- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.721
:ecrin_bebek:hihoyyyt yaşasın sudemiz geldi çok şükürrrrrr
darısı bizlere işallahhhh
ben yemeğe gidiyorum kızlarr
:dance::dance::dance::dancey oyyyyyyyyyyyy maşallah yasemin de anne olduuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Allah her ikisine de sağlık versin inş :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay çok sevindim ya allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah darısı sizlerin başına kızlar allah nazarlardan saklasın:teytey::teytey::teytey::teytey:
afiyet bal şeker olsun canımkaydirigubbakcemile2
evet canım doğumda da faydasını görürüm
annem ameliyat oldu eşim herşeyiyle ilgilendi dr.lar falan da keza öyle hemişre arkadaşları hepsi ggeldi,çiçekler falan oooo
tanımadıkları halde
sağolsunlar
bizim doğum nasıl olur bilmiyorum ama tanıdık olunca güveniyorum onlara:1hug:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yasemini aradımmmmmmmmmmmmm daha yeni yeni kendisine geliyormuş o yüzden onunla değil eşiyle görüştümmm sude hanım mıy mıy ağlıyormuşşşşşş
yani yaseminimiz sudesine kavuştu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ve bir meleğimiz daha sağ salim doğdu çok şükürrrrrrrrrr darısı başımıza inşallaaaaaaaaahhhhhhh canlarımmmmmmmm.....
gedim bileeeeee yemekten
Allah analı babalı büyütsün inş. Darısı başımıza hayırlısıyla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yasemini aradımmmmmmmmmmmmm daha yeni yeni kendisine geliyormuş o yüzden onunla değil eşiyle görüştümmm sude hanım mıy mıy ağlıyormuşşşşşş
yani yaseminimiz sudesine kavuştu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ve bir meleğimiz daha sağ salim doğdu çok şükürrrrrrrrrr darısı başımıza inşallaaaaaaaaahhhhhhh canlarımmmmmmmm.....
nur ciciler çok güsel iyi günlerde kullansınlarrr
ay canım benim hayrlısıyla 2. bebişimizde doğdu inş:teytey::teytey::teytey:darısı hepimizin başına
evet canım topiğimizin ikinci meleğide teşrif ettiler sonunda hihoyyyt hihoyyyt
darısı bekleyenlerin başına inşallah allah hepimizi bir avazda kurtarsın.... :Saruboceq:
tekrar selam kızlar,
sabırsız bir anne adayı olarak adetime 3-4 gün kala yaptırdım testi. 792 çıktı. Acaba ikiz bebeklere mi hamileyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?