- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.961
süperre yettin gariiii
geçmişi boşverrr geyik yaptık kaydirigubbakcemile3
kuzum ya bizde seni çok özledik hoşgeldin sefa geldin partiye yetiştin bized senden bahsedip durduk nur bana fotoğraf küçültmeyi öğretti sağolsun sohbet güzeldi ciddi birşey yok sayılır herşey yolunda zeynebin cicilerini dün akşam çektim arkadaşımız makinenin kartını getirdi ama küçültmeyi beceremedim eşimde mayışmıştı onada soramadım buyüzden ekleyemedim ama bu akşam eklicem süperrr olcek dün akşam kızımın çeyizini serdim yere çekebildiğim kadar çektim
elin değmişken bir de ciğer yapivereydin, kızın canı çekti baksana :roflol:
bugün para günümü yoksamdelikafaduldendelikafadulden
aman dötünü kapayın kızkaydirigubbakcemile3cereeen gelmiş bizim saat 4te dershanemiz var partiyi yapıp gideyim...
burcucum canım ben aslında hiçbişey düşünmüyordum duvara ama cibinliğimizin yerini yanlış yapmışlar mecburen başka yeri deldik oranın dötü açık kaldı onu kapatacaz
bende bayılıyorum dobra adamsüpeeeeer yaaa... bayılırım zaten Can Yücel'e :)
tabi ya bencede ek bugün ekaaaaaaaaaaa ne dersanesi ya, bugün de dersane mi olur? boşver otur gitme bugün bak ne güzel partimizi yapacağız... sen de yaaanii... hem dersane sende sancı yapıyor bir kere
yaa aşerdim galiba gözüm dönmüş galibalülülülülülüarnavut ciğeri deel kız aşmı erdin zillli :mymeka:
arnavut böreğii
al anacığım kumandayı otur aç tvyi bak hiç bişey olmaz bir güncük ek yaa birde arkadaşlarına dikkat et derdi annem hep yoldan çıkarırlar senidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3ahhhh ahhh yaramı deşmeyin şöyle evimde elimde kumanda ile oturmayı özledimsenağlamasenağlama
arnavut ciğeri deel kız aşmı erdin zillli :mymeka:
arnavut böreğii
ahhhh ahhh yaramı deşmeyin şöyle evimde elimde kumanda ile oturmayı özledimsenağlamasenağlama
bugün para günümü yoksamdelikafaduldendelikafadulden
son 3 sayfa gacılarrr aman nur sen dersaneyi ceren sende hesapları boşver ay şunun şurasında 3 sayfa kaldııı ömür biter iş bitmez kızlarrrr kaydirigubbakcemile2
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Ceren bize de bize de laelaelaelaelae
yaptım yaptım kıyamadım gene cokacimcoook
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Ceren bize de bize de laelaelaelaelae
cerencim sağol canımmm :1hug:
3000 nin şerefine bizede dağıtır herhaldee kaydirigubbakcemile3
elin ne çabuk kız.. helal sana... hadi geçin bakalım, self servis herkes kendi alıyor, afiyet olsun kızlar, hadiii sütleri tokuşturalım :içelim:
elin ne çabuk kız.. helal sana... hadi geçin bakalım, self servis herkes kendi alıyor, afiyet olsun kızlar, hadiii sütleri tokuşturalım :içelim:
evet bugünün şerefine azcık ucundan bize de dağıtıverirsin artık Cerencim
ben geçen hafta senin tüm kredi kartlarını kapattım bir kere senin hakkın doldu sen hala ne yüzle benden mani mani istiyon abla yaaaaa kızlara bişi kalmıyor ne çok para harcıyon senn :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:he öyle pratiğimdir işte benn
isimlerini biliomda allahdan hava basabiliom kocam arnavut olunca kaydirigubbakcemile3
ben geçen hafta senin tüm kredi kartlarını kapattım bir kere senin hakkın doldu sen hala ne yüzle benden mani mani istiyon abla yaaaaa kızlara bişi kalmıyor ne çok para harcıyon senn :mymeka:
:1hug::1hug::1hug: biliyordum ellerine sağlık balımmmmasa hazır kızlarrrr uzunca dopdolu bi sama çiğdem kıyamdım iki dakkada sana arnavut ciğeride yaptım sütlerinizi hazırlayın şerefe yapmak içinnnn
:1hug:a.s.yaptım yaptım kıyamadım gene cokacimcoook
ellere varda bize yokmiii yokmii yokmiiikaydirigubbakcemile33000 nin şerefine bizede dağıtır herhaldee kaydirigubbakcemile3
ayy kaldırdım ay bardağımı guluk guluk şerefinize güzellerrrrelin ne çabuk kız.. helal sana... hadi geçin bakalım, self servis herkes kendi alıyor, afiyet olsun kızlar, hadiii sütleri tokuşturalım :içelim:
hamaratım benimmmmm arnavutta pek güzel olmuş oh ohhhcokacimcoookhe öyle pratiğimdir işte benn
isimlerini biliomda allahdan hava basabiliom kocam arnavut olunca kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
cunda cunda geziyor iştee ablam
:roflol: :roflol: :roflol:
duymadın mı sen? isteyenin bir yüzü kara demişler kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
cunda cunda geziyor iştee ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?