- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
- 33
- Konu Sahibi Kurttankorkmayankuzu
-
Insallah canim çok sagol. Pazar günü yine yaptıracağım. Insallah hayırlı haberleri alirim da içim rahatlar iyica diken üstündeyimGüzel değer canım maşallah 2 gün sonra tekrar kan verirsin en %60 artış olması lazım
Alcaksın inşallahInsallah canim çok sagol. Pazar günü yine yaptıracağım. Insallah hayırlı haberleri alirim da içim rahatlar iyica diken üstündeyim
Insallah canim. 15 aydır istiyordum. Kizim 5.ay da olmuştu. Bu sefer de çok beklemem diyordum ama inşallah nasip bu sefereymis hayirlsiyla.Alcaksın inşallahsanırım ikinci çocuk olmuş olacak kaç aydır istiyordun
Olsun geç olsun güç olmasın çok sevındım sağlıcakla gelsin darısı benim gibi bekleyenlereInsallah canim. 15 aydır istiyordum. Kizim 5.ay da olmuştu. Bu sefer de çok beklemem diyordum ama inşallah nasip bu sefereymis hayirlsiyla.
Canim doğumdan 128 gün geçti diyor yeni doğum yapmadın mı senOlsun geç olsun güç olmasın çok sevındım sağlıcakla gelsin darısı benim gibi bekleyenlere
Benım bebeğim vefat ettiCanim doğumdan 128 gün geçti diyor yeni doğum yapmadın mı sen
Ya çok özür dilerim canım. Yarana tuz basmış oldum.Benım bebeğim vefat ettizaten bi de tüp bebekti
Amin canım allah razı olsunYa çok özür dilerim canım. Yarana tuz basmış oldum.Insallah hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin sana Rabbim. Meleğine de cennette kavucaksiniz inşallah
Neden tüp bebek yaptırmıştın canim sebepsiz miydiAmin canım allah razı olsunnerden bileceksin canım olsun
Evet sebebsizdi bende aşılama falan uğraşmak istemedm zaten maddi durumum yoktu açıkcası dedim 5 6 bin ona verene kadar tük bebek yaptıralım çok şükür oda tutmuştu ilk seferdeNeden tüp bebek yaptırmıştın canim sebepsiz miydi
Insallah kendiliğinden hiç tüp bebeğe gerek kalmadan olur kuzum. O kadar çok var ki çevremde. Tüp bebek birkaç kez yaptırıp sonra umudu kesince kendiliğinden kalanlar, tüp bebek randevusu olduğu ay hamile kaldığını öğrenip iptal edenler. Senin sinaman bu inşallah ve Allah in izniyle Rabbım en sonunda sana dilediğini nasip edecekEvet sebebsizdi bende aşılama falan uğraşmak istemedm zaten maddi durumum yoktu açıkcası dedim 5 6 bin ona verene kadar tük bebek yaptıralım çok şükür oda tutmuştu ilk seferde
İnşAllah öyle olur canım çok canım yanıyor ben o 9 ayı ne hayallerle doldurmuştumInsallah kendiliğinden hiç tüp bebeğe gerek kalmadan olur kuzum. O kadar çok var ki çevremde. Tüp bebek birkaç kez yaptırıp sonra umudu kesince kendiliğinden kalanlar, tüp bebek randevusu olduğu ay hamile kaldığını öğrenip iptal edenler. Senin sinaman bu inşallah ve Allah in izniyle Rabbım en sonunda sana dilediğini nasip edecek
Ah kuzum çok zor çok üzücü bir durum. Seni ne kadar anlamaya çalışsam da asla tam anlamıyla anlayamam başına gelmeyen bilemez çünkü.İnşAllah öyle olur canım çok canım yanıyor ben o 9 ayı ne hayallerle doldurmuştumşimdi soruyorlar çocuk yok mu diye yok diyorum acıyarak bakıyorlar ne biliyim çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım inşallah Allah razı olsun hamilenin duasını aldım olur inşallah allahın izniyleAh kuzum çok zor çok üzücü bir durum. Seni ne kadar anlamaya çalışsam da asla tam anlamıyla anlayamam başına gelmeyen bilemez çünkü.
Rabbım kimseye yaşatmasın insallah. Sana da bol bol sabır versin. Kimsenin söylediğine kulak asma ağzı olan konuşuyor zaten. Kendi dertlerimiz bize yeter başkasının soylediklerini kendine kambur etme. Rabbım en kısa sürede hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah sana
Insallah canim Allah in izniyle takip edeceğim seni. Mutlu haberlerini alınca beraber sevinecegiz inşallahAmin canım inşallah Allah razı olsun hamilenin duasını aldım olur inşallah allahın izniyle
Amiiiiin inşallah çok teşekkür ederim. Sizinki de geliyor bence yoldaEve gidince deneyeyim öyleyse. Gerçi bugün kan testi yaptıracağım. Sizin de var maasallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah ❤
Gayet güzel bir değer hayırlı olsun253 cikti inanamıyorum. Sizce nasıl değer. Tahminen yumurtalamanin 17. Yada 18. Günü
Tesekku ederim 2 gün sonra 572 olmuş. Artmis ama daha fazla artar diye bekliyordum. Yine içim rahat etmedi anlayacağınızGayet güzel bir değer hayırlı olsun
Yooo 2 günde bir iki katı artar gayet iyi şuan. Endişe etme hiçTesekku ederim 2 gün sonra 572 olmuş. Artmis ama daha fazla artar diye bekliyordum. Yine içim rahat etmedi anlayacağınız
Kan testin kaç çıktı canım bugun kiInsallah canim Allah in izniyle takip edeceğim seni. Mutlu haberlerini alınca beraber sevinecegiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?