- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
- 33
- Konu Sahibi Kurttankorkmayankuzu
-
Bence varKizlar merhaba. 1 buçuk yıl önce kimyasal geçirmiştim. Artık hiç olmayınca bu ay öylesine test yapayim dedim. Bebetime ve freely test yaptım. Bebetime pazartesi freely bugün. Ama olumsuz yorumları da çok okudum bu testlerle ilgili. Sizce gebelik var mıdır. Fotoğrafları aşağıya ekliyorum. Sağdaki bebetime soldaki freely
Bencede varKizlar merhaba. 1 buçuk yıl önce kimyasal geçirmiştim. Artık hiç olmayınca bu ay öylesine test yapayim dedim. Bebetime ve freely test yaptım. Bebetime pazartesi freely bugün. Ama olumsuz yorumları da çok okudum bu testlerle ilgili. Sizce gebelik var mıdır. Fotoğrafları aşağıya ekliyorum. Sağdaki bebetime soldaki freely
Maalesef reglim düzensiz malum pco var. En son reglimde 60 gün sonra olmuştum. Şimdiki reglim geçeli 35 gün oldu. Yarın kan testi yaptıracağım ama freely güvenilir marka mi ki bilemedimBence varne kadar var adete
Yaa hadi inşallah. Kızim 5 yaşına girecek 2 yıldır kardeşi olsun istedik ama Rabbım nasip etmedi. Sabah çalışıyorum canım. Öğleden sonra gideceğim bakalim. İlçede oturuyorum merkeze gitmem gerek. Dua eder misin bana. Hamilelerin duası kabul olur derlerBencede variki test ayni anda yanilmaz insallah hayirli sekilde saglicakla olsun gonlunuzdeki eger uzun suredir beklediyseniz sabah kan testine koşup tadini cikartin derim
Kaç dakika içinde çıkmıştıMaalesef reglim düzensiz malum pco var. En son reglimde 60 gün sonra olmuştum. Şimdiki reglim geçeli 35 gün oldu. Yarın kan testi yaptıracağım ama freely güvenilir marka mi ki bilemedim
Ederim tabikiii ❤❤❤❤❤❤gonlunuzce olsun insallahYaa hadi inşallah. Kızim 5 yaşına girecek 2 yıldır kardeşi olsun istedik ama Rabbım nasip etmedi. Sabah çalışıyorum canım. Öğleden sonra gideceğim bakalim. İlçede oturuyorum merkeze gitmem gerek. Dua eder misin bana. Hamilelerin duası kabul olur derler
İkisi de ilk dakikalarda çıkmıştı canim. Hatta saniyeler diyeyim ☺Kaç dakika içinde çıkmıştı
Çok teşekkür ederim Allah sağ salim bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEderim tabikiii ❤❤❤❤❤❤gonlunuzce olsun insallah
O halde sağlıcakla gelsin inşallah bebeğinizİkisi de ilk dakikalarda çıkmıştı canim. Hatta saniyeler diyeyim ☺
Var akan suyun altına 20 30 saniye tut canım çizgi gitmiyorsa kuruma çizgisi değildir hamilesindir. Bebetimeda benim hep pozitif çıktı ve hamileyim şuan birçok marka da denedim insanlar kuruma çizgisi ile gebelik çizgisini ayırt etmeyi bilmedikleri için markaları suçluyorlar geneldeKizlar merhaba. 1 buçuk yıl önce kimyasal geçirmiştim. Artık hiç olmayınca bu ay öylesine test yapayim dedim. Bebetime ve freely test yaptım. Bebetime pazartesi freely bugün. Ama olumsuz yorumları da çok okudum bu testlerle ilgili. Sizce gebelik var mıdır. Fotoğrafları aşağıya ekliyorum. Sağdaki bebetime soldaki freely
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Insallah bugün kan testi yaptırinca içim rahat edecekO halde sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz
Eve gidince deneyeyim öyleyse. Gerçi bugün kan testi yaptıracağım. Sizin de var maasallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah ❤Var akan suyun altına 20 30 saniye tut canım çizgi gitmiyorsa kuruma çizgisi değildir hamilesindir. Bebetimeda benim hep pozitif çıktı ve hamileyim şuan birçok marka da denedim insanlar kuruma çizgisi ile gebelik çizgisini ayırt etmeyi bilmedikleri için markaları suçluyorlar genelde
Verdiniz mi kanÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Insallah bugün kan testi yaptırinca içim rahat edecek
Kan verdiniz miEve gidince deneyeyim öyleyse. Gerçi bugün kan testi yaptıracağım. Sizin de var maasallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah ❤
Verdim verdim. Sonuçları bekliyorum. Insallah hayırlısıyla gönlündekini nasip eder rabbimKan verdiniz mi
Verdim canim. Sonuçları bekliyorumVerdiniz mi kan
Güzel değer canım maşallah 2 gün sonra tekrar kan verirsin en %60 artış olması lazım253 cikti inanamıyorum. Sizce nasıl değer. Tahminen yumurtalamanin 17. Yada 18. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?