- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.381
eee maviş o zaman madem minibüsle gelmişler onda yatsınlar hastanenin önünde hem acil bir durum olursa anında müdaha ederler kaydirigubbakcemile3
ayyy çokmu kötüyüm kötükedihüso
neyse canım takma kafana bu tür insanlara sinir olurum ben patır patırda söylerim yüzlerine valla ayy yok davet edemem ben evde olsam neyse ama sen beni arama sorma kırk yılda bir görüşelim işin düşünce gel ayy gıcık bak düşünürken bile sinir oluyorum yaaa.....
durum anlaşılmıştır canımcım.... bizim canımızı sıktığını falan düşünme, biz burada dertleşiyoruz, içimizi döküyoruz birbirimize hayatım... aşkolsun, böyle düşünürsen üzülürüm... gelelim asıl konuya: sevmediğin insanları evinde gece gündüz misafir etmek zorunda değilsin hayatım. net bir şekilde tavrını koy "ben ve eşim çalışıyoruz, sabah erken çıkıyoruz akşam karanlığında eve geliyoruz, sizinle ilgilenemeyiz bu da beni çok üzer" dersin, ama sakın öyle eğilip bükülme karşılarında bunu söylerken, kararlı ve net ol... biliyorum çok acımasızca belki ama ben sana yerden göğe hak veriyorum canım...şimdi benim teyzemler geldi memleketten söylemiştim ya yarında ameliyat için kuzenim eniştemin abisi ve babsıda gelecek ve burada başka tanıdıkları yok ya bende ya kayınvalidemlerde kalacaklar şimdi benim onları buyur etmem gerekecek malum daha yakın ben varım onlara ama ben onlardan hiçmi hiç hoşlanmıyorum kaldıki evime gelmelerini aslında pek istemem yani annemlere bile pek gelen giden tipler degiller ve aynı zamanda akraba olmalarına ,aynı şehirde olmalarına ragmen..neyse bu arada ben çalışıyorum malum gündüzleri evde olmayacam yani helede bu durumda onları evde bırakmak yanlız hiç istemiyorum nasıl olacak onlar gelince bilmiyorum..eniştemin yan ındada kimse kalmayacak refekatçı almıyorlar hoş alsa bile oglu yani kuzenim kalmak ister hayır tek kuzenim olsa hiç sorun degildi teyzemle kuzenim kalırlardı evde ama diger ikisi offf..çok büyütülecek dert degil ama işte olmuyor hele ki bizimde bu ara çalışma günlerimiz ayyy sinir oldum ya..görende beni misafir sevmez sanacak ama durum farklı ben o şahısları sevmiyorum..ayy bide çok sesli konuşur bunlar nerdeyse bagırarak,bilmiş ve dedikoducu off aman..yoksa inanın kaç kişiye kendi agzımla ee egelin artık zorlamı getirtecem sizi diye söylerim hep..neyse sizinde canınızı sıkmak istemem yarın akşama durumlar ne olacak daha net görecem..
sana sonuna kadar katılıyorum canım, kesinlikle çok haklısınyok yok maviş düşündümde olmaz ben böyle birşeyi kabul edemem. hemde hiç hoşlanmadığım insanlar kim olursa olsun durum ne olursa olsun tahammül edemem. Bek kendi kardeşimi annemi bile evimde yalnız bırakmam kız kaldıki bu tür insanları evimde ağırlayıp hadi ev sini deyip çıkıp gidicem ayy yok artık daha neler yapamam yaa... bence engel olmalısın bu duruma gelmelerine yani.
Üstelik onların akıl edip düşünmesi gerekiyor bu kız çalışıyor kocası çalışıyor sabah çıkıp akşam yorgun geliyorlar ayıp gidilmez oraya diye düşünür insan....
onlar düşünmüyorsa sen düşünmelerini sağla canım yoksa onlar senin evinde kaldığı sürece sana günler zehir olur kendi kendini yer durursun...
