- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #39.541
görüşürüz şekerimmm hade git gör oğluşunu hemencikte gel ŞenizŞenizkızzlllarrr ben hazırlanayım 4 te dr.da olmam lazım sekerler 1 saate gelırım gelınce gorusuruz cok opuldunuz arkadaslarrrrrr ŞenizŞeniz
nerdesin sen kuşummm balım tatlım opuyorumnanaktanay kızlar yazamdım sizlere bugun yaaa(((
oyyyy kıyamam yaaa sen gene arayıp sorsaydın ya doktoruna :teselli::teselli:kızlar slm nasılsınız?sabahtan beri moralim bozuktu dün bir ara uzandım unutarak sonra kasıgıma agrı girdi bir süre bebgimden çıt çıkmadı akşam yine hareketlendi..ama sabah kalktım uzunca süre hareket olmadı inanın sinirlerim bozuldu agladım..daha yeni hareketlenmeye başlandı. artık doktorumu arayıp söyleyecektim..
slm cnm hoşbuldukgunaydın hosgeldın senın mınık kızın acıkmısmııı zemuszemus doyur annesı karnını fıstıgın nasıl oldu atesi yok artık dimi :ecrin_bebek:
:
hoşbulduka.s.hoş geldin canım
hoşbulduka.s.Hoşgeldin caniiiimmmm zemuszemus
ablam ya giremedimsen nerelerdeydiiiiiiiiiiiin, nasılsın canımcım? Zeynep nasıl oldu?
hoşgeldin canımcım
doyur kızını sen
QUOTE]
hoşbulduk cnm
doyurdum doyurdum:lepi::lepi:
sen naıslsın şeker?
havalar çok sıcak burda yanıyorsundur sende:bbo:
kızlar selam aranıza şöyle bı dalabılırmıyımopuyorumnanaktan
ayy beyazcım en uyuz olduğum misafir tipleimesi gelmiş sana valla :))))
yanıom valla beyazım piştim
merak etme canım aynı ağrılar bendede varr sanırım normal bunlardaa.s.size bişe sorcam....
benım 20 hafta bıttı
bebek sag tarafta hep ama bobregım sankı agrıyo sagda hep bı agrı war,
dr normal desede ben hep korkuyom
acaba benım gıbı sıkıntılı hamılelık yasayan warmı....
açtım açtım patron tatilde ya onun odasındayım sefa sürüyorum ama bugun son sefa olcakevet cnm ya
bende böyle olanları hiç sevmiyorum
ama alt katımda oturuyor mecbur katlanıcaz artık
arada arada laf söylüyorum bende dayanamıyorum ne yapayım
klima yok mu cnm işyerinde azcık açsan şöyle:1rolleyes:
sımdıde mutfaktayım yemek hazırlıyorum aksama erkenden bıtsınde yuruyus yapayım komsumla accık...
yat yat dinlen canımzeynep uyurken az da ben yatayım
dağ gibi ütüm var
akşam zeynoyu uyutunca yaparım artık
görüşürüzz
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
slm canım iyyiz sen nasılsınSlm arkadaŞlar nasılsınız bakım
sagolun kızlarr beyazım tatil demeyelim tam telaş ve yorgunluktan bişey anlamadık..kısmetse allah izin verirse pazar günü yola çıkacaz asıl tatil orada başlayacak...burcu sanırım kızdı bana kızım o yüzden ugraştırdı beni sabah ne kadar dil döktüm hareketlen diye sonrada oturdum agladım...son zmanlarda çok gergindim zaten hepsi üst üste gelince patladım helede bebgimi kaybedecegim düşüncesin beni patlattı tam .neyse şimdi de başım agrıyor az bir şey atıştırayımda..görüşürüz sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?