Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim bebeğim 37 haftalık 3 kg 460 gr 1 haftada baya kilo almış bebişim

24+4 te 990 gr. dı. prensesimin boyuda 34 cm di.10 gün önden gidiyoruz dedi dr.

29+5 1 800 bebeğim 2 hafta önden gidiyoruz:)

Dün akşam doktordaydık 20+4 haftalık bebişim 393 gr.

kızlar ya benımde 10 haftalık oldu bügün acaba kac gr dır 2 hafta önce gitmiştim bişey demediler sizim 10 haftalıkken kaç gr dı

25+4 802 gr dedi küçükmü olacak ne ya

Bugun sıradn bi devlet hastanesinin poliklinigine gittimm .ılaç yazdırcaktım sekreter kıza kilosunu ögrenmek istiorum dedim ultrasyona aldı doktora sordum daha 27 haftalık 1 hafta sonra anca 1 kilo olur dedii.Ne demek bu şimdi boşa ultrasyona sokup oglumu rahatsız ettiler

kızlar ya benımde 10 haftalık oldu bügün acaba kac gr dır 2 hafta önce gitmiştim bişey demediler sizim 10 haftalıkken kaç gr dı

kaydirigubbakcemile3 daha çok erken canım 10 haftalıkken kilo söyleyemiyorlar :)))

25+4 802 gr dedi küçükmü olacak ne ya

yok yaaa gayet iyi kilosu olması gerektiği gibi :))) hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görmek dileğiyle :))

amaaannnnn canım devlet hastaneleri böyle doktor bir kelime etmeye üşeniyor dili eskiyecek sanki klava:

aynen canım ya sinir etti beni muşmula suratlı bi adamdı zatenn sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…