Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
28.1 de 1.340 gr dı..doktor gayet ıyı dedı..bende 50 kıloyla hamıle kaldım su an 54.5 kıloyum..ılk hamılelıgımde 12 kılo aldım. kızım 36 haftalık 2980 dogdu..ılkınde cok abur cubur yedım..bunda saglıklı ve bılınclı beslenıyorum ıse yaradı..muz elma cevız pekmez balık tavuk corbası patates haslama bence bebege cok ıyı kılo aldırıyo..sadece anneye degılde bebege de yarıcak seylerı yemek onemlı bebegını sabırla bekleyen herkese hayırlı dogumlar dılıyorum..

15+3de gittim 132 gramdi melegim..iyiymis gelismesi masallah:ecrin_bebek:

benimde iki hafta önce oğluşumun kontrolume gitmiştim..26,5 haftalık 950-1000 kilo arasındaydı gelişimi sizce düşükmü...

mrb hanımlar bende 38+3 haftalığım.bebişimin kilosu 3092.doktor normal dedi ama ultrasonda biraz fazla çıkıyomuş.sağ salim kavuşalım bebeklerimize.

selam kızlar
7 buçuk aylık gebeyim, yani 33. haftadayım, geçen hafta oğluşum 2000 gr'dı. :Saruboceq:

37+2 deyim bebilşim 3250 olmuş
ama hala günüm belli değillllll sezeryanlıyım
ya 38+2 de alıcak yada 39+1 de
umarım ozaman kadar oğlum süpriz yapmaz:))))))

34 + 2 iken 2850 gr.dı oğluşum...

şimdi 35+0 , ne kadar oldu bilmiyorum ama..

benim minik kızım 24+2 de 762 gr dı 29+2 tekrar gittik 1395 gr olmuş normalden biraz daha ii dedi umarım hep böle gider

29+4 şimdi dr dan geldim 1 204 gr bebişim.Gebelik şekerim olduğu için diyet yapıyorum ve tatlı kesinlikle yasak sanırım o yüzden çok tombiş olmuyacak.Ama normalmiş kilosu

24 haftalık bebeğim 650 gram.ayrıntılı ultrason sonuçlarına göre sanırım min yok bir bebek olucak

21 haftalıkken kontrole gıttık 400 gramdı nasıl sızce kızlar

19+3 tuk bugun doktordan geldik..25 cm 360 grmis kizim:ecrin_bebek:zemuszemus

27+4 günlük hamileyim bugün doktor kontolümüz vardı. 1,125 gr olmuş canım kızım , boyuda 36,6 cm :) hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…