Gebeliğe Hazırlık Bebetime ve freely silik çizgi gebelik var midir???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artış gayet güzel bence daha da kan verme Boşver 1 hafta sonra muayeneye git direk
Hem akışına bırak diyorum hem de yok bir tane daha test yaptırayım diyorum. Yarın son kez bir kan testi daha yaptıracağım kuzum. Eğer o da iyi çıkarsa 2 hafta sonra giderim hastaneye hem kese hem kalp atışını gormei için. Yoksa keseyi görecek miyim. Hadi keseyi gördüm kalp atışı duyacak miyim diye yer bitiririm kendimi

Öncesi kimyasal olunca insan hep bir tedirginlik yaşıyor maalesef kese ve kalp atışı görünene kadar diken üstünde olurum kesin
Benim haftaya kontrolüm var kese göründü ama bebiş çok küçük görünmedi haftada bir kontrolüm var önümüzdeki hafta göreceğim ben de inşallah bebeğimi

Yok canım ya. Göğüs ağrısı dışında hiç hamile hissetmiyorum. Bu yüzden de korkuyorum hatta biraz. Bir problem mi var diye
Yerinde olmak isterdim ben yemek yiyemiyorum kokuları iğrenç ötesi rabbim günah yazmasın ama bozuk et gibi kokuyor her şey. Salatalık yedim bugün direk öğürdüm ne yesem kötü geliyor bir yandan da halsizlik

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim

Olabilir canım. Belirti aramaman en iyisi çünkü çok yanıltiyorlar. Yumurtlama günü tutması en yüksek ihtimalli gün olsa da catlama gününde hamile kalanlarin sayısı az değil. O yüzden catlamanin 14. Gününu bekle ve test yap. Insallah senin için hayırlısıyla vardır. Bize de haber ver

Yerinde olmak isterdim ben yemek yiyemiyorum kokuları iğrenç ötesi rabbim günah yazmasın ama bozuk et gibi kokuyor her şey. Salatalık yedim bugün direk öğürdüm ne yesem kötü geliyor bir yandan da halsizlik
Ah kuzum kiyamam. Ayran ve kraker iyi geliyor diyorlar bir de onu dene istersen. Benim de hep bir korku belirti fazla olmayınca boa gebelikten falan korkuyorum Allah göstermesin. Gerçi doktora gittim cumartesi kese ve içinde nokta kadar bir şey bebek var dedi doktor ama çok güvenilir değildi sanki. Yaşlıydi baya ben sorana kadar hiçbir şey söylemiyordu. Ulwtrasonda bir yere koyuyor cihazı hiç bir şey söylemeden öyle bakıyordu cuma yine randevum var kalp atışı için. Insallah duyarsam biraz daha rahatlarım

Benim meleğim 8 haftalık oldu tam ultrason ile sat beraber ilerliyor şuanlık şükür kalp atışını duydum kesenin içinde şuan rahat nefes aldım :) dünyanın en güzel duygusu. İnşallah sen de yaşayacaksın tatlım benim hiç endişelenme. Ben inanıyorum o minik kalp seslerini duyacağına

Çok sagol canim güzel dileklerin duaların için. Maasallah zaten tehlike sınırı 8 derler. 8 den sonra risk baya azaliyormus. Insallah biz de sağ salim görürüz o haftaları ve ilerisini. Cuma günü duyayım inşallah

İnşAllah öyle olur canım çok canım yanıyor ben o 9 ayı ne hayallerle doldurmuştum şimdi soruyorlar çocuk yok mu diye yok diyorum acıyarak bakıyorlar ne biliyim çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın
Rabbim sabır versin cnm benimkide tüp bebekti ikinci bebeğim vefat etti çok acı çok zor Rabbim kısa zamnda tekrar yüzünü güldürsün insallah

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…