- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #5.041
yasemincim hoş geldin canım nasılsın. öncelikle geçmiş olsun tatlım aman diyim çok dikkat et kendine hele hele ateş sakın çıkmasın. bende gribim üç gündür fakat sadece burunda tıkanıklık var allahtan boğazlarda tahriş yok ben tadını sevdiğim için sürekli şeker niyetine pastil atıyorum ağzıma belkide onlar boğazlar sağlam :) sanada tavsiye ederim iyi geliyor bebeğede çok faydalıymış doktorum söylemişti canım.
ayyy benimde şuan görünüşüm erkek gibi acaba ne yani bana bakan erkek diyor ama bende kalçalar maşşallah beden atladı nasıl oluyor anlamadım:) 20 gün nasıl geçecek çatlıyorum meraktan yaaa.... ÖNCE SAĞLIK TABİ...
Tatlı heyecanlar bunlar canım benimmm. Bide renkli ultrasonda yüzünü gör kuzununn yersin onu yersin. Banada geçmek bilmemişti o günler ama bak nerdeyse doğurcamPastil bende kullanırım normalde ama hiç aklıma gelmedi ama sevindim bak yararlıysa. bol ıhlamur içtim hergün. Portakal limon mandalina sıkıp sıkıp içtim yedimde. Burnum akmıyor allaha şükür ama uçuk ve bademciğim fena. Burnun için bi leğene sıcak su koy kafana tülbent at buharı yüzüne gelsin istersen içine mentollü bişey at. bizde mentöllü şampuan vardı eşimin kaydirigubbakcemile kokusu burnumu açtı valla. sadece sıcak suyun buharı bile yeter. bunada şükür öksürmekten korkuyodum en çok.
Erkek kız o testler varya çok komik. Çin takvimine göre kızdı bizim benim eşim de hep KIZ diyordu hatta daha belli olmadan ismimizi buldu. Tabiki önce sağlık seninde yavrununda.
Arife tatlıım iyiyiz biz sen nasılsın Sude hanımda iyi öpüyo siziia.s.
Uyyyyş halime şükürrr bu 12 aylık yasık doğuramamış
Tatlı heyecanlar bunlar canım benimmm. Bide renkli ultrasonda yüzünü gör kuzununn yersin onu yersin. Banada geçmek bilmemişti o günler ama bak nerdeyse doğurcamPastil bende kullanırım normalde ama hiç aklıma gelmedi ama sevindim bak yararlıysa. bol ıhlamur içtim hergün. Portakal limon mandalina sıkıp sıkıp içtim yedimde. Burnum akmıyor allaha şükür ama uçuk ve bademciğim fena. Burnun için bi leğene sıcak su koy kafana tülbent at buharı yüzüne gelsin istersen içine mentollü bişey at. bizde mentöllü şampuan vardı eşimin kaydirigubbakcemile kokusu burnumu açtı valla. sadece sıcak suyun buharı bile yeter. bunada şükür öksürmekten korkuyodum en çok.
Erkek kız o testler varya çok komik. Çin takvimine göre kızdı bizim benim eşim de hep KIZ diyordu hatta daha belli olmadan ismimizi buldu. Tabiki önce sağlık seninde yavrununda.
hele ceren yokmu bu muziplikleri nereden bulur nasıl bukadar eğlenceli olabilir insan beni çok şaşırtıyor allahım huzurunu ve mutluluğunu bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?