- 1 Eylül 2018
- 65
- 46
- 18
- Konu Sahibi minikkalp006
-
Neden? Eşinize c insel hayatınızda bir sorun olup olmadığını sormanın nesi garip ki? Evliliğin çok önemli bir dinamiği s eks değil mi?Ne yapsam bilemiyorum, açık açık konussam gururuma yediremem.
Bebekten sonra okadar okadar normalki. Eşine yüklenme bir sorun yoktur. Zamanla düzelir.Merhaba hanımlar, beni üzen bir sıkıntım var. Sizinle de paylaşmak istedim, belki bana faydası olacak yorumlar yaparsınız. 4 ay önce bir kızım oldu, hamilelikte düşük tehlikem olduğu için 4 haftalik hamilelikten sonra eşimle birlikte olmadık ( doktor yasakladı). Sağlık problemlerim yüzünden sezaryen yöntemle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo aldım ve bunun 11 kilosu gitti, çatlagim olmasa da tabi ki benim vücudum da deforme oldu. 40im çıktıktan sonra esimle cinsel hayatimiz bir kac hafta eski gunlerdeki gibiydi, sonra haftada 1, iki haftada 1 derken şimdi ayda 1 oldu. Belki 1 ayi geckindir de birlikte olmuyoruz. Bedenim hakkinda soru sorduğumda güzel ama kızım hor kullanmış gibi bir şeyler söyledi, beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun yani dedim şaşırdı ama cevap vermedi. Sonra üzüntüden sutum çok azaldı, herkes bir seye mi üzüldün deyince benimle birlikte olmak istedi Kabul etmedim. Kendimi çok kötü hissediyorum, telefonunu karistiriyorum sürekli, supheli hic bir seye rastlamadim. Bana karsi şefkatle yaklaşıyor genelde, görünürde problem yok gibiydi ama bir iki haftadir iletisimimiz de daha gergin. Ne yapsam bilemiyorum, açık açık konussam gururuma yediremem. Sarılan, sevgi sözcükleri söyleyen, ilgilenen daha çok bendim. Kendime engel olmak istiyorum ama pek beceremiyorum sevdiğim için, ama artık gerçekten uzaklasmak istiyorum. Bana tavsiye verir misiniz?
Haklısınız, ama gurur yapıyorum. Cinsellik evlilikte gerçekten dinamiktir esim de böyle düşünürdü eskiden. Şimdi ayni evde iki arkadas gibi olmamiz sorun değil gibi davraniyor. Sizce konusmaliyim yani.Neden? Eşinize c insel hayatınızda bir sorun olup olmadığını sormanın nesi garip ki? Evliliğin çok önemli bir dinamiği s eks değil mi?
Düzelir mi gerçekten? Boşa mi üzülüyorum? Beni beğenmiyor, beni sevmiyor mu artık diyorum. Peki bu soguklukta ya baskasindan etkilenirseBebekten sonra okadar okadar normalki. Eşine yüklenme bir sorun yoktur. Zamanla düzelir.
Gurur ve cinsellik yanyana olmuyorHaklısınız, ama gurur yapıyorum. Cinsellik evlilikte gerçekten dinamiktir esim de böyle düşünürdü eskiden. Şimdi ayni evde iki arkadas gibi olmamiz sorun değil gibi davraniyor. Sizce konusmaliyim yani.
Konuşun tabii ki. Bazı erkekler çocuktan sonra saçma bir psikolojiye girip eşlerini dokunulmaz düşünüyor. Canını yakacağını düşünen var. Karısının tiksineceğini düşünen var. Yani konuşsanız daha kolay çözülmez mi?Haklısınız, ama gurur yapıyorum. Cinsellik evlilikte gerçekten dinamiktir esim de böyle düşünürdü eskiden. Şimdi ayni evde iki arkadas gibi olmamiz sorun değil gibi davraniyor. Sizce konusmaliyim yani.
Doğru anladınız. Beni begenmedigin için mi benimle birlikte olmuyorsun dedim cevap vermedi. Sutum çok azaldi, herkes bir seye mi uzuldun deyince haftalardir yaklasmayan adam birlikte olmak istedi, ben istemedim.Birlikte olmak istedi siz kabul etmediniz mi ben anlamdım orasını?
Öyle tabi ama ya benimle birlikte olmaya mecbur hissettiği icin olursa bu sefer de.Konuşun tabii ki. Bazı erkekler çocuktan sonra saçma bir psikolojiye girip eşlerini dokunulmaz düşünüyor. Canını yakacağını düşünen var. Karısının tiksineceğini düşünen var. Yani konuşsanız daha kolay çözülmez mi?
