Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gec olsun güc olmasin bosver bir ay sonra ögren yeterki saglikli olsunda önemlisi o

tabi canım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun dualarım hep böyle zaten Güzel Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

Bitecek annesi bitecek
sen şimdiden bu kadar panik evham olursan bebeğine nasıl bakacaksın canım benim
yapma böyle kendine herşey yolunda bak ne güzel hihoyyyt

ah be cerencim sadece inşallah diyebilirim...

Canın ben özalper mahallesinde oturuyorum ama iş yerim sivas caddesinde sana yakın yani buralardan geçersen beklerim bi çayım içmeye
iş yerimin adı re/max görkem

a ne güzel mutlaka uğrarım.bende evime beklerim seni...

yaaaa ben cok özledim oralari 4 yilldir görmüyorum malatyayi of offffffffffff

inşallah bebişinle gelirsin bende sizi ağırlarım..

canım ilki 27.hafta doğmuştu korkum ondan.bugünde bir arkadaştan haber aldım geçen yıl oda 27 haftalık doğurmuştu şimdi 26.haftasındaydı yine doğum yapmış.zaten bu haberlerde gelir beni bulur.sen benim paniğimi tahmin et artık.allahım sizin sesinizi duyar inşallah.çok korkuyorum anlatamam.çok sağolun yürekleriniz ve destekleriniz için...

Canım benim inşallah yakınlarda gelme ihtimalin vardırda memeleketine gelip hasret giderirsin
gelirsen bende beklerim şekerim

nerddeeeee esim antalyali.bizde mayis gibi izine gelmeyi düsünüyoruz ama malatya cok uzak oldundan galiba gelemicez.birde direk ucak yok malatyaya cok üzülüyorum:1no2::1no2:

insallah canim insallah allah razi olsun

gönül nasılsın canım ileştinmi oğlışun nasıl
büşra hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin

iyiym be arifecim iyi oldum cok sükür.oglusum iyi herhaldede hic birsey hisetmiyorum yaaaaaaaaaaa yoksa daha cokmu erken nerdeyse 4 aylik olcak daha cit yok ya offfff biran önce birseyler hisetmek istiyorum..
sen nasilsin canikom

ceren ne güzel müjdeler vermişsin bize böyle çok sevindim
Filiz abla nasıl sevinmiştir kimbilir allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inş.

kayra42 kullanıcısından alıntı
sağol cerencim çok sağol.enfeksiyon başlamış hemde ciddi boyutta.plesenta aşağıda ve bebişimde başını tam plesentanın yanına yaslamış.biraz ayakta kalıp hareket edince ağrı başlıyor ve buda risk.doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok diyor ama resmen dünyayla bağlantım koptu.hareketlerim sınırlandı.ilk bebeğin haftasına gelmek üzereyim korkum 10 a katlandı.ağrılarım var daha ne anlatayım yetermi?

Geçmiş olsun kayra allah şifasını verir inş.

[

sağolasın.allahım sesini sesimi duyar inşallah...

sende gel bitanem senide bekleriz..

sağol canım...

ya öğleden sonra banada geliyo bazen kıvrılıp uyuma isteğim doruklarda oluyor senin fırsatın varsa git çalılık malılık biryere kıvrıl kedi gibi birde battaniye al sütüne ohh yan gel osmanmirmirmirmirmirmirmirmir

iyiyim gcan bugün ilk defa hissettim bebişi bende senin gibi nezaman hissedeciğim diyordum sonunda hisssettim sende hissedersin bence artık çok güzel bir duygu kelimelerle anlatamam

iyiyim gcan bugün ilk defa hissettim bebişi bende senin gibi nezaman hissedeciğim diyordum sonunda hisssettim sende hissedersin bence artık çok güzel bir duygu kelimelerle anlatamam

allah iyilik versin. citdimisin nasil birsey hisetin belki bendede oluyordurda ben fark etmiyorumdur. ay negüzel darisi bizlere olsun insallah hadi anlat birazzzzzzz

inşallah de tabiii böyle güzel şeylre düşün hep inan bak bu sefer herşey çok daha güzel olacak inşallahhhh....
Canım ya duyma herşeyi sende beyninde yaşama
kulaklarını tıka sadece bebeğini dinle lütfen.....

ceren ne güzel müjdeler vermişsin bize böyle çok sevindim
Filiz abla nasıl sevinmiştir kimbilir allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inş.

İnşallah dahada güzel müjdeli haberler vermek nasip olur hihoyyyt hihoyyyt

[

Malatya nereeeeeeeeee ben nereeeeeeeeeee çok zor cicim çokkkkk :1no2:

çalımı delikafadulden
deliii ben kuş tüyü yatakta zor yatıyorum çalıda ölürüm heralde :1no2:
ama hamilelikte gün içinde şekerleme yapmak çok faydalıymış keşke böyle bir imkanımız olsada yapabilsek. mirmirmirmir ay bak yine esnedim kaydirigubbakcemile3

canım böyle içimde pıt pıt birşey attı tabi çok kısa 3-4 saniye ama çok değişikti kesinlikle bağırsak hareketi falan değildi inş. en kısa zamanda hissedersin canım

iyiym be arifecim iyi oldum cok sükür.oglusum iyi herhaldede hic birsey hisetmiyorum yaaaaaaaaaaa yoksa daha cokmu erken nerdeyse 4 aylik olcak daha cit yok ya offfff biran önce birseyler hisetmek istiyorum..
sen nasilsin canikom
canım hissediyosunda anlamıyosundur ama artık hisedersin baya büyümütür bebişin biraz daha sabır bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz yoğunuz biraz
[

sağolasın.allahım sesini sesimi duyar inşallah...

sağol canım...

amin aminnnnnnnnnn inşallah:Saruboceq:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................39. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................31. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6.İerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
9.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…