Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

:ecrin_bebek:hihoyyyt yaşasın sudemiz geldi çok şükürrrrrr
darısı bizlere işallahhhh

ben yemeğe gidiyorum kızlarr

evet çok şükür nihayet
hadi sende git yemeğini ye afiyet olsun cicim koşşşş

:dance::dance::dance::dancey oyyyyyyyyyyyy maşallah yasemin de anne olduuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Allah her ikisine de sağlık versin inş:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle.....

aminnnnnnnnn gülüm aminnnnnnnnnn
darısı seninde başına sadece bizlerin değil

afiyet bal şeker olsun canımkaydirigubbakcemile2

oyyyyyyy ilk sırada ben kaldımmmmmmm:dance::dance:
oyyyyyyyhhhh terledim haaaaasositosositosositososito
[/QUOTE]

ayyy evet beyazz ilk sırada sen varsın artıkkkkk delikafadulden delikafadulden
senden sonra menzil gülü sonrada beeeeeeennnnnnnn anaaaaaaammmm çarpıntım oldu sankimm delikafadulden delikafadulden

kızlar bunlarda ranama çingeneme aldıklarım

ay aman yesinler aman çokta ciciymiş kız bunlarrrrrrrrrr güle güle giysin çingenen bunları tatlım....

bencede güvenmelisin zaten kuzum
eşin girecekmi peki doğumuna?

Allah analı babalı büyütsün inş. Darısı başımıza hayırlısıyla

ay canım benim hayrlısıyla 2. bebişimizde doğdu inş:teytey::teytey::teytey:darısı hepimizin başına

ay canım benim hayrlısıyla 2. bebişimizde doğdu inş:teytey::teytey::teytey:darısı hepimizin başına

evet canım topiğimizin ikinci meleğide teşrif ettiler sonunda hihoyyyt hihoyyyt
darısı bekleyenlerin başına inşallah allah hepimizi bir avazda kurtarsın.... :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız...bende dayanamayıp aradım yasemini cerencim sen önce davranmışsın sanırımbende saate baktım 1 olmuş bile dedim artık çıkmıştır bende eşi ile konuştum...yasemin henüz tam ayılamamış sude hnm uyuyormuş..ikiside çok şükür saglıklıimişler...4 kilo 100 grammış sanırım yanlış hatırlamıyorsam...ayy sabırsızlıkla dogum hikayesini bekliyorum nasıl geçti neler hissetti...ne güzel bir duygudur...bende girip bir bakayım dedim sizlere..fırsat bulduça yine girecem.

tekrar selam kızlar,

sabırsız bir anne adayı olarak adetime 3-4 gün kala yaptırdım testi. 792 çıktı. Acaba ikiz bebeklere mi hamileyim???

kız elif hoş geldin
kimsin sen? bizi neden bu kadar yakından takip ediyorsun?
yada madem hakkımızda bunca şey biliyorsunda neden yazmadın bu güne dek?
niçin tanıtmadın kendini bize?
hamile olmayımı bekledin yoksa?
yoksa sen tanıdık birimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…