- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.841
çok güzel ablacım teşekkür ederim
evet ya yavrukuşuma acıyorumda şimdiden başladı zaten hayatı boyunca yaşayacağı şeye eşimde dalga geçiyor zaten bizim kız gözünde gözlük elinde kağıt kalem denklem kurarak çıkacak diye ama vatandaşlık hocamı hayranlıkla dinliyorum bebişim onu örnek alsa bari adam istanbul hukukda hoca ve istanbul hukuğu birincilikle bitirmiş
evet kaldı biraz daha sık dişini hayırlısıyla o günler bi gelsin acısını çıkartırsın bebişinle
Tabii cnm şimdiden şiş bol bol sonra ceren hnm acısını çıkartır zaten...
kızlar günaydın biz mamak yiyoruz şimdi dershanemiz var hemde 6 ders var bugün
Güüüüüüüünaaaaaaaaaaaaayyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın güzel bayanlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım? bu sabah pek kimse uğramamış... sanırım haftasonu rehaveti çöktü yine, herkes tam gaz çalışıyor ve burayı ihmal ediyorklava:
Cerencim evet haklısın, senin buraya yazdığın saatte ben uyuyordum :1closedeyes: mirmirmirmir kalktım kahvemi içtim ancak kendime gelebildim valla yerimseniben nasılsın birtanem? gece uykunu iyi almışsındır o zaman, bütün akşam uyumuşsun yerimseniben
mavidenizim rahat olman beni mutlu etti hayatım... seni böyle görmek istiyoruz hayatım :teytey:
kumsalcım, nasılsın birtanem?
neşeeeeeeeeee hala mı bitmedi kız yoğunluğun? bu ne yaaaa?bir çift laf edemedik seninle, sadece notlar bırakıp duruyoruz... aaaaa klava: nasıl oldun bu arada? iyi misin? toparlanabildin mi? kendine dikkat et hayatım :1hug:
Bakın paranın gücüne
Önce mausu 1 dakika hiç hareket ettirmeyin sonra resim icinde oynatin Cok güzel cookk.....
LEADER OF THE FREE WORLD? __________________________________
Bakın paranın gücüne
Önce mausu 1 dakika hiç hareket ettirmeyin sonra resim icinde oynatin Cok güzel cookk.....
LEADER OF THE FREE WORLD? __________________________________
abla süper bişey bu yaaa:roflol::roflol:
ben çıkıyorum güzeller akşam burdayım ama
valla ceren bende üzülüyorum bu halime devlet işte bizi bu hale getirdi
Cerencim yılların alışkanlığı işte, çok büyük keyif alıyorum ama dediğin gibi bırakmam lazım benneyaptımki
Ablacım ne yapalım birde böyle olmak varmış..ama ne diyorum biliyormusun ben sürekli olsun olsun diyorum belkide rabbim şuan zamanı uygun olmadıgı için bizi oyalıyor yapmamız gereken çok şey var önümüzde bebekten önce kimbilir.....
bazen gelgitler yaşıyorum işte...bu sefer negatif çıksa üzülürmüyüm bilmem ?kestiremiyorum şimdiden, bazı şeyleri konduramıyorum...dikkatte etmiyorum çok fazla kendime, gelecegi varsa gelir nice insanlar bilinçlimi gebe kalıyor...öyleyse sürekli kendimi dinlemem yada kaygılar yaşamam ne demek.??
