Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
31+4 de 2 kilo..haftada 200 gr alıyor şimdilik..normal sanırım..

benim de minik bebisim 30 haftalik iken gittigimizde 1770 gram ve 40cm idi masallaaahhhhh... butun bebislere masallaaahhhh... herseyden once saglikli olmalarii onemli olan , ama tabiki birazcikda kilolu tombis olsun istiyoruz hanii.. içimizde biyerlerde hep bu var:) insallah kilosu iyi dogar.. sevgilerimle hepinize hayirli dogumlar dilerim...

En son gittiğimizde 17.haftamızdayken 220 gr.boyu da 18 cm.denmişti :))

32+3 2053 gr cıktı usg de ama doktor usg fazla ölçmüş olabilir 1900 de filandır dedi

kızlar ya benim melegimin kilosu düstü ayrıntılı ultrasona girince mafoldumben gecen hafta doktorum 520 gr demişti bende sevnmştm tombul olcak diye 2gün önce ayrıntılı ultrasona gittim 315 gr dedi sastım kaldım doktora sordum hemen +- oynama olur öle dedi 200 grda fark edermi ama yaaamafoldumben

En son 17 haftalıkken gittim doktora 187 gramdı bebeğim minnacık :CüvCüv:

Annesi beslenemiyo ki

benim oğluşumda 18. haftada ayrıntılı ultrasonda 310 gramdı :))) 22.martta 24 haftalık oluyoruz yine ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım ne kadar olacak :))

kilo konusunda asla unutmamanız gereken bir ayrıntı var kızlar..erkek bebekler kızlara göre daha fazla yağ depoladıkları için daha kilolu oluyolar.yani birisi şu haftada şu kadar dediyse sizinkinden fazlaysa takılmayın çok..belirli aralıkları var kilo oranlarının.benim bebeğimde hiç öle çok kilolu diil ama bu önemlide değil.sağlıklı olsunla yeter.
biz 34+1de 2300gr 47 cm.dik..
duyan ay zayıf sanki diyo ama 1700-2500 arası normalmiş bu haftada..gerisi önemli diilkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bugun dr'dan geldik; 25+1 deyim ve 803 gr bebeğimiz:ecrin_bebek:

endişelenmene gerek yok canım bende geçen haftalarda dopplere girdim sonrada normal ultrasona girdim ve 200 gr fark etti bende doktoruma sordum öyle artı eksi oynama oluyormuş meraklanma

endişelenmene gerek yok canım bende geçen haftalarda dopplere girdim sonrada normal ultrasona girdim ve 200 gr fark etti bende doktoruma sordum öyle artı eksi oynama oluyormuş meraklanma

tskr ederim cnm cvbın için saglıklı olsunda ilerde aldırırız biz kiloları kaydirigubbakcemile3

bende SATa gore 22 haftalikim ama kizim henuz minnacik,bugun doktordaydik,347 gr .Saglikli olsun kilo onemli degil tabii ama bu aylarda da sanirim onemli,gelisiminin gostergesi sonucta.

canim kacinci haftandasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…