E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.301
gec olsun güc olmasin bosver bir ay sonra ögren yeterki saglikli olsunda önemlisi o
Bitecek annesi bitecek
sen şimdiden bu kadar panik evham olursan bebeğine nasıl bakacaksın canım benim
yapma böyle kendine herşey yolunda bak ne güzel hihoyyyt
Canın ben özalper mahallesinde oturuyorum ama iş yerim sivas caddesinde sana yakın yani buralardan geçersen beklerim bi çayım içmeye
iş yerimin adı re/max görkem
yaaaa ben cok özledim oralari 4 yilldir görmüyorum malatyayi of offffffffffff
yarama tuz basma kız sabahtan beri takla atıyom cerenin dediği gibi ama zor gülüm ya erken sanırım bir ay daha sıkıcaz dişimizi doktorum 16. hafta dedi
kayracım inan seni çok iyi anlıyorum ama hep iyi düşünmeye çalış ben eminim sapasağlam alıcaksın bebeğini kucağına sadece dinlen sakin ol stres yapma bu çok önemli bebeğin vücudundaki herşeyden etkileniyor bu yüzden sen mutluysan oda mutlu eçvrendekilerde mutlu emin ol sen varsan herşey var sen yoksan hiçbirşey o yüzden önce anne iyi olacak tamammı canım maşallah zaten bu zamana kadar gelmişsin bundan sonrasıda kolayca geçecek korkma ne durumda olan insanlar var daha kötülerini düşün şükret canım
Canım benim inşallah yakınlarda gelme ihtimalin vardırda memeleketine gelip hasret giderirsin
gelirsen bende beklerim şekerim
ah be cerencim sadece inşallah diyebilirim...
a ne güzel mutlaka uğrarım.bende evime beklerim seni...
inşallah bebişinle gelirsin bende sizi ağırlarım..
canım ilki 27.hafta doğmuştu korkum ondan.bugünde bir arkadaştan haber aldım geçen yıl oda 27 haftalık doğurmuştu şimdi 26.haftasındaydı yine doğum yapmış.zaten bu haberlerde gelir beni bulur.sen benim paniğimi tahmin et artık.allahım sizin sesinizi duyar inşallah.çok korkuyorum anlatamam.çok sağolun yürekleriniz ve destekleriniz için...
gönül nasılsın canım ileştinmi oğlışun nasıl
büşra hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin
gcan nasılsın canım
aminn canım allahrazı olsun bol bol dua edicem senin için lütfen kendini kasma sıkıntı yapma bebişinde etkilenir yoksam sen rahat olki oda rahat etsin yastığına bulmuş zaten bol bol uyusun meleğin allah herşeyi gölüne göre versin
pişttt kızlarr nolayaa bakiiimmm
çaylara oturmalara davetler var kayraaa büşraaa huuu özelden konuşun anacım bunlarııı aloooooooo
resmen açık adres vermişsiniz kuzum başınıza işmi açacaksınız kaydirigubbakcemile3
yaaaa kızlarrrrr yaaa ben sabahtan beri esniyorum ağzım yırtılacak heee şuralarda bir yerde acık kıvranıp yatsam omamıııııı....
Yada ben verandaya çıkıp oturayım biraz açık hava iyi gelir açılırım
sağol canım...
pişttt kızlarr nolayaa bakiiimmm
çaylara oturmalara davetler var kayraaa büşraaa huuu özelden konuşun anacım bunlarııı aloooooooo
resmen açık adres vermişsiniz kuzum başınıza işmi açacaksınız kaydirigubbakcemile3
yaaaa kızlarrrrr yaaa ben sabahtan beri esniyorum ağzım yırtılacak heee şuralarda bir yerde acık kıvranıp yatsam omamıııııı....
Yada ben verandaya çıkıp oturayım biraz açık hava iyi gelir açılırım
iyiyim gcan bugün ilk defa hissettim bebişi bende senin gibi nezaman hissedeciğim diyordum sonunda hisssettim sende hissedersin bence artık çok güzel bir duygu kelimelerle anlatamam
ah be cerencim sadece inşallah diyebilirim...
canım ilki 27.hafta doğmuştu korkum ondan.bugünde bir arkadaştan haber aldım geçen yıl oda 27 haftalık doğurmuştu şimdi 26.haftasındaydı yine doğum yapmış.zaten bu haberlerde gelir beni bulur.sen benim paniğimi tahmin et artık.allahım sizin sesinizi duyar inşallah.çok korkuyorum anlatamam.çok sağolun yürekleriniz ve destekleriniz için...
ceren ne güzel müjdeler vermişsin bize böyle çok sevindim
Filiz abla nasıl sevinmiştir kimbilir allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inş.
[
sende gel bitanem senide bekleriz..
ya öğleden sonra banada geliyo bazen kıvrılıp uyuma isteğim doruklarda oluyor senin fırsatın varsa git çalılık malılık biryere kıvrıl kedi gibi birde battaniye al sütüne ohh yan gel osmanmirmirmirmirmirmirmirmir
canım hissediyosunda anlamıyosundur ama artık hisedersin baya büyümütür bebişin biraz daha sabır bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz yoğunuz biraziyiym be arifecim iyi oldum cok sükür.oglusum iyi herhaldede hic birsey hisetmiyorum yaaaaaaaaaaa yoksa daha cokmu erken nerdeyse 4 aylik olcak daha cit yok ya offfff biran önce birseyler hisetmek istiyorum..
sen nasilsin canikom
[
sağolasın.allahım sesini sesimi duyar inşallah...
sende gel bitanem senide bekleriz..
sağol canım...
kızlar kendinize iyi bakın.öpüldünüz.
filiz ablaya çok sevindiğimi iletirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?