- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.201
hayrola? görümceni tahmin ettim de, eşin seni sinirlendirmezdi pek... anlatmak ister misin hayatım?
bence geçtin bile, bakalım son kararı Burcu verecek :)
yemeğe gidiyorum kızlar, afiyet olsuuuuuuuun :)
kesinlikleeeeeeeeeee
günaydın canım oğluşun pek şeker maşallahallah razi olsun arkadaslarrrr
günaydin bu arada nasilsinizzzzz
sağol ablacımHilalcim, cevaplarına bayıldım :lepi:
afiyet olsuuuuuuuuun
heh bak korktunu kadar değilmiş dimikızlar gectınmı yav bukadarmı?
amiinnnnnnnnn:Saruboceq:oglusum baya büyümüs dimi teyzeleri iste allahin mucizesi iste bakim bakim aglamak geliyo icimden
allah herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu
değerlendiridm bencede geçtiler ablacım liste güncelleme işini sana bıraksam onu beceremiyorum iştee bi türlü :kedi:evet canım gelince öğreneceğiz
geçtiiiiiiiiiiiiiiin... bence yani, burcu da değerlendirecek
hayırdır canım yaa lalaımmı sopaları elimizegörümcem ve eşime sinirlendim ablacım
yemeğe gidiyorum kızlar, afiyet olsuuuuuuuun :)
ablacım benim eşim evden çalışıyor biliyorsun homeofis yani salı günü mesaim var diye ben dr randevusunu alırken bir sürü kızdı bana çıkışa al falan diye... sonrada annemin bileti alınacaktı bideona kızdı hafta içi ben evden çıkamadım diye...
bugünde görümcem çocuğunu dra götürecekmiş 2 gündür arıyor bizi bi götür diye benimkide tabi gelirim aa hiç zahmet olur muı falan diye şey yaptı bende sinirlendim bana gelince hafta içi mesaide onlara ağzını açmadan gittin diye..
istanbulu biliyorsun alacım ben küçükçekmecedeyim burdan kartala gitti onları alacak çapaya götürecek bide çapadan evlerine bırakacak...
çıkarkende durmuş hadi sende gel diyor
hadi bakalım hayırlı uğuru olsun cevaplar süperdi vereliniortak
günaydın canım oğluşun pek şeker maşallah
sağol ablacım
heh bak korktunu kadar değilmiş dimi
amiinnnnnnnnn:Saruboceq:
değerlendiridm bencede geçtiler ablacım liste güncelleme işini sana bıraksam onu beceremiyorum iştee bi türlü :kedi:
hayırdır canım yaa lalaımmı sopaları elimizeklava:
afiyet olsun ablacım
teşekkürler burcu filiz ablamın yüzünü kara çıkarmadım hakettiğim yerdeyim :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım sen nasılsınallah razi olsun arkadaslarrrr
günaydin bu arada nasilsinizzzzz
sanırım geçtin gibi burcu bakar şimcikkızlar gectınmı yav bukadarmı?
evet canım maşallah amin aminnnoglusum baya büyümüs dimi teyzeleri iste allahin mucizesi iste bakim bakim aglamak geliyo icimden
allah herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu
durun kızlar ya ikinizeede bakarlar ayol yemeyin birbirinizikaydirigubbakcemile3once benımkıne bakıcak sen bekle...:jeyyar:klava:
canım sakin olmaya çalışgörümcem ve eşime sinirlendim ablacım
afiyet olsun şekeroff tıkandım haaa tlf da laf anlatana kadar cnm çıktı oynamıyorum banane yaaaa....filiz ablam sen msj çek,ip cvp almıştın bile valla arayıp soruyordum bende...ama işte o geldi bu gitti tlf çaldı ..neyse bende yemege gidecem şimdi...görüşürüz kızlar
afiyet olsun ablayemeğe gidiyorum kızlar, afiyet olsuuuuuuuun :)
sanada afiyet olsun cicimafıyet olsun kızlar bende bıseyler yıyeyım ılacım saatı geldı...20 dk burdayım
ya anlamıyorum bu insanları ta ordan gel bizimkini götür demekte ne oluyor atlasın taksiye gitsinler çocuğunu doktora götürecekse kendi götüremiyormu ala ala valla sinirlendiğin kadar varmış ama sakin ol canım sen bebişi düşün bazen eşler hayır diyemiyor işte oluyor böyleşeyler üzerinde durma büyütme umursamaz davran bırak o anlar yavşar sana zaten :teselli:ablacım benim eşim evden çalışıyor biliyorsun homeofis yani salı günü mesaim var diye ben dr randevusunu alırken bir sürü kızdı bana çıkışa al falan diye... sonrada annemin bileti alınacaktı bideona kızdı hafta içi ben evden çıkamadım diye...
bugünde görümcem çocuğunu dra götürecekmiş 2 gündür arıyor bizi bi götür diye benimkide tabi gelirim aa hiç zahmet olur muı falan diye şey yaptı bende sinirlendim bana gelince hafta içi mesaide onlara ağzını açmadan gittin diye..
istanbulu biliyorsun alacım ben küçükçekmecedeyim burdan kartala gitti onları alacak çapaya götürecek bide çapadan evlerine bırakacak...
çıkarkende durmuş hadi sende gel diyor
yemeğe gidenlere fiyet olsun şekerler
iyiyiz canım sen nasılsın
sanırım geçtin gibi burcu bakar şimcik
evet canım maşallah amin aminnn
durun kızlar ya ikinizeede bakarlar ayol yemeyin birbirinizikaydirigubbakcemile3
canım sakin olmaya çalış
afiyet olsun şeker
afiyet olsun abla
sanada afiyet olsun cicim
ya anlamıyorum bu insanları ta ordan gel bizimkini götür demekte ne oluyor atlasın taksiye gitsinler çocuğunu doktora götürecekse kendi götüremiyormu ala ala valla sinirlendiğin kadar varmış ama sakin ol canım sen bebişi düşün bazen eşler hayır diyemiyor işte oluyor böyleşeyler üzerinde durma büyütme umursamaz davran bırak o anlar yavşar sana zaten :teselli:
sağol canımcım
topiğimize listemize hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
ama bizi hiç bi zaman habersiz bırkmıcaksın
bi yere gitceğin zamanda haber verceksin valla merkatan ölüyoz görüyosun kaydirigubbakcemile3
burcuuuuuuu.....gectimmi....kıssss :)))))amma cok yedım yav 4.5 aylık oldum 6 kılo almısım valla bu gıdısle daha alırım...
çiğdemcim bana bi şey dememişsin canım?beğendin micevaplarımı özellikle sondan 2.yi kaydirigubbakcemile3
geçtiniz kızlaarr
rüzgar deniz ablamız listeye ekler yemeğini yedikden sonra kaydirigubbakcemile3
bende 5,5 aylik oldum 7 kilo aldim ama normalmis ben doktora sordum doguma kadar bi 6 kilo daha alirsak iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?