kayınvalidene de tatlı dille durumunu anlatırsan o idare eder anladığım kadarıyla canım... üstelik senin bu tür şeyleri de kafana takmaman lazım birtanem, bebişin için çooook rahat ve relax olman şart... bu tür sıkıntılar da hem döllenmeyi, döllense bile gelişimi etkiler... bebeğin için hiçbir şeyi sıkıntı yapmamalısın hayatım, annelik bunu gerektirir... fedakarlık yapacaksın ve gerekiyorsa huyunu değiştireceksin sırf bebişin içincnm zaten onlar ameliyat için gelmişler hiç buyur etmesen olmaz eşimede dedim ne olacak hiç sevmem onları diye oda abaklaım yarın ne olacagı belli olur dedi..ama teyzem biz çalışıyorum diye hafta başından beri kayınvalidemde kalıyor bugün de orada belki onlarda teyzemle giderler eşimde öyle düşünüyor kayınvalidemede nasıl diyecem sende kalsınlar diye bilmem sonuçta benim akrabam sayılır ..neyse zaten benim çalıştıgımı biliyor kayınvalidem ayarlar birşeyler beni zor durumda bırakmaz zannetmem..sagol cnm yazmak beni rahatlattı valla..
bayağı uzun kalıyor lar yani :1shok: neyse sen yukarıda söylediğim şeyleri dikkate al hayatım, Ceren de çok güzel şeyler söylemiş hihoyyytayy ceren ikinci msj görünce güldüm sana iyice oturup düşününce çok sıkıntılı oluyor ilk bakınınca basit gibi ama..cnm onalrdan öyle ince düşünceler bekleyemem aaa senden bunu düşünemeyecek insanlardan bekliyorsun..acaba onlar gelirken buraya nerde kalırız diye düşündülermi bilmem..sonuçta onların tarafından düşünüyorum kardeşi oglu ameliyata girecek illa gelecek ama iş kalma sorunu var otele gideceklerini sanmam zaten minibüs gibi birşeyle geleceklermiş giderken eniştemi yatarak götürebilmeleri için..heleki evde onalrı yalnız bırakma düşüncesi benide sinir ediyor zaten öyle durum olursa teyzemde mecbur gelmeli ben o adamları yalnız bırakmam evde ...merak ediyorum yarın akşam ne olacak ayy bir günle bitse neyse ama eniştem hastaneden çıkana kadar burada olacaklar.ve hafta sonuda doktor p.tesiye çıkartırız demişti konuştuklarında...
hehehe... ben sizden de kötüyüm be ne diyorsunuz siiiiizzzzz kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso:roflol::roflol::roflol: valla senin böyle düşünecegini biliyordum benim bilem aklıma geldi acaba çok mu kötüyüm dedim kendime öylemiyiz gerçekten hıı kötükedihüsokötükedihüso:jeyyar: neyse ben size inş güzel haber veririm..
ablacım :roflol::roflol: koptum siz bugün ya yaşasın kötülük kötükedihüso aman bakalım valla sabah hiç birşeyim yoktu ama öglen başladı huzursuzlugum llahım hayıra çıkarsın umarım başak kötü birşey olmaz tuhaf hissediyorum kendimi...dua edin ne olur bana hayırlısı ile güzel geçsin aşılamam..
yaaa mavideniz başladın yine mızıklanmaya heeee olmuyor ama bak alacam elime bu kez benklava:
hehehe gördün mü bak işe yaradı... eee boşuna dememişler sopa cennetten çıkmadır diye kaydirigubbakcemile3hak ediyor ama filiz abla yalanmı yaaaa
bir bitiyor bir daha sil baştan başlıyor maviiiiiiiiiiiiiiiiii sen varya sen tam sopalıksın aslında
-seni şööyle eşşek sudan gelene kadar güzelce bir dövmek lazım bak o zaman nasıl aklın başına gelir kaydirigubbakcemile3
o zaman tamam artık hiçbir şeye üzülmek, sıkılmak, stres yapmak yooooook... NOKTA!:roflol::roflol: durun ya tamam tamam mızıklanmıyorum yav tamma dedik ya vurmayın yeter ya acıyo popom oturamayacam sizin yüzünüzden ya nur kurtarsana beni şu cadıların elinden..-tatlicadiarzu-
hoşgeldin güzelim... nerelerdesin bakiim sen? kayboldun oratalardan? ilayda nasıl? sen nasılsın?ben geldim hatunlar
kız naptınız maviye bende ablamla görüşüyorum
hoş geldin nur nerdesin sen hadi bakayım hesap ver geç mavinin yanına aaa noluyo kızlar size akıllı olun bak hazır başlamışken hepinizi sıradan geçirmeyelimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?