Bebekten Sonra Cinsel Hayat

Ergenlik çatlaklari olan biriyim demek ki catlarim. O dönem evi catlak kremleriyle doldurmam lazım o zaman. Kimi badem yağı diyor ama o kıl çıkartmakta cok etkili bence killanma yapar gibi geliyor
Çatlak kremlerinden ziyade kayısı yagı ile acı badem yagı öneriliyor
Ben bi süre kullandım kıllanma yapmadı
O kadar değişken bişey ki deli gibi catlak kremi yaglar kullanan ablamda oldu ben ücgünde bir aklıma gelirse Hindistan cevizi yagı veya vazelin veya ve hatta nivea vucut kremi vs sürüp 18kg alıp catlamadım
O yüzden hep catlayacagım diye düşünme genlerde bi yere kadar :)

Ergenlik çatlaklari olan biriyim demek ki catlarim. O dönem evi catlak kremleriyle doldurmam lazım o zaman. Kimi badem yağı diyor ama o kıl çıkartmakta cok etkili bence killanma yapar gibi geliyor
Ben neutrogenanın esneklik artırıcı Bi kremini kullanıyorum 3 4 aylık olduğumdan beri. Şu an 37+5teyim ve karnımda çatlak olmadı şu ana kadar. Kremden aşırı memnunum. Zaten kremi de sadece karnıma sürüyorum, kalçalarıma göğüslerime falan sürmüyorum aşırı genişleme olmadığı için gerek duymadım. Kolajen artırıcı Bi etkisi varmış, esneklik de artırdığı için çatlamayı engeller diye düşündüm çünkü esnek olmayan şeyler gerilir ve çatlar. Aklınızda bulunsun denemek isterseniz yazayım dedim. Bu arada hala günde 3 4 litre arası su içiyorum, yazın 5 litreyi buluyordu. Bunun da etkisi olabilir.

Teşekkür ederim kaydediyorum önerinizi dikkate alacağım

"beni beğenmiyor musun" gayet normal bir soruyken buna cevapsız kalmak tam bir öküzlük.
Bu soruya birazcık nezaket sahibi her erkek "tabii ki beğeniyorum" demeli. Bu diyalogdan sonra sadece öpüp iyi geceler dilese Bile bu kadar kırıcı olmazdı. Yani sıkıntı soruda değil cevapta.
Hepimiz her zaman özgüvenimizin zirvesinde olmayabiliriz. Arada insan moral motivasyon için bile bu soruları sorabilir. Bence kocası gerçekten loğusa depresyonuna girip çıkamamış. Normal halinin bu kadar öküz olduğunu düşünmek istemiyorum.

Kremin adı neymiş bende alayım

Kremin adı neymiş bende alayım
Neutrogena'nın esneklik artırıcı vücut losyonu. 400 mllik basmalı Bi plastik şişesi var. Fiyat da uygun ben 4 kutu falan bitirdim. Diğer kremler çok pahalı valla bu 35-40 lira arası olunca sabah akşam bol bol sürdüm hemen bitmiyo da. Bi deneyin derim yani kolajen artırıcı etkisi var diye aldım. Çatlaklarsa ciltteki kolajen yani esneklik azalıp öyle çatlıyor falan diye biliyorum denedim şu an yarın 38. haftam bitcek maşallah çatlak olmadı inşallah da olmaz. Bol su da için mutlaka ben hala çok su içiyorum

Sağol canım bakıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…