Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Toprak 28 benimde 22 şubat doğum.36 haftalık 3300 dü tombik bizimki biraz.Senin sezeryan mı?

Mine maşallah bebişine.Benim kız tam haftasıyla uyumlu , ince uzun bir kızım olacakmış.Benim sezeryan olacak.Senin nasıl olacak doğum?

Beninde oğluşum 38 haftalık oldu 3.430 kliomuz ve bir hafta önden gidiyoruz,artık son yaklaştık

Mine maşallah bebişine.Benim kız tam haftasıyla uyumlu , ince uzun bir kızım olacakmış.Benim sezeryan olacak.Senin nasıl olacak doğum?

Benimde sezeryan olacak 38. haftada alacak.Sanırım genel anestezi isteyeceğim.Ayrıca bu ay ne kadar çok kız bebek var:)Maşallah

kızlar maşallah bebişlerinize , inşallah sorunsuz ve sağlıcakla alırsınız kucağınıza güzel meleklerinizi:))

doğumdan sonrada yazarsanız çok sevinirim kilolarını ve boylarını, birebir tutuyormu doktor tahminleri ölçüleri merak ediyorum.

36+2de 2748 gr olmuşu.. yarında kontrolümüz war 3000+ umuyoruz
boyumuzda hesaplamalarımıza göre 50,4 cmdi selwi boylu kızımın

kızlaaaaaaaaaar bence benım prensesım zayıııııııııfff(( ınanırmısınız suan aglıyorum bugun 36.hafta bıttı kuzum 2.700 gr.dr.gayet normal dedı ama ben burdakı yorumları okuyunca uzuldum benım kuzu kucuk okadar da yıyorum yaaa ıyıce sıstım

Canım dert etme o kadar da zayıf değil.Mümkünse arı sütü al sabah akşam bir çay kaşığı ye.Ben iştahsızdım,normal gidiyordu kilosu arı sütünden sonra birden haftada 300 gr almaya başladı,birde tatlı yemek istersen puding tarzı sütlü tatlılar ye.

bence kendini bu kadar üzme benim tahminim tutmuo doktorun dediğiyle.. arkadaşıma doktoru bebeğin çok zayıf ölür bu dedi ve bebek doğdu tosuncuk 4 kilo yani dediğim şu ki tutmuyor dedikleri...

saglikli olsunlar da insallah canim kilo pek de onemli degil bence 2700 gayet iyi canim

bu arada 38 haftaliken dogacagini dusunursek 2 haftada 500 gr aliyorlar son haftalarda 3 kiloyu gecer bence canim icin rahat etsin genelde hep boyle haftasiyla uyumlu bebislerin kilolari

en son doktora gittiğimizde 30+2deydik..gecen cumartesi.
1553gr ve 40cm di..
okuduklarıma nazaran iyi diyorum bazı bebekler çok minik çünkü.üstelik aşırı yemememe rağmen böyle..demekki bebeğe yarıyo ve çook mutluyum..ama kızımızın erken gelebilme ihtimali oldugunu söyledi doktorumuzve çok korkuyorum.deli gibi yemeye başladım zorla yiyorum yararlı ne varsa..bu sabaha kadar 9 kg almışım tartıldım..ne alırsam alıyım umrumda değil..şu an 31+1deyiz ve 35 gibi geleblir dedi dr. kasılmalarım fazla biraz..hayırlısı bakalım.mümkün olduğunca kilo aldıracak şeyler yiyip içiyorum

31 haftayı bitirdik bugün itibariyle 2248 olmuş minik sıpam teyzeleriii allah hepimizinkini bağışlasın

mrb 38 haftalıkken 17 şubat 2010 da doğdu ege miz 2.900 gram 50 santim gayet sağlıklı 15 günlük oldu :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…