Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
30. haftayı yeni bitirdik 1800 gr kilosu, boyuda 42 cm.

28+4 de 1560gr dı..dr.30 haftaya denk oldugunu söyledi.bu gidişle erken gelecek erken gelecek cimcime
bebeğin haftada 200 gr alması beklenen bir durummuş kızlar.kızım 4 haftada 800 gr almış.kendımde 1kılo almışım..

benımde bebeşim 33.haftada 2350 gr 2 hafta önden gdıyoruz zaten plasentada kıreçlenme yuzunden erken doğum ve sezeryan olucak sanırım

bende 37 haftalık hamileyim bebişim 3060 dram boyuda 50,5 cm umarım iyidir...

benimde kızım 31 haftalık 1900 gr ama yan duryo sizin nasıl druyo bi dönse demişsiniz yan drduğu için sancı yapıyo bana

benimde dün 31 hafta bitti , kontrolüm vardı. 1966 gram nerdeyse 2000. Tombik geldi bana biraz ama sağlıklı olsun da :) maşallah

kızlar bisey dicm ya benm kızım zayıfmı ne doktorum normal dedi ama 30 haftalıgız ve 1500 kiloyuz boshayallersmile

bugün dr teyzemiz baktı 32 haftalık 1750 dedi agustosta gelecekti bebişim ama önden gidiyoruz temmuza kaydık iyimi

benim ogluşumda 16 haftalık 172 gr mış
doktorum gelişimi normal dedi

34+2 de 2810 gr önden gdıo tombıkım benım paşam dıcem ama tosun paşam dıım barii

kızlar bisey dicm ya benm kızım zayıfmı ne doktorum normal dedi ama 30 haftalıgız ve 1500 kiloyuz boshayallersmile

tabiki zayıf değil... maşallah yawrucuğuna

ya biz Türk milleti olarak bişeyi unutuyoruz tombul insan sağlıklı insan demek mi size ??

tabiki hayır...

tombul bebekte sağlıklı bebek demek değildir hatta belki tanısı konmamış problemleri bile olabilir bebeciklerin...

36+3 2800
prensesim benim ya bir hafta sonra kavuşucam inşlh hihoyyyt

Benim canım kızım 34+0 da 2100 gr. maalesef. Doğru düzgün kilo almamış. Çok üzüldüm. Bütün kiloyu ben almışım. Bebeğime faydalı herşeyi yediğim halde ona değil bana yaramış sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…