Bebek Beslenmesi Bebelac'ın Ve Aptamilin içindekiler.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
lesitin denen şey bir birleşirici yapıştırıcıdır canım mamadaki okadar vitamin demir vs.. birleştirmek için kullanılır ve soyadan elde edilebilir bu dediklerinin olması için soyanın gdolu hormonlu olması gerekir yani her soya lesitini kullanılan mama gdo lu diyemeyez.oyüzden içinde soya lesitini var bu ürün tü kaka atalım dersek hata olur onun yerine sen markaya bakıcaksın güvenilir markamı değiilmi.aptamile gelincede bu ürün türkiyede üretime girmiyoki güzelim senin o denetimlrrine çok güendiğin avrupa ülkelerinde üretiliyo olaya bide bu yönlü bak ve araştır istersen
canım eşinin milupa da çalıştığını bildiğim için konuyu fazla dallanıp budaklandırmak istemiyorum. hani yazdıklarım direkt olarak sizi itham etmek anlamına gelecek diye çekinerek yazıyorum.
yaptığım küçük çaplı araştırmada soya ve soya lesitinin gdo lu ürünler olduğunu öğrendim. (ben de gıda güvenliğ sitesini yeni keşfettim) bu da beni ürküttü sonuçta benim oğlum 2 aylıktan beri malesef mama tüketiyor sütüm çok değildi ve bebeğim emme olayından çabuk sıkıldı ve 4 aylıkken tamamen sütten kesildi. hani belki 6. ayda mama tüketmeye başlasak bu kadar düşünmezdim sonuçta vücuduna çok fazla lesitin girmeyecekti. ama malesef olmadı. ayrıca AB ülkelerinde bebek mamalarında gdo kullanılmadığını duydum umarım doğrudur. insan neye inanacağını şaşırıyor.
lesitinin birleştirici bir etkisi olduğunu da biliyorum. birçok ülkede domuzdan elde ediliyor fakat ülkemiz genelinin inancı gereği domuzdan elde edilemeyeceği için soyanın kullanıldığını biliyorum.
artık köylünün pazara getirdiği sebzeye meyveye bile güven olmazken bir mama için bu kadar kafanı yorman ne kadar tuhaf dersen sen de haklısın derim. çünkü bilinçsiz olarak kullanılan tarım ilaçları lesitinden daha zararlı. e malum ülkemizde çoğu çiftçi eğitimsiz. tarım ilacını kullanması gerekenin en az iki katı kullanıyor :( biz de evde hazırlıyoruz diye sevinerek çocuklarımızı besliyoruz. belki de daha büyük bir zarar veriyoruz bu da tartışılır.
ben bunları düşünerek organik üretim yapan firmalara yönelmek istiyorum. (bebeğimin hipp içmesini istemem de o yüzden) fakat milupa kötü marka demiyorum. organik kavanoz mamalarını alıyorum.

ben bi marka tarftarı değilim kesinlikle eşim o firmada sadece bir çalışan hani sahibi felan değil(keşkeeee)oyüzden reklam yapar gibi konuşmaktan bende hoşlanmıyorum.sadece iyi bildiğim bişeyleri paylaşmaya çalışıyorum,ben verdiğim mama konusunda çok rahatım kafası karışık olan soruyor bende okuyup yorum yapıyorum.organik diye pazardan aldıklarıma kesinlikle inanmıyorum markaların kavonozlaır daha mantıklı ve güvenilir geliyoır bana çünkü en yakınımın eşimin yurtdışındsa bunları gidip görmesi enbüyük etken benim için.ayrıca elbetteki kafanı yorucaksın yorucaz sözkonusu olanlar bebklerimiz en iiyisi isticez elbette

ben sma kullanıyorum memnunuz. gerçi günde bir kere 60 cc içiyor çalışıyorum sağdığım süt yetmeyince. bende mama içeriklerinin aynı olduğuna inanmıyorum.

Bizede dr milupa bebelac aynı dedi. Bende bebelac verdim fiyatıda uygun diye ama sonradan çok pişman oldum.Mantıklı düşününce nasıl aynı olur arada o kadar fiyat farkı var. Bu fark neden oluşuyor.Reklamsa bebelacta reklam yapıyor.Kutularına baktım ikisininde milupa almanyada üretiliyor numil gıda tr ye ithal ediyor.Bebelac ise portekizde üretiliyor ve numil gıda tr ye ithal ediyor. Milupa ve bebelac aynı firmanın diyen arkadaşlar var aynı firma üretmiyor sadece ithalatçı firma aynı.Milupa ve Sma yılların markası.Birde hipp var alman maması onada çok güveniyorum gdo suz olduğu için.Bakalım benim kızım bu üçünden hangisi severek içecek .Artık kesinlikle bebelacmış hero baby miş vermiyorum

benim bebeğimde 11 aylık doğduğundan beri bebelac ürünlerinin hepsini kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım gelişimindede bi problem yok.

ben hipp kullandım kızlar bir ara,sıcak suda bile zor çözülüyor.bir arkadaşım milupa da yönetici,aptamil reklamları yasaklnamış avrupada dedim,böyle bir şey olsa,kıyamet kopar,milupa resmi açıklama yapar,ben bile duymadım bunu dedi,her duyduğumuza da inanmamak lazım

bizim doktorumuz aptamili önermedi.Türkiyeye gelen aptamille avrupadakiler farklıymış.Burdakilerin içine daha fazla şeker koyuluyormuş,bebekler sevsin ,mama daha çok satsın diye

benim bebeğim şuan 1 yaşında 2.ayından titbaren aptamil kullanıyorum.çokda memmunum.gelişimi çok şükür çok güzel.bencede o kadar fiyat farkı var diğer mamalarla boş yere değil.....

kızlar bebeğim 1 yaşında aranızda 1 yaşında bebeği olan varmı?gece yatırırken ne yedirip uyutuyorsunuz.cevaplarınızı bekliyorum lütfeeeen:)

bebeğim 7,5 aylık 3. ayından itibaren milupa kullanıyorum , dr özellikle marka verdi. Hiç sorun yaşamadık ve bu markaya güveniyorum .

