- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.161
evet ablacım aynen öyle kaydirigubbakcemile3 ne günlerdi iyi çalışmıştık valla neyse ben bu halimden yinede çok mutluyum sonuçta geçici bunlar Allah kalıcı hastalık vermesin kimseye seneye bebişim inşallah kucağıma geldiğinde hepsini unutucamn ve iyiki çekmişim iyiki doğurmuşum dicem inşallah kaydirigubbakcemile3
ablam ya bende merak ettim msnden yazdım ama cevap yok daha ne dedi doktor acep sen arkaceptenbir mesajmı atsankikızlar Ceren sabah saat kaçta gidecekti doktora haberi olan var mı?
çok geçmiş olsun yasemincim bende tam bu kız nerelerde diyecektim malum liste kuralları var ama senin mazeretin varmış kabul edildi yane :)selam kızlar hoşbulduk burcucum nasıl olayım geçen gün hastanede yattım serum felan verdiler iyi geldi çok şükür daha iyiyim sekizinci haftaya girdik dün bakalım iki aylık olduk yani üçüncü ayda bitince çok rahatlıcaksın diyo doktor kaydirigubbakcemile3 bu velet kuruttu beni kaydirigubbakcemile3 sizler napıyosunuz özledim valla ya burda olmayı bir aydır hayattan kopuk yaşadım resmen hehe ceren daha doğurmamış galiba kaydirigubbakcemile3
sık dişini canımcımevet canım bulantılar yüzünden çok şiddetlenmişti istifralarım her yediğim lokmayı çıkarıyodum baygın halde yatıyodum hep anlıcağın onun için bi kaç tane serum verdiler bide idrarımda iltihap çıktı onun içinde antibiyotik verdi oda baya iyi geldi bugün o günlere göre çok daha iyiyim Allaha şükür inşallah zamanla dahada iyi olucam
yap tabi yappp be canım dünür belkide doğurdu ayy merak ettim varyaakızlar soruları buldum
görev dünürümündü ama kendisi malum doğurdu doğurcak olduğu için
bugunlük ben üstleniyorum bi mahsuru varmı arkdaşlarım
o ne ya tamamdır kısacık cevap ben tek tek cevaplamıştım şike varrr :) güğzelce cevaplasana kız sevtapp geçiştirme sorularıı aaa ceren olsa oklavayı çıkarmıştı dur ben onun yerine çıkarayımTAMAMDIR....BASKAkaydirigubbakcemile3
liste için bizim bazı kritelerimiz var ve ssizin bunlara uymanız gerekiyor1- öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip biizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın.
4- biz burda aile gibiyizdir sende kendini ve burdakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- bu şartlara uyduğun sürece listeye sende katılabilirsin....
kıssss buarada ne parası ?ne hasabı hangı hesaba nekadar?cadıarzu
hadi ordan utanırmış det az önce balşına vuran ben değildim sanki donlarınızı çıkarın demiyoruz ayol altı üstü sınavvkaydirigubbakcemile3ee böyle ulu orta mı olucaz sınavı?utanırım ben kaydirigubbakcemile3
güle güle yasemin gene gelllllneyse kızlar benim şimdi çıkmam lazım inşallah sonra gelirim tekrar hepinizi öptümmm çok sağolun herşey için gülçinede selam söleyin kaydirigubbakcemile3 onuda özledim inşallah oda hayırlısıyla kurtulur hoşçakalın
heh şöle yaasengözlerimebaksanabsoruları geçiştrimek yok kopya çekmek yok hepsine tek tek cevap alıcaz
değerlendirmeden sonra listeye isminiz yazılıcak :umursamaz:
sen diğerlerii onayla o işin geyiği kaydirigubbakcemile3
kesinlikleeeeeeeeeeeBEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN UMUTLU HAMİŞ VE ANNE ADAYLARI
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....
1- Ne kadarlık evlisin?1 sene 10 aylık evliyim canım
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?6 ay bekledim bebişimi
3- İlk Hamileliğinmi?evet
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?normal yoldan
5- Kaç Yaşındasın?24
6- Kaç Kardeşsiniz?2
7- Nerelisiniz?eskişehir
8- Evin kaçıncı çocuğusun?2.çocuğum bi tanecik ablam var
9- T.C. Kimlik No?
10- Meslek? Okul?ing.öğertmeniyim
11- Eşin ne iş yapıyor?o da ing.öğretmeni okulda tanıştık.bu da benden kaydirigubbakcemile3
12- Maddi durumunuz nedir?öğrtmenin hali nolcak işte kıt kanaat geçiniyoz çok şükür
13- Burayı nasıl buldunuz?gezerken diyaloglarınız,aktif olmanız bide benden tecrübeli olmanız hoşuma gitti
14- Burdaki üyelerden memnunmusunuz?çoook.ama biraz terbiyesizler kaydirigubbakcemile3
15- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz
:roflol::roflol: hesap numaranı verseydin ya burcu :)
güle güle canım, dikkat et kendine :)neyse kızlar benim şimdi çıkmam lazım inşallah sonra gelirim tekrar hepinizi öptümmm çok sağolun herşey için gülçinede selam söleyin kaydirigubbakcemile3 onuda özledim inşallah oda hayırlısıyla kurtulur hoşçakalın
mesaj çektim canım, yoldaymış birazdan gelirim topiğe dediablam ya bende merak ettim msnden yazdım ama cevap yok daha ne dedi doktor acep sen arkaceptenbir mesajmı atsanki
karışmasın ayol tek tek cevaplayacaksın soruları süren başladı burcu yemekten gelinceye kadar cevaplayın bakimmmCIGDEM79 KAFAM KARISTI:)))):uhm:
afiyet olsun şekerimhadi kızlar ben yemeğe gidiyorum bu süreçte sizde cevaplarınızı yapıp yollayın
ohh iyi bari gelsinde öğreneblim doktor ne dedi ceren nasılmış ayy merak ettimgüle güle canım, dikkat et kendine :)
mesaj çektim canım, yoldaymış birazdan gelirim topiğe dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?