Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ben dostlarımı ne kalbimle ,
ne de aklımla severim...
Olur ya... Kalp durur... Akıl unutur...
Ben dostlarimi ruhumla severim...
O , ne durur... Ne de unutur...

çok doğru canım a.s. a.s.

aman bir yaramazlık olmasında herşey yolunda olsun. ne güzel yaaa haftasonu tatilinin 2 gün olması darısı başıma darısı başıma :Saruboceq:
evet canımcım ceren işini biliyor ben gelince sen uykuya hasret kalıcaksın annecim o yüzden gel şimdi beraber bol bol uyuyalım diyor mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar...kibele sevindim ne güzel ögrenmişsin cinsiyetini...kızlar bastı topigimiiz şimdiye kadar 2 erkek var dimi...

Ceren cim maşşaallah şişecen kuzum uyumaktan...neşe kız ne güzel seni buralarda görmek ...

Kizlar kizim olacakkkkk:)

Canım çok tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsin de, ay ben bildim ben bildim:))

Bu listeyi sevdim en azından en tepede değilim:)) tşk kızlar..

nesemese günaydın canım nasılsın

İyiyim canım çok şükkür bugün daha iyiyim, okulda işler youn o yüzden hemen cevap veremiyorum. Hepinizi çok seviyorum...Bugün hepimiz hepimize bol dua edelim...

Burda olmak da çok güzel canım. Sen naptın? Ne kadar kaldı büyük güne?

Neşecim artık takmıyorum olursa olur olmazsa olmaz :1closedeyes:Rabbimin bilecegi iş..hangi güne ha ooomuu:roflol::roflol: 5 martta doktora gidecem o gün söyler bana git test yap yada yapma bu ay yok diye ne Bileyim alltan bakacak yine belli olur o gün zaten derse git test yap diye 6 martta test yaparım..amaaaa o günden önce regl olmazsam tabii..:dilcikar:

yok canım herşey yolunda şükürler olsun evet tatilin 2 gün olması iyi oluyor hem dinleniyorum hemde işlerimi hallediyorum darısı sana şekerim belki ceren doğduktan sonraçağırmazlar belki cumartesileri

evet mavişim şişiyoruz zaten boşver yaaa uyumak güzellll mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

yok canım herşey yolunda şükürler olsun evet tatilin 2 gün olması iyi oluyor hem dinleniyorum hemde işlerimi hallediyorum darısı sana şekerim belki ceren doğduktan sonraçağırmazlar belki cumartesileri

evet canım inşallah doğumdan sonra cumartesileri gelmicem o günleri iple çekiyorum valla az kaldı kızım ha gayret sabır diyorum :Saruboceq:

evet kaldı biraz daha sık dişini hayırlısıyla o günler bi gelsin acısını çıkartırsın bebişinle

Güüüüüüüünaaaaaaaaaaaaayyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın güzel bayanlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım? bu sabah pek kimse uğramamış... sanırım haftasonu rehaveti çöktü yine, herkes tam gaz çalışıyor ve burayı ihmal ediyor klava:
Cerencim evet haklısın, senin buraya yazdığın saatte ben uyuyordum :1closedeyes: mirmirmirmir kalktım kahvemi içtim ancak kendime gelebildim valla yerimseniben nasılsın birtanem? gece uykunu iyi almışsındır o zaman, bütün akşam uyumuşsun yerimseniben
mavidenizim rahat olman beni mutlu etti hayatım... seni böyle görmek istiyoruz hayatım :teytey:
kumsalcım, nasılsın birtanem?
neşeeeeeeeeee hala mı bitmedi kız yoğunluğun? bu ne yaaaa? bir çift laf edemedik seninle, sadece notlar bırakıp duruyoruz... aaaaa klava: nasıl oldun bu arada? iyi misin? toparlanabildin mi? kendine dikkat et hayatım :1hug:

günaydın nur nasılsın fazla yorma kendini senin kız prof. çıkıcak heeeee

ablacım günaydın nasılsın ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte

günaydın canımcım, afiyet olsun size :) kız alim olacak senin ufaklık :roflol:

günaydın nur nasılsın fazla yorma kendini senin kız prof. çıkıcak heeeee

ablacım günaydın nasılsın ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte

evet ya yavrukuşuma acıyorumda şimdiden başladı zaten hayatı boyunca yaşayacağı şeye eşimde dalga geçiyor zaten bizim kız gözünde gözlük elinde kağıt kalem denklem kurarak çıkacak diye ama vatandaşlık hocamı hayranlıkla dinliyorum bebişim onu örnek alsa bari adam istanbul hukukda hoca ve istanbul hukuğu birincilikle bitirmiş

hiç merak etme hayatım bu gidişle İlayda babasının dediği gibi denklem kurarak doğacak ve bütün okulları birincilikle biterecek şimdiden aldığı eğitim sayesinde :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…