Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hayrola? görümceni tahmin ettim de, eşin seni sinirlendirmezdi pek... anlatmak ister misin hayatım?

bence geçtin bile, bakalım son kararı Burcu verecek :)

ablacım benim eşim evden çalışıyor biliyorsun homeofis yani salı günü mesaim var diye ben dr randevusunu alırken bir sürü kızdı bana çıkışa al falan diye... sonrada annemin bileti alınacaktı bideona kızdı hafta içi ben evden çıkamadım diye...
bugünde görümcem çocuğunu dra götürecekmiş 2 gündür arıyor bizi bi götür diye benimkide tabi gelirim aa hiç zahmet olur muı falan diye şey yaptı bende sinirlendim bana gelince hafta içi mesaide onlara ağzını açmadan gittin diye..
istanbulu biliyorsun alacım ben küçükçekmecedeyim burdan kartala gitti onları alacak çapaya götürecek bide çapadan evlerine bırakacak...
çıkarkende durmuş hadi sende gel diyor

kesinlikleeeeeeeeeee

hadi bakalım hayırlı uğuru olsun cevaplar süperdi vereliniortak

allah razi olsun arkadaslarrrr

günaydin bu arada nasilsinizzzzz
günaydın canım oğluşun pek şeker maşallah

Hilalcim, cevaplarına bayıldım :lepi:

afiyet olsuuuuuuuuun
sağol ablacım
kızlar gectınmı yav bukadarmı?
heh bak korktunu kadar değilmiş dimi

oglusum baya büyümüs dimi teyzeleri iste allahin mucizesi iste bakim bakim aglamak geliyo icimden
allah herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu
amiinnnnnnnnn:Saruboceq:

evet canım gelince öğreneceğiz

geçtiiiiiiiiiiiiiiin... bence yani, burcu da değerlendirecek
değerlendiridm bencede geçtiler ablacım liste güncelleme işini sana bıraksam onu beceremiyorum iştee bi türlü :kedi:

görümcem ve eşime sinirlendim ablacım
hayırdır canım yaa lalaımmı sopaları elimize klava:

yemeğe gidiyorum kızlar, afiyet olsuuuuuuuun :)

afiyet olsun ablacım

aa sopayı elimize alıp savurmalıymışız bileeklava:
niye bu eşler böyle yav ailelerine deli oluyolar
üzülme sen canım emi hepsi aynı bunların napcaz

allah razi olsun sekerim senin mirac nasil iyimi

teşekkürler burcu filiz ablamın yüzünü kara çıkarmadım hakettiğim yerdeyim :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3

topiğimize listemize hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
ama bizi hiç bi zaman habersiz bırkmıcaksın
bi yere gitceğin zamanda haber verceksin valla merkatan ölüyoz görüyosun kaydirigubbakcemile3

allah razi olsun arkadaslarrrr

günaydin bu arada nasilsinizzzzz
iyiyiz canım sen nasılsın

kızlar gectınmı yav bukadarmı?
sanırım geçtin gibi burcu bakar şimcik

oglusum baya büyümüs dimi teyzeleri iste allahin mucizesi iste bakim bakim aglamak geliyo icimden
allah herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu
evet canım maşallah amin aminnn
once benımkıne bakıcak sen bekle...:jeyyar:klava:
durun kızlar ya ikinizeede bakarlar ayol yemeyin birbirinizikaydirigubbakcemile3

görümcem ve eşime sinirlendim ablacım
canım sakin olmaya çalış

afiyet olsun şeker

yemeğe gidiyorum kızlar, afiyet olsuuuuuuuun :)
afiyet olsun abla
afıyet olsun kızlar bende bıseyler yıyeyım ılacım saatı geldı...20 dk burdayım
sanada afiyet olsun cicim

ya anlamıyorum bu insanları ta ordan gel bizimkini götür demekte ne oluyor atlasın taksiye gitsinler çocuğunu doktora götürecekse kendi götüremiyormu ala ala valla sinirlendiğin kadar varmış ama sakin ol canım sen bebişi düşün bazen eşler hayır diyemiyor işte oluyor böyleşeyler üzerinde durma büyütme umursamaz davran bırak o anlar yavşar sana zaten :teselli:

yemeğe gidenlere fiyet olsun şekerler

sağol canımcım

hosgeldin hemsommmmmmm

topiğimize listemize hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
ama bizi hiç bi zaman habersiz bırkmıcaksın
bi yere gitceğin zamanda haber verceksin valla merkatan ölüyoz görüyosun kaydirigubbakcemile3

tabii ne demek şekerim.yalnız ben malum bi yerde olduğumdan bağlantılar gidiveriyo onu önceden sööliyim kaydirigubbakcemile2

SLM kızlar bende aranıza katıldığımı umuyorum 3 gündür test yapıyorum 2.çizgi silik ama uzak tuttğunda da belli oluyor adet günüme daha 3 gün var önceden test yaptım umarım hamileyimdir.cumartesi kan testi vericem.çok belim ağrıyor ve midem bulanıyor ve ağzımda sürekli metal tadı var sürekli yatıyorum.umarım herşey yolunda gider bende sizlerle paylaşırım:Saruboceq:

burcuuuuuuu.....gectimmi....kıssss :)))))amma cok yedım yav 4.5 aylık oldum 6 kılo almısım valla bu gıdısle daha alırım...

bende 5,5 aylik oldum 7 kilo aldim ama normalmis ben doktora sordum doguma kadar bi 6 kilo daha alirsak iyi

normalde 58 kıloyduk uzunboylu balık etlıyım sımdı kılolu oldum kısss valla ınsallah dahada almayız doguma kadar 12_14 kılo almak normalmıs:1shok:dogumdan sonra nasıl vercem kocam benı begenmıcek valla uyus oluyo kılolulara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…