Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

süperre yettin gariiii
geçmişi boşverrr geyik yaptık kaydirigubbakcemile3

eveet canımm yettim gari yetiştim sizeee

bu arada burcum başınız sağolsun canım :Saruboceq:

oy oy oy ne güzel ya canım benim bu akşamda resimleri koy bekliyoruz mutlaka bir ara girer bakarım ben fıstık yerimseniben
eeee canlarım cicilerim ne var ne yok kimler neler hazırladı bakiiimmm
eee parti başlamadımı daha ee hayyydiii kopalımmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

masa hazır kızlarrrr uzunca dopdolu bi sama çiğdem kıyamdım iki dakkada sana arnavut ciğeride yaptım sütlerinizi hazırlayın şerefe yapmak içinnnn

aman dötünü kapayın kızkaydirigubbakcemile3

süpeeeeer yaaa... bayılırım zaten Can Yücel'e :)
bende bayılıyorum dobra adam

aaaaaaaaaaa ne dersanesi ya, bugün de dersane mi olur? boşver otur gitme bugün bak ne güzel partimizi yapacağız... sen de yaaanii... hem dersane sende sancı yapıyor bir kere
tabi ya bencede ek bugün ek
arnavut ciğeri deel kız aşmı erdin zillli :mymeka:
arnavut böreğii
yaa aşerdim galiba gözüm dönmüş galibalülülülülülü

ahhhh ahhh yaramı deşmeyin şöyle evimde elimde kumanda ile oturmayı özledimsenağlamasenağlama
al anacığım kumandayı otur aç tvyi bak hiç bişey olmaz bir güncük ek yaa birde arkadaşlarına dikkat et derdi annem hep yoldan çıkarırlar senidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

arnavut ciğeri deel kız aşmı erdin zillli :mymeka:
arnavut böreğii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ahhhh ahhh yaramı deşmeyin şöyle evimde elimde kumanda ile oturmayı özledimsenağlamasenağlama

eee gitmeyiver o zaman bir sınavdır tutturdunuz gidiyor yani ayıp yaa kızıyorum ama size hamiş halinizle böyle klava:

bugün para günümü yoksamdelikafaduldendelikafadulden

eveeettt bu gün para günü canikommm yerimseniben

son 3 sayfa gacılarrr aman nur sen dersaneyi ceren sende hesapları boşver ay şunun şurasında 3 sayfa kaldııı ömür biter iş bitmez kızlarrrr kaydirigubbakcemile2

valla ben hesapları boşverdimde paraları dağıtmayı boş verirsem işçilerde beni boş verir cicim kaydirigubbakcemile3 mümkün mertebe yanınızdayım gülümmmmm

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Ceren bize de bize de laelaelaelaelae

ne kadar lazım cicim :jeyyar:

cerencim sağol canımmm :1hug:

sende sağol birtanemmm :teselli:

3000 nin şerefine bizede dağıtır herhaldee kaydirigubbakcemile3

tabi tabi siz isteyin yeterki bütün paralarım feda olsun yavruuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

elin ne çabuk kız.. helal sana... hadi geçin bakalım, self servis herkes kendi alıyor, afiyet olsun kızlar, hadiii sütleri tokuşturalım :içelim:

haydiiiiiiiiiinnnnnnnnn içelim güzelleşeliiiiiiimmmmmmmmmm :içelim: :içelim:

he öyle pratiğimdir işte benn
isimlerini biliomda allahdan hava basabiliom kocam arnavut olunca kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
ben geçen hafta senin tüm kredi kartlarını kapattım bir kere senin hakkın doldu sen hala ne yüzle benden mani mani istiyon abla yaaaaa kızlara bişi kalmıyor ne çok para harcıyon senn :mymeka:

duymadın mı sen? isteyenin bir yüzü kara demişler kaydirigubbakcemile3

masa hazır kızlarrrr uzunca dopdolu bi sama çiğdem kıyamdım iki dakkada sana arnavut ciğeride yaptım sütlerinizi hazırlayın şerefe yapmak içinnnn
:1hug::1hug::1hug: biliyordum ellerine sağlık balımmm

yaptım yaptım kıyamadım gene cokacimcoook
:1hug:a.s.

3000 nin şerefine bizede dağıtır herhaldee kaydirigubbakcemile3
ellere varda bize yokmiii yokmii yokmiiikaydirigubbakcemile3

elin ne çabuk kız.. helal sana... hadi geçin bakalım, self servis herkes kendi alıyor, afiyet olsun kızlar, hadiii sütleri tokuşturalım :içelim:
ayy kaldırdım ay bardağımı guluk guluk şerefinize güzellerrrr

he öyle pratiğimdir işte benn
isimlerini biliomda allahdan hava basabiliom kocam arnavut olunca kaydirigubbakcemile3
hamaratım benimmmmm arnavutta pek güzel olmuş oh ohhhcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…