merhaba canım
Aslında bizim karar verdiğimiz bir durum değil bu,Allah'ım onu size ne zaman nasip edicekse ozaman gelir gerisi teferruat..
Mesela ben oğluma hamile kalmadan önce 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım,sonra bıraktım ama 1 yıla yakında eşim korundu birgün artık bir bebeğimiz olsun dediğimizde eşim bıraktı korunmayı ve allah'ım hemen o ay bize nasip etti,şuan oğlum 3 yaşında bu aralar düşünmüyordum,aslında 3-3.5 yaş araları olsa iyi olur diyordum ama daha onun bana çok ihtiyacı vardı biraz daha geçsin diyordum bu 3 senelik dönemde yine hap kullandım 3 ay önce hapı bıraktım fakat bebek düşündüğüm için değil adet problemi yaşıyordum eşim ben krunurum deyince bıraktım ve 2.aydan sonra hamile kaldım şuan hamileyim olmaz diyorduk çünkü eşim emindi,korunuyordu ama allah biliyor onun zamanını,demek ki onun yiyecek rızkı varmış sen ne kadar düşünmüyorum,korunuyorum desende boş...bncede bebek kısmetiyle geliyor fazla bekleme bir an önce kucağına alman dileğiyle...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Sevgiler..