı.
Burası da Türkiye

Ben derdim, yine ne yazdıysam aynısını yazardım. Bir b.k olmayacağı belli adamalara yapışıp hayat tüketmenin hiçbir alemi yok, hele ki bir de çocuk üretip onud a berbat hayata ortak etmenin hiçbir alemi yok. Haa ben konuşurum , konu sahibeleri anlar mı, anlamaz tabi, kendisine saygısı olan bir kadın zaten şöyle bir insana takılmaz.

Bana kalırsa engellemek gereksiz geldi..çünkü zaten arayıp sorduğu yok umru değil..birde bu çocuk doğduğunda kimliği olmayacakmi yani o nasıl olacak kimin soyadını alacak baba ismi ne yazacak..okula başlayacak arkadaşları olacak babam nerde diye soracak ..yani ben buradan üzülüyorum bu çocuğun dünyaya geldikten sonra yaşayacakları için..çok ciddi bir sorumluluğun altına gireceksiniz öyle şuan dusundugunuz gibi olmayacak hicbirsey..tüm hayat boyunca boyunca stresle yaşayacaksınız bana gore

Evli olmadığınız için mahkemenin belirleme durumunu hiç bilmiyorum evli olup boşanan çiftlerde iki haftada bir haftasonu babanın hakkı oluyor nafakada kuş kadar oluyor.. bir avukata danış bence evlilik dışı çocuğun hakları neler diye eğer doğurmaya karar verirsen yasal olarak araştır

Aynen bu işte, hakiki yokluğa tahammül daha kolay, ama varken yok olması durumu insanı bi başka yıkıyor.
Ya benim eşim ailesinden gördüğü haksızlıklar sebebiyle 1 yıldır ailesiyle tüm ilişkisini kesti. Varken artık yoklar. Üzüntüden sakal kıran oldu adam. Bu bebeği düşünemiyorum. hayatı boyunca düzgün bir babası olmayacak ki sen de okumuşsunudur mutlaka benim bebeğimi aldırma sürecimi. Hala doğru düzgün katil psikolojisinden sıyrılamadım. O yüzden aldır diyemem ama eğer doğarsa çok zor bir hayat onu bekliyor olacak.

Evet sadece soyadini verir ara sira belki para o kadar max gosterecegi babalik performansi bu olur belli zaten.Zaten netur duşuncelere sahip oldugu ortada evlilik dişi herşeyi yapip ama evlenince el sürülmemiş istiyor çogu erkegin duşunce tarzi bu maalesef.Ben erkegim ben herşeyi yaparim.

İğrenç bir şekilde olmuş bu bebek. Nedense sevişirken iğrenç gelmiyordu. Yüzümüze leke sürülmüşmüş. Madem evlilik dışı ilişki beyimize ters geliyordu bunu yaşarken sıkıntı yok, bir sonuca ulaşınca mı onun Yeşilçamvari ifadesiyle yüzümüze leke sürülüyor? Bize ne insanlar ne düşünmüş etmiş şu durumda dusunecegimiz en son şeylerden biri bu olmalı sanırım.

Bebek konu sahibi için sevgilisiyle arasındaki bağ, onu bağlayacak bir araç niteliğinde.
Engellemedeki amaç da dikkat çekmek zaten başka bir şey değil. Ortada doğacak bir canlı var. Dizi, film çekmiyorlar yani.

Adam da sahip çıkmaz katip, toplumda kendini farklı gösteren tiplerden muhtemelen. Hamilelik haberinde utanç duyulacak bir sey gibi bahsetmesinden belli. Sevişirken sorun yok ama çocuğun olması ayıp kafasında.

Adam umursamıyor zaten engel atsanız ne olur.
Hem dayanamayıp o engeli de kendiniz kaldırıp yazarsınız.
Yukarda halen daha cocuga guzel baba olacagini dusunuyorum yazmissiniz.
Bebegi alnina leke olarak goren, kendisinden oldugundan bile suphe edip, sizin ahlakiniza kadar laf eden bir adamı zorla baba yapıp ondan medet ummaya devam edin.

Şansınız bol olsun ne diyelim artık

Bu haklı isyanın hiçbir faydası yok şu an. Muhatabınız sizi umursamıyor. Bu lafların karşı tarafta bir karşılığı yok. Herif ikiyüzlü. Ve acı olan da siz binbir zorlukla boğuşurken onun bi yerinin keyfi bozulmadan devam edecek hayatına.

Ama bu basbayagi büyük bencillik

Erkeklerin beyini maalesef bu kadar çalişiyor canım toplumda hep böyle aşiliyor sen erkeksin sen herşeyi yaparsin kimse sana kirlenmişsin demez aldatir erkektir elinin kiridir falan saçmalar yani kisaca.Ama kadina gelince ayni şey geçerli degil mesela evliyken kadin aldatirsa kiyamet kopar yuz karasisin namussuzsun neler neler derler ama iṣ erkege gelince erkekdir yapmiş işte hata aff et her erkek yapar.Yani erkege olur ama kadina olmaz.Çogunuda erkek anneleri yapiyor hep gozlemledigim bu oldu kaç tane erkek annesi gordum oglu ihanet etmiş erkek işte ne olmuş yapar diyor sonrada neden boyle duşunuyorlar.
Son olarakda zaten ikinizin yaptigida dogru birşey degil önceden duşunmeliydin sonuçlarini boyle olacagi belliymiş zaten sadece umut etmişsin öyle olmasin diye

Sizin gibilere zerre acımıyorum.

Çok matahmış gibi çocuk istemeyen adama çocuk yap.
Her yerden engelle…

Pardonda her cinsel ilişki yaşanılan flörtte adamlar oluşan gebelik sonucu çocuk istemek zorunda mı???

Evet iki tarafında olayda işlevi var. Çocuğu doğuracak olan sizsiniz en büyük zararı gören kadın. İnsan ona göre atar adımlarını…

Dünya üzerinde olan bi gerçekliğe don kişotluk yapmak zırvalığın ağa babası.

Bide çocuk doğuracak o cocuk ortada ziyan zebil olacak. Tek başına bakamayacak annesini üzerine poşet atar gibi çocuk atacak. Hiç de düşünmez annem çocuğuma bakmak ister mi istemez mi???
Ki kadın kızının doğurduğu nikahsız çocuğa bakmaz zorunda mı???
Sonra bakamayacak adamın ailesine alın size torun diye gidecek. İnsanlar sanki mecbur gibi zorlayacak.
E istemeyince oturacak çocuğu çocuk esirgeme kuruma verecek.
Kimseniz çocuklara neler yapıldığını buraya yazmak dahi istemiyorum.
Bir sürü youtube de bu çocukların yaşadıklarını anlattığı video var.
Aç da izle.

Cinsellik yaşayan kadının en önemli işi olmalı, bi de şu kafalar var yok o prezervatif takmadı korunsaydı. Olan sanki adama olacak adam dönüyo kıçını gidiyor. Sen kalıyorsun ortada kabak gibi.

Siz gebeliği kolay bişey sanıyorsunuz. Vucudunda oluşan deforme, ilk günler, yeni hayat vs vs evli olsan bile eşin iyi anlayışlı ile kolay atlatılıyor.

İnşallah fake konusundur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…