- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.821
Ben dostlarımı ne kalbimle ,
ne de aklımla severim...
Olur ya... Kalp durur... Akıl unutur...
Ben dostlarimi ruhumla severim...
O , ne durur... Ne de unutur...
bende iyiyim çok şükür yok bi yaramazlık geldik çalışıyoruz haftanın son günü
uyu güzelim zaten bütün yoruluyosun kafası kazan gibi oluyo insanın yat dinlen cerencikte biliyo işini bakıyo senin dinlenicen yok hemen uyku moduna geçiyosunuz
Kizlar kizim olacakkkkk:)
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:
1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkınklava:
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız (K)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar :Saruboceq:
nesemese günaydın canım nasılsın
Günaydın kızlar...kibele sevindim ne güzel ögrenmişsin cinsiyetini...kızlar bastı topigimiiz şimdiye kadar 2 erkek var dimi...
Ceren cim maşşaallah şişecen kuzum uyumaktan...neşe kız ne güzel seni buralarda görmek ...
çok doğru canım a.s. a.s.
aman bir yaramazlık olmasında herşey yolunda olsun. ne güzel yaaa haftasonu tatilinin 2 gün olması darısı başıma darısı başıma :Saruboceq:
evet canımcım ceren işini biliyor ben gelince sen uykuya hasret kalıcaksın annecim o yüzden gel şimdi beraber bol bol uyuyalım diyor mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar...kibele sevindim ne güzel ögrenmişsin cinsiyetini...kızlar bastı topigimiiz şimdiye kadar 2 erkek var dimi...
Ceren cim maşşaallah şişecen kuzum uyumaktan...neşe kız ne güzel seni buralarda görmek ...
yok canım herşey yolunda şükürler olsun evet tatilin 2 gün olması iyi oluyor hem dinleniyorum hemde işlerimi hallediyorum darısı sana şekerim belki ceren doğduktan sonraçağırmazlar belki cumartesileri
evet mavişim şişiyoruz zaten boşver yaaa uyumak güzellll mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
evet canım inşallah doğumdan sonra cumartesileri gelmicem o günleri iple çekiyorum valla az kaldı kızım ha gayret sabır diyorum :Saruboceq:
kızlar günaydın biz mamak yiyoruz şimdi dershanemiz var hemde 6 ders var bugün
günaydın nur nasılsın fazla yorma kendini senin kız prof. çıkıcak heeeee
ablacım günaydın nasılsın ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte
günaydın canımcım, afiyet olsun size :) kız alim olacak senin ufaklık :roflol:
günaydın nur nasılsın fazla yorma kendini senin kız prof. çıkıcak heeeee
ablacım günaydın nasılsın ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte
evet ya yavrukuşuma acıyorumda şimdiden başladı zaten hayatı boyunca yaşayacağı şeye eşimde dalga geçiyor zaten bizim kız gözünde gözlük elinde kağıt kalem denklem kurarak çıkacak diye ama vatandaşlık hocamı hayranlıkla dinliyorum bebişim onu örnek alsa bari adam istanbul hukukda hoca ve istanbul hukuğu birincilikle bitirmiş
Bakın paranın gücüne
Önce mausu 1 dakika hiç hareket ettirmeyin sonra resim icinde oynatin Cok güzel cookk.....
LEADER OF THE FREE WORLD? __________________________________
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?