Doktorlarımızda sağolsunlar hangi mama firmasıyla anlaşırlarsa onu öneriyorlar.Benim arkadaşım bir ilaç firmasında reprezant olarak çalışıyor. İlaç tanıtımı için gittiği doktorlar neler istemiyorlar neler onun ilaçlarını yazmak için bir bilseniz hayret edersiniz. Mamaların içerikleri aynı olsada oranları önemli bence..Bir aptamille bebelacı karşılaştırın bakalım oranlar aynımı. Ben sma kullanmaya başladım, şimdilik sorun yok inşallahta olmaz

valla bende milupa markasına çok güveniyordum özellikle ürünlerinde gdo olmadığını okuyunca daha bir hevesle almıştım doktorumuz conformili önermişti bağırsak sorunları yüzünden mamanın içinden hoş olmayan bir şey çıkınca bıraktım smaya geçtik o da oğlumun kabızlığını arttırdı şimdi sadece geceleri hero baby devam sütü veriyorum

valla bende milupa markasına çok güveniyordum özellikle ürünlerinde gdo olmadığını okuyunca daha bir hevesle almıştım doktorumuz conformili önermişti bağırsak sorunları yüzünden mamanın içinden hoş olmayan bir şey çıkınca bıraktım smaya geçtik o da oğlumun kabızlığını arttırdı şimdi sadece geceleri hero baby devam sütü veriyorum
oğlumun kabızlık sorunu olduğundan bende bir ara confirmili kullandım.ne çıktı diye sorsam??:14:

bende bebelac kullanıyorum. fakat çalkaladıktan sonra çok fazla köpürüyor. humana, hero baby de denemiştik onlarda öyle olmuyor. ilk etapta köpürsede içerken o köpük kayboluyor. fakat bebelacta kaybolmuyor. mamayı bitirince bile dibinde köpük kalıyor baya. bu kafamı karıştırıyor neden olabilir?

bende bebelac kullanıyorum. fakat çalkaladıktan sonra çok fazla köpürüyor. humana, hero baby de denemiştik onlarda öyle olmuyor. ilk etapta köpürsede içerken o köpük kayboluyor. fakat bebelacta kaybolmuyor. mamayı bitirince bile dibinde köpük kalıyor baya. bu kafamı karıştırıyor neden olabilir?
aptamilde ilk çalkalandığında köpürüyor fakat 1.2 dakika içinde kayboluyor.

aptamilde ilk çalkalandığında köpürüyor fakat 1.2 dakika içinde kayboluyor.

diğer markalardada kayboluyor ama bebelacta kaybolmuyor nedenini çözemedim. mamayı değiştirdiğimiz için zaten bebeğim problem yaşadı. oyüzden tekrar değiştirmek istemiyorum. bebelac kullanmaya devam ediyorum. ama köpürmesindende rahatsızım. köpük gazda yapar sonuçta..

Bende bir kez hero baby denedim oda benim bebeğimi kabız yaptı birdaha almadım.Bebe bisküviside kabız yapıyor fazla vermiyorum. Birde milupadan ne çıktı?

Son düzenleme:
diğer markalardada kayboluyor ama bebelacta kaybolmuyor nedenini çözemedim. mamayı değiştirdiğimiz için zaten bebeğim problem yaşadı. oyüzden tekrar değiştirmek istemiyorum. bebelac kullanmaya devam ediyorum. ama köpürmesindende rahatsızım. köpük gazda yapar sonuçta..

Bende ilk başlarda bebelac kullandım gerçekten anormal köpürüyor.Mama bitince bile dibi köpük oluyor.Müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım

ben ilk başta aptamil kullandım. sonrA bebelac1. ama içinden minik bi canlı çıkınca. daha fazla kullanmak istemedim. şuan hipp 1 kullanıyoz. içim rahat...

Kızlar ben aptamil 2 nolu devam sütünü kullanıyorum. Daha yeni kullanmaya başladık doktorum mamaya gereksinim duyarsan aptamil yada hipp dışında bişey kullanma bunun nedenide sadece bu iki markanın organik olması dedi. Önce hipp denedim fakat bebeğim sevmedi aptamili sevdi günde bir defa veriyorum. Bebelac la aptamil aynı firmanın doktorumun bir anlaşması olsa onuda önerirdi diye düşünüyorum adam üzerine basa basa marka önermem normalde ama piyasada gerçek organik olan sadece bu iki marka var dedi. Ben mamalarınıda kendim hazırlıyorum ama eğer acil durumlarda hazır kavanoz mama vermem gerekirsede sadece bu iki markayı önerdi henüz kullanmadım. İçinden bişey çıkması aldığınız yerdeki saklama koşullarıyla alakalı olabilirmi acaba birde açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor serin ve kuru yerde saklanması gerekiyor bebeğim küçükkende herihtimale karşı almıştım mutfakta güneş gören bir yerde duruyordu bir ay içinde birkere kullanmıştık aradan 5 hafta geçince mama topak topak oldu ve kurtlanmaya başladığını farkettim ve attım. İçinden bişey çıktığını direk firmaya şikayet edebilirsiniz emini ilgileneceklerdir. Sonuçta Numil gıda Danonenin ve oldukça ilgili bir firmadır

Back
X