- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #39.521
amiiiiiiinnn canimm :Saruboceq: ben çocukları çok seviorum çokta anaç bi tavrım vardır Rabbim nasip eder inşallah vakti zamanı gelince hatta geçmeden kaydirigubbakcemile3 eskiden en az 3 düşünürdüm ama bu yaştan sonra kaç tane olur bilemem artık gülben gibi çift dikiş gitmesem barek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saol bıtanemmmm
allah ım evlenınce sanada nasıp etsın evlenmeden etmesin :roflol:
aman canim bu sıcakta yorma valla kendini gelen halini bilio ona göre geliodur bişe beklemezler senden sen yorma kendini zemuszemusYengeç, Bulcuk hoşbulduk kıazlar. iyiyim valla. Sıcaklarla boğuşuyoruz. Şimidi de komşular gelecekmiş. Haber verdiler. Birşeyler hazırlıyordum. Biraz çıkayım sonra yine görüşürüz olur mu?
götüüüüürrr yeawruummmm :jeyyar::jeyyar:slm kıslarrr iştahsızlık sendromunun bu saatlerınde kı ssat 2 olmadı 3. posta yemegımı yemıs bulunuyorumm zemuszemus az az ama sık çözdüm olayı zemuszemus
kızz ben ciciyim ama taaa anne değilimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hattaaa icraat bilem yokk kapılar kapalı taaa :kedi::kedi:selam güsellerrrrrrrrrrrrrrrr cici annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amiiiiiiinnn canimm :Saruboceq: ben çocukları çok seviorum çokta anaç bi tavrım vardır Rabbim nasip eder inşallah vakti zamanı gelince hatta geçmeden kaydirigubbakcemile3 eskiden en az 3 düşünürdüm ama bu yaştan sonra kaç tane olur bilemem artık gülben gibi çift dikiş gitmesem barek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
k:
amiiiiiiinnn canimm :Saruboceq: ben çocukları çok seviorum çokta anaç bi tavrım vardır Rabbim nasip eder inşallah vakti zamanı gelince hatta geçmeden kaydirigubbakcemile3 eskiden en az 3 düşünürdüm ama bu yaştan sonra kaç tane olur bilemem artık gülben gibi çift dikiş gitmesem barek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman canim bu sıcakta yorma valla kendini gelen halini bilio ona göre geliodur bişe beklemezler senden sen yorma kendini zemuszemus
götüüüüürrr yeawruummmm :jeyyar::jeyyar:
kızz ben ciciyim ama taaa anne değilimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hattaaa icraat bilem yokk kapılar kapalı taaa :kedi::kedi:
82 doğumluyum canım 27 dimi :kedi::kedi:kac yasındasınkı ozgecim
:kedi::kedi::kedi:kıyamma sana ben cnmopuyorumnanaktan
82 doğumluyum canım 27 dimi :kedi::kedi:
hosgeldinnnnnn hayatımmmmmopuyorumnanaktanselam güsellerrrrrrrrrrrrrrrr cici annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Küçült neennn küçült hadeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 küçültte cebine gireyim hihoyyythihoyyythihoyyyt resim yüklemeyi bilsem yüklicem ama bilmiorum maaalesefseni küçülteyimmi özgecimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
82 doğumluyum canım 27 dimi :kedi::kedi:
Küçült neennn küçült hadeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 küçültte cebine gireyim hihoyyythihoyyythihoyyyt resim yüklemeyi bilsem yüklicem ama bilmiorum maaalesef
Rafet El Roman - 03 Son Veda kızlar bu sarkı cok hosuma gıdıyor nıye bılmıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
heralde büyükümmm geçin bakem sıraya heeeyyytttt dizilin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekısss sen bendende buyuksundelikafadulden25 ben abla:roflol::roflol:
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn evttt canım kafa kağıdımı koyyimm dedim :roflol:küçültürüm tabeee şakkıdıbundan sonraaa yasın 17....... kım sana sorarsa 17 dıceksınnnnnn wusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso
resim yuklemeyı sanada gostereyım cicim gelişmiş cvbı ac orda ataç resmi varya eklede ordan bişi yok basit yane zemuszemus ne yüklücen bakimmm nüfus cuzdanının fotokopisinimi :lepi:
:1hug::teselli:Rafet El Roman - 03 Son Veda kızlar bu sarkı cok hosuma gıdıyor nıye bılmıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:)) selam yine ben
mrb caniimm:)) selam yine ben
:)) selam yine ben
kızzlllarrr ben hazırlanayım 4 te dr.da olmam lazım sekerler 1 saate gelırım gelınce gorusuruz cok opuldunuz arkadaslarrrrrr ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?