Gebeliğe Hazırlık Bebetime ve freely silik çizgi gebelik var midir???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım allah razı olsun nerden bileceksin canım olsun

Evet sebebsizdi bende aşılama falan uğraşmak istemedm zaten maddi durumum yoktu açıkcası dedim 5 6 bin ona verene kadar tük bebek yaptıralım çok şükür oda tutmuştu ilk seferde
Insallah kendiliğinden hiç tüp bebeğe gerek kalmadan olur kuzum. O kadar çok var ki çevremde. Tüp bebek birkaç kez yaptırıp sonra umudu kesince kendiliğinden kalanlar, tüp bebek randevusu olduğu ay hamile kaldığını öğrenip iptal edenler. Senin sinaman bu inşallah ve Allah in izniyle Rabbım en sonunda sana dilediğini nasip edecek

İnşAllah öyle olur canım çok canım yanıyor ben o 9 ayı ne hayallerle doldurmuştum şimdi soruyorlar çocuk yok mu diye yok diyorum acıyarak bakıyorlar ne biliyim çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın

İnşAllah öyle olur canım çok canım yanıyor ben o 9 ayı ne hayallerle doldurmuştum şimdi soruyorlar çocuk yok mu diye yok diyorum acıyarak bakıyorlar ne biliyim çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın
Ah kuzum çok zor çok üzücü bir durum. Seni ne kadar anlamaya çalışsam da asla tam anlamıyla anlayamam başına gelmeyen bilemez çünkü.
Rabbım kimseye yaşatmasın insallah. Sana da bol bol sabır versin. Kimsenin söylediğine kulak asma ağzı olan konuşuyor zaten. Kendi dertlerimiz bize yeter başkasının soylediklerini kendine kambur etme. Rabbım en kısa sürede hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah sana

Amin canım inşallah Allah razı olsun hamilenin duasını aldım olur inşallah allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…