Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım hoş geldin evet biz sabahtan beri saate bakıp zamanın geçmesini bekliyorduk en son dayanamayıp aradım. hihoyyyt
evet sude maşallah iri bir bebişti zaten tosuncuk olmuş kızz allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah....
Sen nasılsın nasıl oldun?

kızzz ne çabuk yedinde geldinnnnnn
afiyet olsun canım doydunmu peki

çorba içtim bi tek :çok üzgünüm:
çiğdem bugün geldimi benmi görmedim sengözlerimebaksanab
bende görmedim gemedi hiç bugun :uhm:
kızlar ben kuaföre gidiyorum bana dua edin
hadi bakalım rast geleekaydirigubbakcemile3

kızlarrr çitlenbiğimin beşiği nasılll???

harikaaa rodanın rengide süper uymuş sağlıkla iyi günlerde büyüsün içindee işallahhh
tekrar selam kızlar,

sabırsız bir anne adayı olarak adetime 3-4 gün kala yaptırdım testi. 792 çıktı. Acaba ikiz bebeklere mi hamileyim???

ikizmi bilmiyorumda erken döllenmce sonucu da böyle değer çıakbilir doktora gitmedinmi

canım biz iyyiz sen nasıl oldun
maşşal 4 kg doğmuşsa yasemin iyi beslemiş
darısı bize işallahh :Saruboceq:

baby elif tanıt bakalım kendini
kimsin necisin ne zamandır bebek istiyosun ilk bebeğinmi
sen biizi tanıyosun bellidee

adım birgül. foruma bugün üye oldum. arkadaşımın tavsiyesi ile şimdiye dek sadece okuyordum yazıları. ama hamiş olunca artıkın bende katıldım aranı:CüvCüv:za

aayyy canım benim bir çorbaylamı duruyorsun akşama kadar acıkırsın ama tatlım dışardan yemek söyle aç durma byle yaaa :teselli:

teşekkür ederim tatlım inşallah ceren içinde uyurkende resimlerini çeker paylaşırım sizlerle akşamada diğer aldıklarımın resmini çekerim inşallah unutmaz isem kaydirigubbakcemile3

ayyy evet ya maşallah sudeye

adım birgül. foruma bugün üye oldum. arkadaşımın tavsiyesi ile şimdiye dek sadece okuyordum yazıları. ama hamiş olunca artıkın bende katıldım aranı:CüvCüv:za

hoş geldin birgül o halde a.s.
madem okuyarak bizi takip ediyorsun soruları az çok biliyorsundur zaten baştan kabul etmişsin sen kaydirigubbakcemile3 birazdan sınavın başlar seninde canım....
sınavdan önce bir soru sürekli takip ettiğin topik burasımı, yoksa başka yerlerde varmı?
Birde tavsiye eden arkadaş kim biz tanıyormuyuz? Bizim topiktenmi?

bende iyiyim şükür..bir gözatayım dedimbelim agrıyorda azıcıik uzandım ..kalkayım şimdi..sonra yine gelmeye çalışırım...sizler nasılsınız..ne var ne yok pek bakamıyorum geçmişe bayagıı yazıyorsunuz çünkü...hadi öptm hepinizi..

kızlar merhaba bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum belki yanlış sayfa diyeceksiniz ama aktif ilerleyen bir sayfada hemen cvp alabilmek için burada paylaşmak istedim..bende 4 aylık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum yapamayacağım ve sezeryan olacak başka bir sayafa bir arkadaş bakın neler yazmış aklıma mantığıma hiç uymayana ve beni ihç tatmin etmeyen inanamayacağım birşey ; sizler böyle bir şey duydunuzmu merak ettim sadece yazıyı aynen aktarıyorum;

(((Bende sezaryanla doğum yaptim.kendime geldiğimde herşey bitmiş bebeğim beni bekliyordu.ama biraz ağri oluyor yatağa koyarken her sarsilmada aci duyuyorsun. Sonra ağri kesici iğnelerle ağri kalmiyor.yanliz bir vajinayi temizleme olayi var,hemşire elini dirseğine kadar sokum içerdeki kani ve parçalari aliyoo.bu çok can yakici oluyoo.bebek yanina geldiğinde biraz sersemlik ve şaşkinlik oluyoo finalin de böyle olmasi en güzeli )))

meryemmeryem seni ekim annesinden bliyorum :))))

sezeryandan sonra hiç bir arkdaşımdan öyle elini sokup içini boşlatma gibi bişi duymadım sanmıyorum onunki istisna olmuş bence

meryemmeryem seni ekim annesinden bliyorum :))))

sezeryandan sonra hiç bir arkdaşımdan öyle elini sokup içini boşlatma gibi bişi duymadım sanmıyorum onunki istisna olmuş bence

saol cnm yaa ne bileyim öyle duyunca şaşırdım dondum kaldım.. bende hiç duymamıştım evet canım ekimde doğum yapacam kısmetse
allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

selam kızlar nabersiniz beni soracak olursanız ben iyim küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim kaydirigubbakcemile3 günüme iki gün kaldı ve hiiiiiç umudum yok hiçç baksanıza milletin dört gün önceden testte çıkıyomuş bende iki gün önce yaptım test negatif çıktı yine kendimi temizliğe vurdum sabahtan beri ara vermeksizin bir hışımla giriştim temizliğe kaydirigubbakcemile3 kız ceren ne kadar tatlı olmuş odası cerenin yaaa göstermeyin böle şeylerrr çok kötü özeniyorum yaaaa senağlama

meryeem ayrıca epiduralda kan boşlasın die aşşadan karnına bastırıyolarmışş
online anlatıyo arkdaşım şu andadelikafadulden

kızlar ben kuaföre gidiyorum bana dua edin
kolay gelsin allah yardımcın olsun
kızlarrr çitlenbiğimin beşiği nasılll???

çok ama çok güzel sağlıkla mışıl mışıl uyusun yatağında cerenimiz

biz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl oldun hala kum döküyomusun mavişim bol bol su iç
4 kilomu maşallah sudemize tombik tombiktir şimdi

o hiç belli olmaz canım benim arkdaş 2aylıkken testte çıktı pozitif
hem bu ay olmasa bidahaki aylarda olcak elbettt umutzuluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…