Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

amin canım inşallah hepimizin mutlu haberlerini alırız

ay negüzel cok özledim ben malatyayi..
begendimi oralari..
buarada gecmis olsun canim....

sağol güzelim.ya ayıp olmasın sana ama malatyayı sevmiyorum.sıkılıyorum.3 yıldır buradayız.1 yılımız kaldı inşallah sonra gideceğiz.alışamadım ben çok fazla...

Bende malatyadayım canım
Neresinde oturuyorsunuz malatyann canım

ben zafer mahallesinde oturuyorum..sen?

kayracım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım ama lütfen bu bebeğini diğeriyle kıyaslama her gebelik birbirinden çok farklıdır allahın izniyle bunların hepsi geçicek ve oğluşunu sağlıkla kucağına alıcaksın bol bol dua et kayracım bunların hepsi sınav zaten bişi kalmamış yavruna kavuşmana biraz sabır ama stres yapma kendini yorma allaha emanet ol

amin canım inşallah hepimizin mutlu haberlerini alırız

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım inşallah
Rabbim o günleride görmemizi nasip etsin hayırlısı ile :Saruboceq:

hadi bakalim hayirli haberlerle gel belki cinsiyetide beli olur bugün,

kız dur hatırlatma sabahtan beri bin bir dolap çevirmeye çalışıyor zaten cinsiyet mevzusunda kaydirigubbakcemile3

cerencim çok sağol.evet doktorda öyle diyor orayı sevmiş sananeki diyor ama canımı yakıyor.kıymetlim o benim biliyor ya şımarıyor.allahım 30 haftalara bir gelsem şu riskli haftalarım bir bitse..sağol canım çok sağol...

olabilir canim benim.bizimde evimiz var zafer mahallesinde o sali pazarin kuruldu sokak

Bitecek annesi bitecek
sen şimdiden bu kadar panik evham olursan bebeğine nasıl bakacaksın canım benim
yapma böyle kendine herşey yolunda bak ne güzel hihoyyyt

canım benim güzel yürekli arkadaşım.inan elimde değil.haftası geliyor ya ne uyuyorum ne yiyorum.her ağrıda acabamı diye düşünüyorum.çok yoruldum anlatamam.dua zaten dilimdeki tek şey.rabbim bir kez sınadı inşallah bu mükafatım olur.rabbim gönlüne uygun güzellikler yaşatsın cnım benim...

Canın ben özalper mahallesinde oturuyorum ama iş yerim sivas caddesinde sana yakın yani buralardan geçersen beklerim bi çayım içmeye
iş yerimin adı re/max görkem

hadi bakalim hayirli haberlerle gel belki cinsiyetide beli olur bugün,
yarama tuz basma kız sabahtan beri takla atıyom cerenin dediği gibi ama zor gülüm ya erken sanırım bir ay daha sıkıcaz dişimizi doktorum 16. hafta dedi

kayracım inan seni çok iyi anlıyorum ama hep iyi düşünmeye çalış ben eminim sapasağlam alıcaksın bebeğini kucağına sadece dinlen sakin ol stres yapma bu çok önemli bebeğin vücudundaki herşeyden etkileniyor bu yüzden sen mutluysan oda mutlu eçvrendekilerde mutlu emin ol sen varsan herşey var sen yoksan hiçbirşey o yüzden önce anne iyi olacak tamammı canım maşallah zaten bu zamana kadar gelmişsin bundan sonrasıda kolayca geçecek korkma ne durumda olan insanlar var daha kötülerini düşün şükret canım

gec olsun güc olmasin bosver bir ay sonra ögren yeterki saglikli olsunda önemlisi o

pişttt kızlarr nolayaa bakiiimmm
çaylara oturmalara davetler var kayraaa büşraaa huuu özelden konuşun anacım bunlarııı aloooooooo
resmen açık adres vermişsiniz kuzum başınıza işmi açacaksınız kaydirigubbakcemile3

yaaaa kızlarrrrr yaaa ben sabahtan beri esniyorum ağzım yırtılacak heee şuralarda bir yerde acık kıvranıp yatsam omamıııııı....
Yada ben verandaya çıkıp oturayım biraz açık hava iyi gelir açılırım

aminn canım allahrazı olsun bol bol dua edicem senin için lütfen kendini kasma sıkıntı yapma bebişinde etkilenir yoksam sen rahat olki oda rahat etsin yastığına bulmuş zaten bol bol uyusun meleğin allah herşeyi gölüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…