Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimkide 18. haftalıkta 225 gr.dı bakalım haftaya yine kontrolümüz var ne kadar kilo almışız görücez.

benim de 33+1 de 2620 gramdı. biraz tombiş olacak sanırım. cuma kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş benim oğluşum. sağ salim kucağımıza alalım da Allahın izniyle... korktuğum çok iri olursa normal doğmaz sezeryan olur. tabi bizim ki bi de ters duruyo. neyse hayırlısı olsun herşeyin, ikimiz de kurtulalım da gerisi önemli değil. :)))))

Benim bebeim 24 haftalık ama agırlıgını bilmiorum devlet hastanesine gidiorum sölemediler bu zamana kadar da siz kendiniz mi soruosunuz acaba :) .Ayrıca dogumdan önce 50 kiloydum 6. aydaım 55 kiloyum çok fazla kiloda almadım sanki sadece karnım büyüdü. Doktorlar herşeyin normal oldugunu söyledi ama kiloyu hiç sölemediler :)

canım bebeğini beslemişsindir kendini değil senin aldığın kilo önemli değil.

benim tosunum biraz irice 18. haftada 310 gram, 23. haftada 630 gram, 26. haftanın sonunda da 1290 gram.

37 . haftadayız oğlumla 3000kğ olmuş bu ölçüm cumartesine ait.
3gunde 100gr daha almışızdır sanırım.:)

bizim 37+3 de 3300... normal doğum istiyorum ama 40.haftayı bulursa 4 kiloyu geçer dedi doktorumuz,henüz doğum kanalına da girmemiş bebeğim..

bnmde 27 haftalıkken 1200 dü şimdi 29 haftalık haftaya doktora gdıcem ne kadar olmş acaba:))))

benim bebişimde 24+6 bugn gittik 750 gr olmusss tombulum benmm :)

bizim 37+3 de 3300... normal doğum istiyorum ama 40.haftayı bulursa 4 kiloyu geçer dedi doktorumuz,henüz doğum kanalına da girmemiş bebeğim..

oyyy maşalllahhh yerim ben onun tombiş bacaklarını...benım 24+5 de 824 gr.bakalım nasıl doğucak..

canım bebeğini beslemişsindir kendini değil senin aldığın kilo önemli değil.

Bilmiorum valla hep kilo almamışın fln diolar :) Bende düşünüorum işde bi sorun olur mu die. Tşk ederim cvp için. Acaba devlet hastanelerinde sorsam kilosunu sölermi doktor fisfisfis

bugün gittim kontrole bebeğim 29+0 haftalık ve 1.504 gr. çok fazla sorunlar yaşadık ama çok şükür bebeğim gelişiminde hiç bi problem olmadı bir hafta önde bile gidiyo şimdiki gelişimi guclubacismile

38+0 3500 kg rahimde acılma yok sancım yok üstelik bebegimin basıda büyük haftasına göre 40.haftayı bulursa 4 kg ı gecermiş ozamanda normal dogum sansım azalıyo basıda büyük oldugundan bakalım napacaz bekliyorum merakla buarada masallah bebişime sizinkilerede

selam arkadaşlar ben 35. haftadayım ve bebeğim 3.250 grammış sanırım biraz iri bi bebek olucakmış.doktorum zor dogum yaparsın dedi sizcede öylemi..

aynı durumdayız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…