E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.941
nurcum sen süslee resmini koyarsın kopya çekeriz senden kaydirigubbakcemile3
bende dolabına falan yapıştırmayı düşünüyorum o tarz şeyler
gülüm sen yorma kendini, ama iyiyim diyorsan yap bir kek :)ya ben kolay bişe yapsam malum midem ekşimeye başladı ayy...bende size kek yapayım olmazmı..
yada hepimiz yazışmıcaz akşam buluşçaz burdaa :roflol::roflol:
o zamanda çatlarız kesin yazışmadan :roflol:
ben de mercimek köftesi, mozayik pasta ve deeeeee meyveli tart yaptım kızlaaaaaaaaaaar... kimsenin canı çekmez inşallah bu arada
seni gidi uyanık seniii :smiley-cool:
kalmış şurda 5 sayfa... mümkün mü?
abala ya ben utandım şimdi sen bayagı birşeyler yapmışsın..anam şu halimize bakın neler konuşuıyoruz...cerende gelse idi çok iyi olurdu..bu arada nice sayfalara kızlar 3000 de geldik ..
kızlarrrr nihayet geldimmmmmm sizi çok özledim bütün gün bir yanım hep eksikti canlarımmmmmm
Meğer siz hayatımda ne kadar önemli bir yeri kaplıyormuşsunuzda haberim yokmuşşşş
eee ne var ne yok anlatın bakalım yeni havadisler varmı?
ben bir geçmişe göz atıp geleyim :)
heyooooooooooooooo yetiştin partiye güzelim... hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Yazılarında "göt" kelimesini acik acik kullandigi icin mahkemeye verilen Can Yucel, mahkemedeki sözlü
savunmasini 'Ne diyelim hakim bey. Bizim köyde göte göt derler' diye bitirir.
Ancak oncesinde bir de fikra anlatir mahkemede.
(Can Yucel bu davadan beraat etmistir.)
Bir koyde atesli bir hasta vardir, kasabaya doktora
getirir hastayi köylüler. koca devletin koca doktoruna.
Doktor hastaya fitil verir ve köye döner dönmez hastaya
fitili anusten vermelerini söyler.
Köylüler tabi 'tamam doktor bey' diyip köye giderler.
Köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse
anüs ne demektir bilemez.
Bu nedenle bir türlü ilacıda veremezler hastaya.
Hastanin durumu da gitgide kötüleşmektedir.
Bunun üzerine köylü, doktora, koca devletin koca
doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz.
Ne curet di mi doktoru arayacak bi köylü.
Neyse durumun vahameti uzerine muhtar aramayi kabul eder.
Bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, "biz ne yapacagimizi bilemedik doktor bey" falan der işte. Karşıdan doktor bişiler söyler.
Muhtar teşekkür edip telefonu kapatır döner arkasina:
"makattan verin dedi doktor" der.
Yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar falan, ama makat ne bilen yoktur yine.
Hasta ise gitti gidecek, ateşler içinde kıvranıyor baya.
Ihtiyar meclisi toplanir. son care,
doktorun bir kez daha aranmasina karar verilir.
Yine kimse aramak istemez doktoru. nihayetinde yine biri
kandırılır, telefonun başına geçer, ama bi yandanda
söylenmektedir:
"cok kizacak doktor bey cok!" diye. Sonunda telefonu acar,
durumu anlatır, doktor bişiler söyler yine.
Telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner:
"gördünüzmü ben size söylemiştim çok kızacak diye;
götüne sokun dedi...!!kaydirigubbakcemile3
cereeen gelmiş bizim saat 4te dershanemiz var partiyi yapıp gideyim...
burcucum canım ben aslında hiçbişey düşünmüyordum duvara ama cibinliğimizin yerini yanlış yapmışlar mecburen başka yeri deldik oranın dötü açık kaldı onu kapatacaz
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt :dance: :dance: :dance: :dance:
bende diyordum bunlar çoktaaaaannn üç bini bulmuştur ama bulamamışsınız çok fazla geçmiş yok anlaşılaaannnn :teytey: :teytey: :teytey:
burcucum canım ben aslında hiçbişey düşünmüyordum duvara ama cibinliğimizin yerini yanlış yapmışlar mecburen başka yeri deldik oranın dötü açık kaldı onu kapatacaz
kızlarrrr nihayet geldimmmmmm sizi çok özledim bütün gün bir yanım hep eksikti canlarımmmmmm
Meğer siz hayatımda ne kadar önemli bir yeri kaplıyormuşsunuzda haberim yokmuşşşş
ohh amanda aman çok severim kız arnavut ciğerini yanıan sumaklı soğan olcek maydanozlu ohh ohhhkız çiğdem mantımı yaptın bizzee
bende arnavut böreği yaptım
ykmu artttıran kaydirigubbakcemile3
geldi geldi yetiştiiiialkisalkisalkisceren kızz gelemedim parti başlıcak
hepimiz arsakmı telekomu baskı yapsak düzeltsin internet hatlarını
oy ablam ya yoruldun iyicene ellerine sağlık vallacokacimcoookben de mercimek köftesi, mozayik pasta ve deeeeee meyveli tart yaptım kızlaaaaaaaaaaar... kimsenin canı çekmez inşallah bu arada
olmamı canım ya olur tabi az candan çok maldan kaydirigubbakcemile3ya ben kolay bişe yapsam malum midem ekşimeye başladı ayy...bende size kek yapayım olmazmı..
beşiği çok uygun almışın canım ya nerden aldın bende alayım site adresi falan varsa mağazanın burda 130 diyorlar beşiğe sinir oluyorum hiç inmiyorlarvalla ablacım ben kendim yaparım onları 50 lirdan başlıyor yuh dedim ben küçük beşiğini bie 75 liraya aldım
geldi geldi cerende yetiştii:dance:abala ya ben utandım şimdi sen bayagı birşeyler yapmışsın..anam şu halimize bakın neler konuşuıyoruz...cerende gelse idi çok iyi olurdu..bu arada nice sayfalara kızlar 3000 de geldik ..
kuzum ya bizde seni çok özledik hoşgeldin sefa geldin partiye yetiştin bized senden bahsedip durduk nur bana fotoğraf küçültmeyi öğretti sağolsun sohbet güzeldi ciddi birşey yok sayılır herşey yolunda zeynebin cicilerini dün akşam çektim arkadaşımız makinenin kartını getirdi ama küçültmeyi beceremedim eşimde mayışmıştı onada soramadım buyüzden ekleyemedim ama bu akşam eklicem süperrr olcek dün akşam kızımın çeyizini serdim yere çekebildiğim kadar çektimkızlarrrr nihayet geldimmmmmm sizi çok özledim bütün gün bir yanım hep eksikti canlarımmmmmm
ohh kadro tamamdır kızlar hadi ne duruyoruz kuduralım gariii:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelaeheyooooooooooooooo yetiştin partiye güzelim... hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
boşver geçmişi akşam evde okursun, gel şimdi yanımıza, özledik seni beeee :1hug: :1hug: :1hug: oyyy yerim seni ben Şeniz Şeniz
yaaaa bırak be nur ne dershanesi otur evde haftanın son günü dershanemi olur alllaaaseeennnn kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa ne dersanesi ya, bugün de dersane mi olur? boşver otur gitme bugün bak ne güzel partimizi yapacağız... sen de yaaanii... hem dersane sende sancı yapıyor bir kere
geldim ablam geldim bir yandan iş yapmaya çalışıyorum bir yandanda size yetişmeye malum cuma :çok üzgünüm:
bende sizi çooooooooookkkkkkkkkk özlediiiimmm Şeniz
arnavut ciğeri deel kız aşmı erdin zillli :mymeka:
arnavut böreğii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?