E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.281
hosbulduk iyiyim ya sen nasilsin..
ben sana getiririm kaysi canikom
canım benimmmm öyle düşünme canım diğer hamileliğinle aynı kefeye koyma bunu balım lütfen iyi düşünelimki iyi şeyler olsun birtanem. Sen karamsarlığa kapılma yeter.
Madem oğlumuz plasentaya dayamış başını yastık misali yatıyor bırak yatsın annesi demek onun keyfi yerinde. Sen kendine hareketlerine dikkat et iş yapma zaten yolu yarıladın hatta yarıyıda geçtin bu yüzden az daha sabırlı ol herşey çok güzel olucak inan. Her fırsatta bacaklarını uzat ve yat demekki paşamız nazlı olucak ne yapalım....
Ama dediğim gibi karamsar olma lütfen diğer yaşadığın kötü tecrübe ile kıyaslama bunu bu bambaşka yepyeni bir gebelik ve herşey çok güzel olucak buna inan. Umudunu yitirme :teselli:
rica ederim ne demek
ama dediğim gibi canım ani hareketlerden sakın oturup kalkmana dikkat et eğer çalışmayan biri ise ilk üç ayın dolana kadar evinde sürekli yat mecbur olmadıkça dışarı çıkma sonrası daha kolay zaten...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
doğum yaptığı haberinide burdan yazmak nasip olur inşallah hayırlısı ile......
bende iyiyim canım bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyım saat beşte saate bakıp duruyorum merak ediyorum keretayı teşekkür ederim canım gün kurusuna bayılırım
ay negüzel cok özledim ben malatyayi..
begendimi oralari..
buarada gecmis olsun canim....
Bende malatyadayım canım
Neresinde oturuyorsunuz malatyann canım
sağol cerencim çok sağol.enfeksiyon başlamış hemde ciddi boyutta.plesenta aşağıda ve bebişimde başını tam plesentanın yanına yaslamış.biraz ayakta kalıp hareket edince ağrı başlıyor ve buda risk.doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok diyor ama resmen dünyayla bağlantım koptu.hareketlerim sınırlandı.ilk bebeğin haftasına gelmek üzereyim korkum 10 a katlandı.ağrılarım var daha ne anlatayım yetermi?
amin canım inşallah hepimizin mutlu haberlerini alırız
hadi bakalim hayirli haberlerle gel belki cinsiyetide beli olur bugün,
sağol güzelim.ya ayıp olmasın sana ama malatyayı sevmiyorum.sıkılıyorum.3 yıldır buradayız.1 yılımız kaldı inşallah sonra gideceğiz.alışamadım ben çok fazla...
ben zafer mahallesinde oturuyorum..sen?
cerencim çok sağol.evet doktorda öyle diyor orayı sevmiş sananeki diyor ama canımı yakıyor.kıymetlim o benim biliyor ya şımarıyor.allahım 30 haftalara bir gelsem şu riskli haftalarım bir bitse..sağol canım çok sağol...
bende iyiyim canım bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyım saat beşte saate bakıp duruyorum merak ediyorum keretayı teşekkür ederim canım gün kurusuna bayılırım
kayracım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım ama lütfen bu bebeğini diğeriyle kıyaslama her gebelik birbirinden çok farklıdır allahın izniyle bunların hepsi geçicek ve oğluşunu sağlıkla kucağına alıcaksın bol bol dua et kayracım bunların hepsi sınav zaten bişi kalmamış yavruna kavuşmana biraz sabır ama stres yapma kendini yorma allaha emanet ol
sağol güzelim.ya ayıp olmasın sana ama malatyayı sevmiyorum.sıkılıyorum.3 yıldır buradayız.1 yılımız kaldı inşallah sonra gideceğiz.alışamadım ben çok fazla...
ben zafer mahallesinde oturuyorum..sen?
olabilir canim benim.bizimde evimiz var zafer mahallesinde o sali pazarin kuruldu sokak
Canın ben özalper mahallesinde oturuyorum ama iş yerim sivas caddesinde sana yakın yani buralardan geçersen beklerim bi çayım içmeye
iş yerimin adı re/max görkem
yarama tuz basma kız sabahtan beri takla atıyom cerenin dediği gibi ama zor gülüm ya erken sanırım bir ay daha sıkıcaz dişimizi doktorum 16. hafta dedihadi bakalim hayirli haberlerle gel belki cinsiyetide beli olur bugün,
cerencim çok sağol.evet doktorda öyle diyor orayı sevmiş sananeki diyor ama canımı yakıyor.kıymetlim o benim biliyor ya şımarıyor.allahım 30 haftalara bir gelsem şu riskli haftalarım bir bitse..sağol canım çok sağol...
salı pazarının üst sokağındada ben oturuyorum.esenlik marketin karşısında.gelirsen beklerim...
yarama tuz basma kız sabahtan beri takla atıyom cerenin dediği gibi ama zor gülüm ya erken sanırım bir ay daha sıkıcaz dişimizi doktorum 16. hafta dedi
kayracım inan seni çok iyi anlıyorum ama hep iyi düşünmeye çalış ben eminim sapasağlam alıcaksın bebeğini kucağına sadece dinlen sakin ol stres yapma bu çok önemli bebeğin vücudundaki herşeyden etkileniyor bu yüzden sen mutluysan oda mutlu eçvrendekilerde mutlu emin ol sen varsan herşey var sen yoksan hiçbirşey o yüzden önce anne iyi olacak tamammı canım maşallah zaten bu zamana kadar gelmişsin bundan sonrasıda kolayca geçecek korkma ne durumda olan insanlar var daha kötülerini düşün şükret canım
yaaaa ben cok özledim oralari 4 yilldir görmüyorum malatyayi of offffffffffff
canım benim güzel yürekli arkadaşım.inan elimde değil.haftası geliyor ya ne uyuyorum ne yiyorum.her ağrıda acabamı diye düşünüyorum.çok yoruldum anlatamam.dua zaten dilimdeki tek şey.rabbim bir kez sınadı inşallah bu mükafatım olur.rabbim gönlüne uygun güzellikler yaşatsın cnım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?