Bebekten Sonra Cinsel Hayat

Doğru anladınız. Beni begenmedigin için mi benimle birlikte olmuyorsun dedim cevap vermedi. Sutum çok azaldi, herkes bir seye mi uzuldun deyince haftalardir yaklasmayan adam birlikte olmak istedi, ben istemedim.
Sonrasında hiç yaklaşımı olmuyor mu cinsel olarak yada ne sıklıkta ne şekilde?

Kendisi sormus oda durustce cevaplamis dogumdan sonra her Kadin ilk 6 ay biraz dagitabilir önemli olan Herifin gozune sokmamak vucudumu begenmiyormusun essegin aklina kabuk dusurmektir

Kendisi sormus oda durustce cevaplamis dogumdan sonra her Kadin ilk 6 ay biraz dagitabilir önemli olan Herifin gozune sokmamak vucudumu begenmiyormusun essegin aklina kabuk dusurmektir
Aslinda önce begenmiyor musun diye sormadim. Daha açık olmak gerekirse konu konuyu açtığı için goguslerim nasıl gibi bir sey sordum, guzel ama kizim hor kullanmis dedi. Surat ifadesi de güzel bulur gibi degildi, kirildim. Beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun dedim, cevap vermedi.

Hic yüz verme ve kendine bak fazla kilolardan kurtul korse tak bunu onun için degilde kendin için yap cocugunu da emzir boswer memeyi yaptirilir gerekirse sen beni begenmiyo diye kafana taktikca oda begenmiyormuyum acaba diye supeye dusecek ozguven herzaman anahtar kelime

Beni beğeniyormusun diye soruyor, eşi cevap vermiyor. Sadece şaşırıyor.. Önemli olan erkeğin eşinin neden bu durumda olduğunu kavraması ve hayatı ona kolaylaştırıp, sevildiğini, arzulandığını hissettirmesi.

Haklısınız, ama gurur yapıyorum. Cinsellik evlilikte gerçekten dinamiktir esim de böyle düşünürdü eskiden. Şimdi ayni evde iki arkadas gibi olmamiz sorun değil gibi davraniyor. Sizce konusmaliyim yani.

Konuşun ama " beni beğenmiyor musun, fizigim bozuk mu, sevmiyor musun , şeklinde olumsuz farkındalık oluşturan cümleler kurmayın.

Iste istemez o şekilde düşünecek, kendini sartlasyascask ve gittikçe uzaklaşacak.

Ayrıca hem kötü gidiyor diye söyleyip hem ret etmek niye ?

Her erkek farkli dir benimki dogumdan sonra 5 hafta bekledi ama delirdi bazi erkekler onlarda dogum ve sonrasi depresyonu geciriyor ve konu sahibi de çok hassas bir donemde

Her erkek farkli dir benimki dogumdan sonra 5 hafta bekledi ama delirdi bazi erkekler onlarda dogum ve sonrasi depresyonu geciriyor ve konu sahibi de çok hassas bir donemde
Elbette her erkek ve kadın farklıdır. Konu sahibinin eşinin cevap vermemesi bir cevap aslında ve öyle bir cevap ki konu sahibinin sütünün kesilmesine bile yol açmış. Ben buna üzüldüm.. Sadece ben seni beğeniyorum diyecekti öküz. Demedi. Bazı erkekler çok ruhsuz olabiliyor.

Daha 4 ay olmuş bence normal. kaygılanmanıza gerek yok.ben 4. Ayda o kadsr bunalmıştım ki allahım bi daha hamile kalmak istemiyorum ilişkiye mi girmesem pskolojisibdeydim.şuan tabı öyle değil ve malesef bizimde çok kotu vaziyetler

Beni beğenmiyor musuna.gelecek hiçbir cümleyi kurmamaya çalışın. Yani çocuk istemeyi biliyorlarsa kadının hamilelikte aldığı kiloyu, sonrasında onun bir veriş süreci olduğunu bilecek akla sahip olsunlar erkekler.

Aranızda var olan mesafeyi birde eşinizi reddederek uzatmaniza gerek yoktu bana kalırsa. Eşler arasında cinsellik olmayınca gerginlikte buna bağlı olarak artıyor. 4 ay olmuş henüz zamanla düzelir ama gurur yapmayın bu konuda.

Konusmalisiniz ama kusurlariniza dikkat cekerek degil,daha ozguvenli bir durusla daha davetkar tavirlar takinabilirsiniz.
Lohusaliktan uyanmak icin de sanki bir sey gerekiyor bazen ev giyiminize kendiniz icin dikkat edin,süt yapacak gidalara agirlik verin ama bos kalorili yiyeceklerden uzak durarak,minik egzersizlerle cabuk toparlanmak adina motive olabilirsiniz.
Bir de guler yuzunuz daima size ve cevrenize enerji verecektir'pozitif olmaya gayret gösterin.
Bir sey istiyormus gibi degil de yakinliginizi sevginizi hissettirmek istercesine yaklasin umarim gonlunuzce olur

Ben kendimi çirkin bulmuyorum aslında, mutluyum bu halimle ama zorla kendimi çirkin hissettirmeye çalışıyor sanki. Zaten 1 ögun atlasam süt azaliyor, öyle çok fazla sutum yok yetecek kadar oluyor. Kendisi de biliyor.
Tamam işte sen bebeğine bak gerisi mühim değil. O büyüyünce zaten başlarsın bakımlara

Bebeğim 5 aylık oldu
Sadece bir kere birlikte olduk
Ve eski kiloma zaten 1 ayda dönmüştüm
Ne çatlak var ne birsey

Bebeğimiz olduktan sonra eşim resmen evrim geçirdi

Eskiden farklı koltukta oturmama kızan sürekli benle temas halinde olmak isteyen adam gitti
Yerine ev arkadaşı geldi

Biz de cok sorun yasamistik,erkekler eslerini kadin olarak degil de anne olarak gormeye basladiklari icin oluyor bu tarz sorunlar. Zamanla geciyor ama o zaman da karsilikli yipratiyor insanlari. En guzeli terapi almak ama benim esim buna ikna olmamisti

Bu geçici bir süreç. Birçok kadinin başına geliyor... Bizim vücudumuzun bozulduğunu bunu bizim sorun edebileceğimizi bile düşünüyorlar halbuki biz daha çok üzülürüz yaklasmazlaraa ama gel de anlat dimi sonra düzelir. Dert etme bebisine daha çok vakit ayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…