- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi minikkalp006
-
Yok artıkBir keresinde uyku sersemiyken bana anne dedi.
Sonrasında hiç yaklaşımı olmuyor mu cinsel olarak yada ne sıklıkta ne şekilde?Doğru anladınız. Beni begenmedigin için mi benimle birlikte olmuyorsun dedim cevap vermedi. Sutum çok azaldi, herkes bir seye mi uzuldun deyince haftalardir yaklasmayan adam birlikte olmak istedi, ben istemedim.
Ben çok uykum var uyumak istiyorum diyerek reddettim, bir daha da yaklasmadi. Bu olayin üstünden 1 hafta geçmiştir.Sonrasında hiç yaklaşımı olmuyor mu cinsel olarak yada ne sıklıkta ne şekilde?
Son 4 - 5 haftadir birlikte olmadikBen çok uykum var uyumak istiyorum diyerek reddettim, bir daha da yaklasmadi. Bu olayin üstünden 1 hafta geçmiştir.
Kendisi sormus oda durustce cevaplamis dogumdan sonra her Kadin ilk 6 ay biraz dagitabilir önemli olan Herifin gozune sokmamak vucudumu begenmiyormusun essegin aklina kabuk dusurmektirÖküz! Evlenmekle eş olunmuyor, kadını hamile bırakmayla baba olunmuyor. Apaçık konuşun benim sana ihtiyacım var. Kendimi ruhen ve bedenen toplamam için bana her türlü destek olup motive etmelisin diyin. Belirli günlerde çocuğu eşiniz uyutsun sizde o arada şık şeyler giyinip süslenin. Akşamları dateleşin bildiğiniz yanı :) veya gündüzleri :)
Aslinda önce begenmiyor musun diye sormadim. Daha açık olmak gerekirse konu konuyu açtığı için goguslerim nasıl gibi bir sey sordum, guzel ama kizim hor kullanmis dedi. Surat ifadesi de güzel bulur gibi degildi, kirildim. Beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun dedim, cevap vermedi.Kendisi sormus oda durustce cevaplamis dogumdan sonra her Kadin ilk 6 ay biraz dagitabilir önemli olan Herifin gozune sokmamak vucudumu begenmiyormusun essegin aklina kabuk dusurmektir
Hic yüz verme ve kendine bak fazla kilolardan kurtul korse tak bunu onun için degilde kendin için yap cocugunu da emzir boswer memeyi yaptirilir gerekirse sen beni begenmiyo diye kafana taktikca oda begenmiyormuyum acaba diye supeye dusecek ozguven herzaman anahtar kelimeAslinda önce begenmiyor musun diye sormadim. Daha açık olmak gerekirse konu konuyu açtığı için goguslerim nasıl gibi bir sey sordum, guzel ama kizim hor kullanmis dedi. Surat ifadesi de güzel bulur gibi degildi, kirildim. Beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun dedim, cevap vermedi.
Beni beğeniyormusun diye soruyor, eşi cevap vermiyor. Sadece şaşırıyor.. Önemli olan erkeğin eşinin neden bu durumda olduğunu kavraması ve hayatı ona kolaylaştırıp, sevildiğini, arzulandığını hissettirmesi.Kendisi sormus oda durustce cevaplamis dogumdan sonra her Kadin ilk 6 ay biraz dagitabilir önemli olan Herifin gozune sokmamak vucudumu begenmiyormusun essegin aklina kabuk dusurmektir
Haklısınız, ama gurur yapıyorum. Cinsellik evlilikte gerçekten dinamiktir esim de böyle düşünürdü eskiden. Şimdi ayni evde iki arkadas gibi olmamiz sorun değil gibi davraniyor. Sizce konusmaliyim yani.
Her erkek farkli dir benimki dogumdan sonra 5 hafta bekledi ama delirdi bazi erkekler onlarda dogum ve sonrasi depresyonu geciriyor ve konu sahibi de çok hassas bir donemdeBeni beğeniyormusun diye soruyor, eşi cevap vermiyor. Sadece şaşırıyor.. Önemli olan erkeğin eşinin neden bu durumda olduğunu kavraması ve hayatı ona kolaylaştırıp, sevildiğini, arzulandığını hissettirmesi.
Elbette her erkek ve kadın farklıdır. Konu sahibinin eşinin cevap vermemesi bir cevap aslında ve öyle bir cevap ki konu sahibinin sütünün kesilmesine bile yol açmış. Ben buna üzüldüm.. Sadece ben seni beğeniyorum diyecekti öküz. Demedi. Bazı erkekler çok ruhsuz olabiliyor.Her erkek farkli dir benimki dogumdan sonra 5 hafta bekledi ama delirdi bazi erkekler onlarda dogum ve sonrasi depresyonu geciriyor ve konu sahibi de çok hassas bir donemde
Tamam işte sen bebeğine bak gerisi mühim değil. O büyüyünce zaten başlarsın bakımlaraBen kendimi çirkin bulmuyorum aslında, mutluyum bu halimle ama zorla kendimi çirkin hissettirmeye çalışıyor sanki. Zaten 1 ögun atlasam süt azaliyor, öyle çok fazla sutum yok yetecek kadar oluyor. Kendisi de biliyor.
Bebeğim 5 aylık olduMerhaba hanımlar, beni üzen bir sıkıntım var. Sizinle de paylaşmak istedim, belki bana faydası olacak yorumlar yaparsınız. 4 ay önce bir kızım oldu, hamilelikte düşük tehlikem olduğu için 4 haftalik hamilelikten sonra eşimle birlikte olmadık ( doktor yasakladı). Sağlık problemlerim yüzünden sezaryen yöntemle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo aldım ve bunun 11 kilosu gitti, çatlagim olmasa da tabi ki benim vücudum da deforme oldu. 40im çıktıktan sonra esimle cinsel hayatimiz bir kac hafta eski gunlerdeki gibiydi, sonra haftada 1, iki haftada 1 derken şimdi ayda 1 oldu. Belki 1 ayi geckindir de birlikte olmuyoruz. Bedenim hakkinda soru sorduğumda güzel ama kızım hor kullanmış gibi bir şeyler söyledi, beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun yani dedim şaşırdı ama cevap vermedi. Sonra üzüntüden sutum çok azaldı, herkes bir seye mi üzüldün deyince benimle birlikte olmak istedi Kabul etmedim. Kendimi çok kötü hissediyorum, telefonunu karistiriyorum sürekli, supheli hic bir seye rastlamadim. Bana karsi şefkatle yaklaşıyor genelde, görünürde problem yok gibiydi ama bir iki haftadir iletisimimiz de daha gergin. Ne yapsam bilemiyorum, açık açık konussam gururuma yediremem. Sarılan, sevgi sözcükleri söyleyen, ilgilenen daha çok bendim. Kendime engel olmak istiyorum ama pek beceremiyorum sevdiğim için, ama artık gerçekten uzaklasmak istiyorum. Bana tavsiye verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?