Gelirse başımın tacı gelmezse ......... Belki üzülürüm ama atlatırım sonra.. sonuçta bu kadar sıkıntı bu kadar emek ....bilmem bazen düşünüyorum çok konuştular. aaa yaşın çok genç acelen ne, daha yaparsınız yada tam tersi... bilmiyorum bunlar ne anlama geliyor bazen birileri çok konuştu acaba ahh mı etti diye düşünmekten alamıyorum kendimi... hani derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diye..ben 40 kere istedim ama olmadı, başkaları 40 kere söyler olur..nasip işte..
bende diyorum bundan sonra olursa olur olmazsa olmaz...yarına sag çıkacagım bilinmez ama rabbim eşimede banada saglık verdigi sürece olur zaten...şimdi elim kolum baglı birşey yapamıyorum bıraktım zamanı nereye akar bilmem ama ben peşinden gidiyorum ama dogru ama yanlış bir biçimde....
canım allah gönlüne göre versin dilerim rabbimden hepimiz en kısa zamanda bebek sahibi olalaım:Saruboceq:
Çok güzel söylemişsin hayatım... ama bu birilerinden ahh falan mı aldım diye düşünürsen bunu benim de, arifenin de ve olmayan diğerlerinin de düşünmesi lazım... o yüzden kimden niye ahh alalım ki? böyle düşünme, ama diğer söylediklerine katılıyorum hayatım, bu yumurcaklar eninde sonunda gelecekler ammaaaa bakalım ne zaman? onu da Rabbim bilir... Sonuç negatif çıkarsa tabii ki üzülürsün, çünkü çok istedin, çok emek harcadın ama asla ve asla moralini bozup dünyayı başına yıkmayacaksın... olacaksa olacak, olmayacaksa da zamanı değil deyip geçeceğiz ve bir sonraki ay için umut taşayacağız... ne güzel demişsin, yarına sağ çıkacağımız belli değil valla... bizler eşlerimizle sağlıklı olduğumuz sürece bu yumurcaklar gelecekler :) canımsın ya :) böyle pozitif düşün her zanman lütfen, faydasını göreceğiz pozitif olmanın :)Ablacım ne yapalım birde böyle olmak varmış..ama ne diyorum biliyormusun ben sürekli olsun olsun diyorum belkide rabbim şuan zamanı uygun olmadıgı için bizi oyalıyor yapmamız gereken çok şey var önümüzde bebekten önce kimbilir.....
bazen gelgitler yaşıyorum işte...bu sefer negatif çıksa üzülürmüyüm bilmem ?kestiremiyorum şimdiden, bazı şeyleri konduramıyorum...dikkatte etmiyorum çok fazla kendime, gelecegi varsa gelir nice insanlar bilinçlimi gebe kalıyor...öyleyse sürekli kendimi dinlemem yada kaygılar yaşamam ne demek.??
Gelirse başımın tacı gelmezse ......... Belki üzülürüm ama atlatırım sonra.. sonuçta bu kadar sıkıntı bu kadar emek ....bilmem bazen düşünüyorum çok konuştular. aaa yaşın çok genç acelen ne, daha yaparsınız yada tam tersi... bilmiyorum bunlar ne anlama geliyor bazen birileri çok konuştu acaba ahh mı etti diye düşünmekten alamıyorum kendimi... hani derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diye..ben 40 kere istedim ama olmadı, başkaları 40 kere söyler olur..nasip işte..
bende diyorum bundan sonra olursa olur olmazsa olmaz...yarına sag çıkacagım bilinmez ama rabbim eşimede banada saglık verdigi sürece olur zaten...şimdi elim kolum baglı birşey yapamıyorum bıraktım zamanı nereye akar bilmem ama ben peşinden gidiyorum ama dogru ama yanlış bir biçimde....
yok mu beni bir kurtaran bu cadının elinden yaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafaduldenbaşlarım senin alışkanlığına heeee bırak dedim kahveyi sana aldırma elimeklava: :mymeka:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah :1hug:canım allah gönlüne göre versin dilerim rabbimden hepimiz en kısa zamanda bebek sahibi olalaım:Saruboceq:
pozitif düşünmek yada durumu kabullenmek ne dersen de ablacım ama dogrusu bu bence..hayırlısı olsun ...ah meselesinede gelince bu herkes için geçerli degil tabii ama dedigim gibi neredeyse bende başka herkes fikrini söyledigi için bu durumda yüzden en uygun o diye düşündüm..
hayirli cumalar allah gününzü hayili ve berketli etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?