Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar valla içim gidiyor buraya gelmeye kuzenim geldi hava çok güzeldi alışveriş merkezine gidip geldik bende duş aldım oturdum ilayda iyi teyzeleri gece uyumuyor gündüz uyuyor

kızlar valla içim gidiyor buraya gelmeye kuzenim geldi hava çok güzeldi alışveriş merkezine gidip geldik bende duş aldım oturdum ilayda iyi teyzeleri gece uyumuyor gündüz uyuyor

bak bak bak kız sen geçen hafta sürekli gezmedinmi şu yenie vli çiftle yaww sen kendine hiç acımıyormusun yaa ilayda ne kadar yoruluyor sen farkında değilmisin yaa o kadar gezme bak hamiş falan bakmıcam gözünün yaşına heeeee klava:

eyvaaaaaaaaaaaaaahhhh Ceren aldı eline bi kere sopayı bırakmaz artık... kaçın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ceren geliyooooooooooooooooooooo delikafadulden

işte bende de böyle bir huy var bir şeyi aldımmı elime bırakamıyorum bir türlü
anladınız siz onuuuuuuuuuuu :roflol: :roflol:

Ceren bu arada çok ama çok haklı... İlayda'yı yorma bu kadar, gündüz koşturup yoruluyorsun, gece de İlayda uyutmuyor seni... o zaman gündüzleri kendini biraz dinlendirmen gerekiyor canım... üstelik havalarda soğuk, lütfen dikkat et kendine ve dolayısıyla İlaydamıza, sonra gelir oklava klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…