Öküz! Evlenmekle eş olunmuyor, kadını hamile bırakmayla baba olunmuyor. Apaçık konuşun benim sana ihtiyacım var. Kendimi ruhen ve bedenen toplamam için bana her türlü destek olup motive etmelisin diyin. Belirli günlerde çocuğu eşiniz uyutsun sizde o arada şık şeyler giyinip süslenin. Akşamları dateleşin bildiğiniz yanı :) veya gündüzleri :)kızım hor kullanmış gibi bir şeyler söyledi, beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun yani dedim şaşırdı ama cevap vermedi.
Bir keresinde uyku sersemiyken bana anne dedi.Çoğu erkekte bu var karısını çocuktan sonera anne olarak görüyor yaklaşmak istemiyor
Güzel fikirmis teşekkür ederim:)Öküz! Evlenmekle eş olunmuyor, kadını hamile bırakmayla baba olunmuyor. Apaçık konuşun benim sana ihtiyacım var. Kendimi ruhen ve bedenen toplamam için bana her türlü destek olup motive etmelisin diyin. Belirli günlerde çocuğu eşiniz uyutsun sizde o arada şık şeyler giyinip süslenin. Akşamları dateleşin bildiğiniz yanı :) veya gündüzleri :)
:))) bizde de baslatan taraf hep ben oluyordum, o da istiyordur diye dusundugum için takmiyordum. Son zamanlarda uykum var, abdest almaya useniyorum vs gibi bahanelerle haftalarca uzak kalinca ve beni de uzaklastirinca bu noktaya geldim ben de.Yani bu bir süreç kendinizi bu kafar üzmeyin. Evlilikte sonsuz bir taş gibi kalma durumu olmayacak zaten. O da pörsüyecek sarkacak biz de.
Kafanızı bunlara takmak yerine sevişmeyi başlatabilirsiniz. Öpüşme, koklaşma, hoşuna gititğini bildiğiniz şeyleri yapın. Yani en tahrik olduğu neyse ordan yürüyün. Sanmıyorum göbeğinizs çatlağınıza taksın o saatten sondaYani ben bu tip şeyleri konuşmak yerine hadi sevişelim vücudum nasıl gibi konuşmaları seksi öldürücü buluyorum. Canınız mı istedi öpün dokunun tahrik edin. Devamı gelir. Gelmezse o zaman bir sorun vardır oturun karşısına sorun.
Biz hamileliğin son gününe kadar sekse devam ettiği ondan belki de koca göbeğime alıştı, ben belki fazla arsızım sormadım umursamadım. Eski rutine döndük neredeyse. Ama dediğim gibi ne fazla kilolarımı söyledim ne sordum. Üstümde kalan on kiloyu konuşmuyorum, eyleme geçiyorum
O kadar hesap yapmadim ama giderek azaldi demek istedigim. Ilk seferler eskisi gibiyken giderek azaldi, sanirim 4 5 haftadir da hic birlikte olmuyoruz.daha dogum yapali 4 ay olmus. bunun 16 hafta, 6 haftasi zaten lohusalik. 1 kac hafta normaldi demissiniz 3 hafta da o desek kaldi 7 hafta. sonra haftada 1 demissiniz 2 haftasi da oyle oldu desek kaldi 5 hafta. sonra 2 haftada 1 ayda bir dediginize gore son 5 haftadir en az 2 iliski yasamissiniz, bence o kadar dert edecek bir durum degil. uzun sure ara verdiginizde cinsellikten uzaklasmak normal. sizin de cinsellik icin degil begenildiginizi hissetmek icin bu konuya takildiginiz asikar.
kendinizi uzmeyin bu sorulari sormayin. gerekirse bi sure siz baslatin. rutin olustugunda esiniz eski haline donecektir.
Degil mi ya, sen baba oldun artık çekici gelmiyorsun diyen bir kadına rastlamadim hiç.Acaba bu çocuk meselesi sadece kadına özgü mü bilmiyorum?
Adamlar ya hamileyken yada hamilelikten sonra böyle eşşekleşiyorlar.
Ben kendimi çirkin bulmuyorum aslında, mutluyum bu halimle ama zorla kendimi çirkin hissettirmeye çalışıyor sanki. Zaten 1 ögun atlasam süt azaliyor, öyle çok fazla sutum yok yetecek kadar oluyor. Kendisi de biliyor.Zaten başımıza ne geliyorsa bu tüketim kültürü yüzünden. Kızım 1 yaşını geçti daha koca göbekle geziyorum umrumda da değil, eşime karşı kendimi ezik hissetmiyorum. Yorgunsam derhal uyuyorum çünkü zaten gece saat başı kalkacağımı biliyorum. Evlilikte dinamikler filmlerdeki gibi değildir. Hem bebeğe hem kendinize hem eşinize ve evinize bakıp hem de manken gibi kalmak genellikle filmelrde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?