Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya ben kolay bişe yapsam malum midem ekşimeye başladı ayy...bende size kek yapayım olmazmı..
gülüm sen yorma kendini, ama iyiyim diyorsan yap bir kek :)
yada hepimiz yazışmıcaz akşam buluşçaz burdaa :roflol::roflol:
o zamanda çatlarız kesin yazışmadan :roflol:

kalmış şurda 5 sayfa... mümkün mü?

kızlarrrr nihayet geldimmmmmm sizi çok özledim bütün gün bir yanım hep eksikti canlarımmmmmm
Meğer siz hayatımda ne kadar önemli bir yeri kaplıyormuşsunuzda haberim yokmuşşşş

eee ne var ne yok anlatın bakalım yeni havadisler varmı?
ben bir geçmişe göz atıp geleyim :)

abala ya ben utandım şimdi sen bayagı birşeyler yapmışsın..anam şu halimize bakın neler konuşuıyoruz...cerende gelse idi çok iyi olurdu..bu arada nice sayfalara kızlar 3000 de geldik ..

e gülüm ben bugün evdeyim, siz iştesiniz, tabii ki ben yapacağım, kıyar mıyım ben size... Dediğin gibi Ceren de burada olabilseydi keşke tam da gününü buldu telekomun arızası, hayret bişey... inşallaaaaaaaaahhhhh 4000-5000'leri görelim, güzel haberlerle dolsun sayfalarımız :)

heyooooooooooooooo yetiştin partiye güzelim... hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

cereeen gelmiş bizim saat 4te dershanemiz var partiyi yapıp gideyim...
burcucum canım ben aslında hiçbişey düşünmüyordum duvara ama cibinliğimizin yerini yanlış yapmışlar mecburen başka yeri deldik oranın dötü açık kaldı onu kapatacaz

heyooooooooooooooo yetiştin partiye güzelim... hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt :dance: :dance: :dance: :dance:
bende diyordum bunlar çoktaaaaannn üç bini bulmuştur ama bulamamışsınız çok fazla geçmiş yok anlaşılaaannnn :teytey: :teytey: :teytey:

süpeeeeer yaaa... bayılırım zaten Can Yücel'e :)

yaaaa bırak be nur ne dershanesi otur evde haftanın son günü dershanemi olur alllaaaseeennnn kaydirigubbakcemile3

boşver geçmişi akşam evde okursun, gel şimdi yanımıza, özledik seni beeee :1hug: :1hug: :1hug: oyyy yerim seni ben Şeniz Şeniz

aaaaaaaaaaa ne dersanesi ya, bugün de dersane mi olur? boşver otur gitme bugün bak ne güzel partimizi yapacağız... sen de yaaanii... hem dersane sende sancı yapıyor bir kere

süperre yettin gariiii
geçmişi boşverrr geyik yaptık kaydirigubbakcemile3

:roflol:
bende duvara tahta raflar yapıolar ya iki dene ondan yaptırmak istiyorum oyuncak koymak için
o paalı şeylere gerek kalmazz hem ne kadarcık
duvarım varki gözükçek odam küçük

kız çiğdem mantımı yaptın bizzee
bende arnavut böreği yaptım
ykmu artttıran kaydirigubbakcemile3
ohh amanda aman çok severim kız arnavut ciğerini yanıan sumaklı soğan olcek maydanozlu ohh ohhh

ceren kızz gelemedim parti başlıcak
hepimiz arsakmı telekomu baskı yapsak düzeltsin internet hatlarını
geldi geldi yetiştiiiialkisalkisalkis

ben de mercimek köftesi, mozayik pasta ve deeeeee meyveli tart yaptım kızlaaaaaaaaaaar... kimsenin canı çekmez inşallah bu arada
oy ablam ya yoruldun iyicene ellerine sağlık vallacokacimcoook

ya ben kolay bişe yapsam malum midem ekşimeye başladı ayy...bende size kek yapayım olmazmı..
olmamı canım ya olur tabi az candan çok maldan kaydirigubbakcemile3

valla ablacım ben kendim yaparım onları 50 lirdan başlıyor yuh dedim ben küçük beşiğini bie 75 liraya aldım
beşiği çok uygun almışın canım ya nerden aldın bende alayım site adresi falan varsa mağazanın burda 130 diyorlar beşiğe sinir oluyorum hiç inmiyorlar

abala ya ben utandım şimdi sen bayagı birşeyler yapmışsın..anam şu halimize bakın neler konuşuıyoruz...cerende gelse idi çok iyi olurdu..bu arada nice sayfalara kızlar 3000 de geldik ..
geldi geldi cerende yetiştii:dance:

kuzum ya bizde seni çok özledik hoşgeldin sefa geldin partiye yetiştin bized senden bahsedip durduk nur bana fotoğraf küçültmeyi öğretti sağolsun sohbet güzeldi ciddi birşey yok sayılır herşey yolunda zeynebin cicilerini dün akşam çektim arkadaşımız makinenin kartını getirdi ama küçültmeyi beceremedim eşimde mayışmıştı onada soramadım buyüzden ekleyemedim ama bu akşam eklicem süperrr olcek dün akşam kızımın çeyizini serdim yere çekebildiğim kadar çektim

ohh kadro tamamdır kızlar hadi ne duruyoruz kuduralım gariii:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

boşver geçmişi akşam evde okursun, gel şimdi yanımıza, özledik seni beeee :1hug: :1hug: :1hug: oyyy yerim seni ben Şeniz Şeniz

geldim ablam geldim bir yandan iş yapmaya çalışıyorum bir yandanda size yetişmeye malum cuma :çok üzgünüm:
bende sizi çooooooooookkkkkkkkkk özlediiiimmm Şeniz

yaaaa bırak be nur ne dershanesi otur evde haftanın son günü dershanemi olur alllaaaseeennnn kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaa ne dersanesi ya, bugün de dersane mi olur? boşver otur gitme bugün bak ne güzel partimizi yapacağız... sen de yaaanii... hem dersane sende sancı yapıyor bir kere

ahhhh ahhh yaramı deşmeyin şöyle evimde elimde kumanda ile oturmayı özledimsenağlamasenağlama

son 3 sayfa gacılarrr aman nur sen dersaneyi ceren sende hesapları boşver ay şunun şurasında 3 sayfa kaldııı ömür biter iş bitmez kızlarrrr kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…