- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #5.061
valla darılmıyoda değilim herkes bişiler yazıp cevap buluyo ama ben ne yazarsam uzun bi süre cevapsız kalıyo karar aldım artık online girmicem dışardan yazılarınızı okuyup çıkıcam valla ne komik değilmi artık online olmıcam diyorum ama bi yandan da yazılarınızı okucam diyorum benimki ne yardan geçerim ne serden meselesi kaydirigubbakcemile3
Ayyyy gözlerim yoruldu oku oku bitmek bilmedi valla..herkese merhaba ..filizcim agrıların varmış neyse bugün doktora gidecektin kaç gibi gideceksin ..allah yardımcın olsun..kız ceren alınganlık yapma heee oklava geliyor cnm arkadaşlar izeh etmiş zaten biz sadece filiz arkadaşımız üüzlmesin diye uyarmak istedik senin amacın kötü degil farkındayız ama bazen insanlar hata yapabiliyor yada farkında olamıyorlar başka şeylerin herkesin bakış açısı farklı...bayan merak hoşgeldin umarım sende filizde saglıkla evlatlarınızı kucagınıza alırsınız 5 gebeligin sanırım..filizcim ümidini kaybetme bak arkadaşımız dogal yoldan 5 gebeligini yakalamış..rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.nurcum üzülme görümcene ben bile sinir oldum burdan allah hepinize benim gibi görümce versin..nadirde olsa ufak pürüzler çıkabiliyor bazen ama normal bende bile o oluyor..bildiginiz gibi ben hala regl olmadım hafta sonu hep bekledim ama gelen giden yok..bugün doktoru arayacam bakalım ne diyecek muhtemel kan testi isteyecek ama yine önce sorayım ben sonragerekirse yaptırırım diyorum..37 günümde bulunuyorum....kızlar bu ara kendimi hep halsiz hissediyoum..sanki tansiyonum düşmüş gibi oluyor..elim ayagım boşalıyor sanki vuxudumdan kan çekilmiş gibi oluyor..başımda sık agrıyor bu aralar..eşimde kan sayımı yaptırmamı istedi belki bir eksiklik vardır diye...neyse gözümü açamıyorum uykum var maalesef geç yattımda...
valla darılmıyoda değilim herkes bişiler yazıp cevap buluyo ama ben ne yazarsam uzun bi süre cevapsız kalıyo karar aldım artık online girmicem dışardan yazılarınızı okuyup çıkıcam valla ne komik değilmi artık online olmıcam diyorum ama bi yandan da yazılarınızı okucam diyorum benimki ne yardan geçerim ne serden meselesi kaydirigubbakcemile3
Cerencim döktürüyorsun yine bugün :)
GÜNAYDIN HERKESEEE
topiğin taze gelini olarak herkese iyi haftalar diliyorum:)))
yani evde bilgisayar olmadığı için pazartesi cuma arası sadece mesai saatlerinde girebiliyorum kızlar kk ya..inanın geldiğimden beri kaçırdığım sayfaları okuyayım dedim, hızınıza yetişemedim yani maaşallah..
öncelikle duyarlılığınız için hepinize de çok çok teşekkür ediyorum..hoşbulduk kızlar..mavi denizciğimin dediği kadar varmış yani..çok sıcaksınız..kaynıyor burası yaw..valla böyle giderse benim zamanım kaçırdığım sayfaları okumakla geçecek:)))
hemen eve internet bağlatmalıyım..bebek derdini de unutturursunuz siz adama..hele de sen cerencim..yani ilahi diyorum sana..bi de alınmışsın bakıyorum eleştirilere..lütfen ama lütfen alınma..sen bu topiğin neşesisin..yani akşama kadar yok kırmızıları gördük mü, yok bugün çalışmalar nasıl geçti, yok yumurtlama tarihim şuydu geçmez zaman kızlar..cerenciğimin sadece gönderdiği resimlerini görünce dedim acaba yanlış topikte miyim..:)))) negatif eleştiri değildi yani canım..
çok öpüyorum ve herkese iyi bir hafta diliyorum..
kızlar bizim işler yoğun olabiliyor ve elimden geldiğince giriyorum ve gireceğim de bu topiğe.kaçırdığım ufak detaylar olursa şimdiden özür hepinizden...
SİZLERİ SEVİYORUM VEEEE ÖPÜYORUM YİNE YENİDENN....
canlarım günaydın nasılsınız bakalım herkese güzel ve neşeli haftalar dilerim.bessenb iyicim canım sorduğun için teşekkür ederim bir ben yazmadan hatır soran sensin valla çok duygulandım beni unutmadığın için.kimse beni sormasa da ben yazılarını okuduklarımın altına teşekkür butonuna basıyorum okuduğumu bilsinler .bende de biraz heyecan var yarın yani ocak 6 kontrole çağırdı dr 11 haftayım en son kalp atışı için istemişti 6 haftalıkken ondan sonra bu kadar uzun yani bir ay sonra randevu verince insan çatlıyo ne oluyo bana yada gidince nolucak diye telaş var bende seni ve herkesi çok öpüyorum günaydınlar herkese....
beyazcım okyanus suyu diye bir sprey var, eczaneye okyanus suyu diyince veriyor, galiba adı sterimar'dı. kesinlikle bebeğe bir zararı yok, direk olarak burnu açıyor, deniz suyu sıkıyorsun burnuna kısacası, doktorum vermişti bana da hamileyken. Doktoruna sor istersen hayatım, gerçekten burnu açıp rahatlatıyor, tuzlu sudan daha kolay bir şey bence.
Bende o deniz suyundan kullanmıştım ıyomer ' dı adı ama emin degilim..gerçekten faydası oluyor bunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?