bebiş için erken mi yoksa ?

1415btt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
19
1
6
35
İzmir
Daha önce bi konu açmıştım hamiş belirtisimi diye ama değilmişş ordada yazdım düşünmüyorum diye fakat bebişleride çok seviyorum.kızlar 25 yaşındayım ve 14 aylık da evliyim.eşim çok istiyor bebiş ama ben biraz daha zaman geçirme taraftarıyım.etraftaki herkeste keşke daha önceden yapsaymışız bebişi diyorlar şimdi bende hem düşünüyorum hem düşünmüyorum bilemedim anlıyacağınız kararsızım siz nasıl karar verdiniz bebişin gelmesine ?? :26:

ben bebeye mucize gibi bakiyorum .. bence hic dusunme evine yuvana farkli bir renk gelicek ... kuzenim dugun gecesinden sonra hemen hamile kaldi ))) simdi 3 aylik bebisi .. onceleri istemiyordu ama simdi iyiki olmus diyor ... eger esini seviyorsan o da seni seviyorsa hic bir seyi takma mutlaka hamile kal... (hamile kalmak da her kes icin kolay deil ) INSALLAH CABUCAK hamile kalirsin o bebeyin riskini ALLAH size gonderir.. ben hamile kaldigimdan bu yana o kadar guzel degisiklikler oldu ki hayatimizda bebekler kismetleriyle geliyormmm bence hic zaman kaybetme gelsin bebisin

merhaba canım

Aslında bizim karar verdiğimiz bir durum değil bu,Allah'ım onu size ne zaman nasip edicekse ozaman gelir gerisi teferruat..
Mesela ben oğluma hamile kalmadan önce 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım,sonra bıraktım ama 1 yıla yakında eşim korundu birgün artık bir bebeğimiz olsun dediğimizde eşim bıraktı korunmayı ve allah'ım hemen o ay bize nasip etti,şuan oğlum 3 yaşında bu aralar düşünmüyordum,aslında 3-3.5 yaş araları olsa iyi olur diyordum ama daha onun bana çok ihtiyacı vardı biraz daha geçsin diyordum bu 3 senelik dönemde yine hap kullandım 3 ay önce hapı bıraktım fakat bebek düşündüğüm için değil adet problemi yaşıyordum eşim ben krunurum deyince bıraktım ve 2.aydan sonra hamile kaldım şuan hamileyim olmaz diyorduk çünkü eşim emindi,korunuyordu ama allah biliyor onun zamanını,demek ki onun yiyecek rızkı varmış sen ne kadar düşünmüyorum,korunuyorum desende boş...bncede bebek kısmetiyle geliyor fazla bekleme bir an önce kucağına alman dileğiyle...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Sevgiler..

bende de aynı tereddütler var hem de 5 yıldır!
bugün de yumurtlama gunum.
akşam eve gidince yapsam mı yapmasam mı hala kararsızım.

hayırlısı inşallah rabbim ne zaman nasip ederse olucak.ben önceleri çok karsıydım aman erken aman olmasın daha falan ama şimdi burdan okuyorum cevremden duyuyorum evlat isteyen ve çocuk sahibi olamayan insanları gördükçe söylediğim o sözler için çok pişmanım.rabbim herkese daha doğrusu isteyen herkese nasip etsin o güzelliği..

bende de aynı tereddütler var hem de 5 yıldır!
bugün de yumurtlama gunum.
akşam eve gidince yapsam mı yapmasam mı hala kararsızım.

uzun zaman giriş yapamadım siteye sonuç nedir.birde 5 yıldır çocuk istemiyormuydun yoksa istiyordunda olmadımı canım ?

aynen katılıyorum sana rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin herkese inşallah.kondom için birkaç kişiden daha duydum hamile kalındığını hayırlısı diyelim.sağlıkla büyüt bebeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…